Dagen før dagen...
 
Onsdag d. 28. februar 2007
I morgen sker der ting og sager i Johannas og mit liv - for Johanna skal starte i dagpleje. Jeg er meget spændt på, hvordan det går, for hun har været SÅ moarsyg i den sidste tid - sådan så det lige har været for meget...
Vi har heldigvis god tid til indkøringen - jeg skal jo heldigvis første starte på arbejde 17. april! Endnu lyder det som om at der er længe til, men det er der nu ikke, når jeg tænker efter... De glæder sig til jeg kommer tilbage - og på en eller anden måde glæder jeg mig også til at starte igen - selvom jeg godt kunne bruge mere tid herhjemme!
Nu får vi ses hvordan det bliver - med Johanna - jeg må sætte alle gode tanker ind på, at det skal gå godt - og så går det også godt - ikk' sandt?!! Min lille, store pige...
     
     
     
En tur i Brugsen...
 
Onsdag d. 28. februar 2007
I totalt pløre - eller vel rettere snesjap - kæmpede jeg mig med klapvognen frem til torvet. Mine næsten nye vinterstøvler kunne ikke stå for vandkaskaderne så jeg havde allerede fået våde og kolde tæer, da vi nåede dertil. Til gengæld svedte jeg vildt og voldsomt og måtte hive min sweater af - fordi jeg havde kæmpet med klapvognen i sneen...
Johanna spankulerede rundt i Brugsen. Kommenterede højlydt diverse varer rundt omkring i butikken - kom glædesstrålende med en cornflakespakke, som vi så desværre ikke skulle have med hjem!
Henne efter kassen - som også er indgang - står der en del varer - og heriblandt en lyserød scooter - Johannas yndlingsscooter! Hver gang vi er i Brugsen og jeg er ved at betale, så får hun en køretur på den. På hjulene kan det ses, at hun ikke er den eneste, der har den glæde - og vi har også fået lov - men næsten hver gang er der en ældre pensionist, som skuler til både hende og jeg!
Men jeg er nu ligeglad - barnet hygger sig, jeg har tid til at betale og pakke varer - skal dog lige holde øje med hun ikke kører ud - og som sagt så har vi fået lov!
     
     
     
Undskyld at jeg ikke er en Blog, men...
 
Onsdag d. 28. februar 2007
...det er nu en god måde at få respons!
Flere har igennem BlogTjek07 gjort mig opmærksom på, at jeg ikke har/er en rigtig blog! Jeg ved det, men jeg tillod mig at være med alligevel!
For jer der ikke kender til forskellen, så har en rigtig blog den funktion, at det er muligt at skrive en kommentar til hvert indlæg - jeg har bare en gæstebog.
Faktisk så forsøgte jeg engang med en kommentarfunktion fra Haloscan.com - men for at få en mail hver gang at der kom et indlæg, så skulle jeg betale for at bruge det, og det var jeg for nærig til. Og Newbie - som jeg ellers er glad for til gæstebøger - har ikke den funktion.
Er der nogen, der kender til andre kommentarfunktioner?
     
     
     
Hullet er ikke blevet mindre...
 
Onsdag d. 28. februar 2007
Hmm - hullet i gulvet i bryggerset er der stadig! VVS-manden, der skulle sørge for en murer, ringede i dag og fortalte at han først kunne skaffe en til om 2 måneder! Og jeg må da nok lige indrømme, at 2 måneder med hul i gulvet (og ingen plads til tørrestativet, så det står i stuen) ikke helt huer mig!
Det var han (VVS-manden) godt klar over, så han havde kontaktet forsikringsselskabet, som så skulle finde en, der kan komme bare lidt hurtigere. For min skyld gerne i næste uge...

I øvrigt er det som om, at vores hus er inde i en fase, hvor mere eller mindre alt går skævt. Først indbrud, så et fyr der lækker vand, så et hul i gulvet, så en tørretumbler der giver tøjet rustpletter. I dag kom der en montør ud - eller reparatør - er det mon det samme det dækker over? Nå, men der kom i hvert fald en for at kikke på tørretumbleren. Han havde - som damen jeg talte med i telefonen - aldrig før set eller hørt om en tørretumbler, der giver rust på tøjet og han mente, at det var vaskemaskinen, der gjorde det. Problemet er bare, at det kun er det, som har været i tumbleren, der får rust på sig - og jeg tumbler kun viskestykker, bleer, håndklæder... Og aldrig tøj fordi det krymber.
Han kunne i umiddelbart se, at tromlen fejlede noget, men fordi jeg var så sikker i min sag - dvs. ingen rust på alt det andet tøj - så ville han bestille en ny tromle (under garantien). Så må vi jo se, hvornår den kommer - og om det hjælper?!!
     
     
     
En stille og rolig weekend...
 
Søndag d. 25. februar 2007
Ja, det har været en stille og rolig weekend. Amalie blev fredag hentet i børnehaven af sin faster, hvorefter de drog tilbage til Fyns land på weekend.
Fredag aften og det meste af lørdagen var jeg på efteruddannelse på mit gamle seminarium i Charlottenlund. Der var 35 tilmeldte - vi var 7 fredag og 10 lørdag!!! Folk kunne ikke komme frem pga. vejret. For os der var der, var det SÅ hyggeligt og intimt - og med mad til 35 - jeg var helt færdig, da jeg kom hjem...
     
  Dette billede kom med mail i går og er vist fra fredag aften. Amalie bliver jo altid skrupforkælet hos sin faster - denne gang gang fik hun en mikrofon og der er vist blevet sunget godt igennem i weekenden:)

Frank hentede hende på Høje Taastrup station sidst på eftermiddagen og hun vrælede derfra og hele vejen til Nærum "JEG VIL HA' MIN FASTER" - og var derfor totalt bleg og forgrædt, da hun kom ind ad døren!
Vi sad og nussede lidt i sofaen - med Johanna på den ene side, for hun giver ikke sin moar frivilligt fra sig heller - og efter en tid var hun ok igen. Det er ikke altid nemt at have haft det rigtig godt og savne sin faster...
     
     
     
Du kan nå det endnu...
 
Søndag d. 25. februar 2007
Du kan stadig nå at være med i BlogTjek07's undersøgelse om, hvorfor netop du er bla. her på min side!
Det tager max. 2 minutter og du kan finde spørgeskemaet her
Undersøgelsen slutter 1. marts - så det er nu du skal være med!
TAK!
     
     
     
Sikken med sne...
 
Torsdag d. 22. februar 2007
Ja, sikken med sne - meeeeeeeeeeen det var da lige i overkanten! Hvorfor er der bare ikke mådehold her?
Amalie har haft en ekstra fridag i dag - for børnehaven holdt lukket. Intet af personalet kunne komme frem, fordi der ikke kørte busser her til morgen og jeg er jo heldigvis stadig på orlov, så jeg kunne ikke åbne - og gad ligesom heller ikke at være alene med de børn, de nu skulle komme, hvis jeg velvilligt havde stillet op til at tage derhen.
Frank er på arbejde - motorvejen var farbar , hvis man ellers kørte forsigtigt! Jeg selv var ude at føjte i går aftes, for jeg skulle til et foredrag i Hellerup, og jeg må indrømme, at jeg er glad for ikke at skulle ud i bil i dag.
     
  Det er lidt svært at se, men der ligger faktisk en del sne her - og det har jeg været ude at rydde her til formiddag, for det er på denne side af huset, Johanna står og sover til middag. Og det var ligesom lidt svært at komme frem med barnevognen!

Johanna syntes bestemt ikke, at det var sjovt med så meget sne. Hun kunne ikke gå i det og futtede derfor rundt der, hvor Frank allerede havde skovlet og traskede så ellers også ind foran mig og min sneskovl mange gange:) Heldigvis nåede jeg at blive færdig, inden hun begyndte at græde, fordi hun frøs.
Men Amalie - ja hun nød at tumle rundt derude!
     
  For at gøre en meget lang historie kort, så har vi haft et vandrør med læk - og i dag er det blevet skiftet - og dermed er en del af bryggersgulvet også blevet brækket op!
Sikken en larm - og sikken et SVINERI!!! Heldigvis vidste vi, hvor meget det ville svine, så alt var ryddet ud - men der er støv på alle flader og gulvet er bare ulækkert. Ringer jeg bare efter et rengøringsfirma???
     
     
     
Det gik bare så godt...
 
Tirsdag d. 20. februar 2007
Ja, det gik bare så godt hos dagplejen (også selvom dagplejepædagogen kom 45 min for sent - for vi skvadrede bare der-ud-af - og Johanna og den anden pige legede bare så fint. Johanna lærte lynhurtigt at tage hendes hånd for at få hende med ind i det andet rum med den dejlige sofa og alt legetøjet - det skal sgu nok gå godt, det er jeg sikker på! Og jeg ser frem til nogle dage, hvor jeg kan få lavet lifebook - det begynder at krible i fingrene... Måske hvis jeg nu får ryddet op på bordet og sat Franks computer sådan lidt ind i hjørnet, så kan jeg snart komme i gang...
Planen er at vi starter d. 1. marts og så tager vi en dag af gangen for at se, hvornår jeg og Johanna er klar til at hun skal være der selv. Desværre skal degplejen holde ferie i den sidste uge af marts - og der er jeg nok ikke helt klar til at hun skal i gæstedagpleje - ikke sådan uden videre i hvert fald - og eftersom at jeg ER hjemme og Johanna er den hun er (man skal ikke negligere at hun er et børnehjemsbarn og hun har haft mange skift i sit liv), så fik jeg lov til at besøge gæstedagplejen et par gange i den uge. Jeg tror - for Johannas skyld - at det er vigtigt, at hun er kendt, det sted hun skal være. Jeg kan ikke bare smide hende ind et sted, hvor både sted og person er ukendt - mit hjerte vil briste og Johanna vil ikke føle sig tilpas - så vi fik lov til at komme på besøg!
     
  Jeg har i dag fået ikke mindre end 2 mails ang. Mandalas!

Ifølge bogforlaget: er Mandalas en helt ny måde at tænke malebog på. Motiverne er cirkelrunde mønstre, der ender med at blive de mest farvestrålende kunstværker, når de er farvelagt.
At male mandalas virker beroligende og styrker koncentrationsevnen – og så er det en aktivitet de voksne også sagtens kan være med til.

Jeg kan så tilføje at da jeg var barn sad jeg og lavede mønstre med passer - de lignede rigtig meget mandalas!
     
Men søger du på mandalas på nettet finder du hurtigt ud af at Mandalas ikke er nyt - det er faktisk rigtig gammelt.
Her f.eks.: "Mandala betyder 'hellig cirkel' på sanskrit og anvendes symbolsk i flere religioner til at skabe højere lag af bevidsthed og healing af krop og ånd. Mandalaer har været anvendt i flere tusind år i indiansk, hinduistisk og buddistisk religiøs praksis til at iværksætte healing af krop, ånd og sind, og de forbinder som en bro de højeste og laveste bevidsthedsområder."
     
     
     
Så er vi på banen igen...
 
Mandag d. 19. februar 2007
Skoldkopperne er smidt ud af matriklen - endelig - aldrig kommer de ind igen - de bider i hvert fald ikke på så, hvis de skulle komme forbi! Vinterferien er også slut, så Johanna og jeg havde en helt almindelig dag (og SNØFT dem er der ikke mange tilbage af...) i legestuen. Det var helt rart at alt var "normalt" igen!!!
Men snart - ja så bider hverdagen os... I morgen skal vi til møde med dagplejen og d. 1. marts skal hun starte - og om mindre end 2 måneder er jeg på arbejde igen!
     
  Amalie "skudt" i morges! I natkjole og cykelhjelm i gang med at male en Mandalas - de kan kun varmt anbefales!
     
  Og prinsesserne i går!
Johanna er lige stået op - brutalt vækket - hevet op af barnevognen, smidt i flyverdragt og så ville den onde moar have et billede inden vi skulle til tøndeslagning på torvet! Men dét gad Johanna ikke - hverken billede eller tøndeslagning - men hun vandrede gad rundt imellem et hav af mennesker...
     
     
     
Her er hun så...
 
Fredag d. 16. februar 2007
     
  ... Johanna skoldkoppepigen!
Billedet er "skudt" i går aftes til aftensmaden, hvor hun var frisk og kæk. Men hold da op hvor hun ellers har haft sine op og nedture i de sidste par dage. Hun har vrælet og hylet, når noget er gået hende imod - mest hvis vi har sagt nej til at se DVD.
 
     
Hendes skoldkopper er vist på retur - heldigvis - for der er ikke kommet nye i dag, så hvis vi er heldige er vi klar til legestue på mandag, hvor vi skal slå katten af tønden, men allermest skal vi være klar til tirsdag, hvor vi skal til samtale med dagplejen (dagplejer og dagplejepædagog)
Amalie og jeg har været i Lyngby i dag - hygget og spist på restaurant - Amalies store ønske. Da vi kom hjem, gik jeg lige på hovedet i seng og lå der resten af eftermiddagen, følte mig heller ikke frisk i morges og var bare SÅ tung i kroppen hele formiddagen. Faktisk gjorde det helt ondt i mine lår og jeg kunne ikke ligge på siden. Hmm - 2 ipren og en god lur har fjernet det meste - håber jeg er helt frisk i morgen.
Hmm, sofaen kalder... God weekend!
     
     
     
Hvor gør I mig glade...
 
Onsdag d. 14. februar 2007
Hold k*ft hvor gør I mig glade!!! Der er allerede kommet en del kommentarer i forbindelse med BlogTjek07 - både fra nogle jeg allerede kender men også fra flere som jeg ikke anede fulgte med
TAK for alle jeres dejlige kommentarer - de varmer! Og jeg er glad for, at jeg i både sorg og glæde har hjulpet...

Og du der ikke har været omkring endnu - du kan stadig nå det, hvis du har lyst!
Spørgeskemaet finder du her

PS: Det har været en rigtig l*rte nat - ikke så meget pga. skoldkopperne (som der efterhånden er mange af) men fordi den lille dame også har hostet hele natten. Jeg tror, at jeg har været vågen min. én gang hver 20. minut/halve time... SUK!!!
Dagen i dag - jae, Johanna har haft det meget bedre end i går og vi har endnu været ude at gå tur med farmor. Først gik hun selv (altså Johanna), senere kom hun i klapvognen, som farmor så gerne ville køre. Dét var lige i overkanten mente Johanna - og så sad hun ellers i klapvognen hele vejen hjem - og holdt mig i hånden!
Her i eftermiddags har Amalie og jeg haft hyggetur (Frank kom hjem og så efter Johanna, da vi ikke helt mente, at hun var klar til at blive passet af dem...) Vi har været i teatret og på cafe. Vi så Rita i Raseriskoven, og den var rigtig god - men Amalie mente også at den var lidt farlig - og kom hurtigt op på skødet...
Nu sidder farfar og Amalie og spiller Matodor, Frank laver mad og jeg sidder her - og glæder mig til jeg engang kan komme i seng...
     
     
     
Så kom de - skoldkopperne - og et lillebitte spørgeskema...
 
Tirsdag d. 13. februar 2007
I morges var feberen væk og her til formiddag dukkede så den første skoldkop op og siden er der kommet flere til. Hun er bestemt ikke upåvirket - faktisk har jeg aldrig set hende SÅ moarsyg før:( Det gør det ikke bedre at farmor og farfar er her og vil hende det så godt - og at hun nogle gange gerne vil dem og andre gange bryder hulkende sammen og bare vil have mig... Håber på en bedre dag i morgen...

I til aften har jeg på flere blogs mødt et link til et spørgeskema på BlogTjek07, hvor der bla. står:
Hvad undersøger vi?
Vi undersøger, hvem der læser blogs i Danmark. Det gør vi med ni spørgsmål om blandt andet alder, køn, beskæftigelse, bloglæsevaner og foretrukne blogkategorier. Vi spørger også læserne, om de læser andre blogs end din, og om de selv har en blog?
Formålet er derudover at give dig svar på, hvorfor læserne læser netop din blog? Kender de dig personligt, har de samme interesser som dig, eller kan de identificere sig med dig? Eller er det noget helt fjerde?

Har du lyst til at give mig 1-2 minutter af din dyrebare tid, så bliver jeg glad
Du kan gå til spørgeskemaet her
     
     
     
Feber - men ingen skoldkopper...
 
Mandag d. 12. februar 2007
     
  Johanna har haft feber siden i går formiddags, her napper hun en lille lur hos mig...
Hun var så træt og ugidelig hele dagen, at hun lå eller sad med en af os hele tiden - jeg fik faktisk læst en hel bog på den måde...
     
  Og hos far...
     
  Og her til morgen faldt hun i søvn her kl. 7.30 - imens hun så TV - men hun var også vågnet kl. 4... Men lige så snart jeg lagde hende ned, så vågnede hun...
     
Lige nu (formiddag) sover hun i sin barnevogn, som jeg har kørt ind i soveværelset. Vil ikke at hun skal stå ude med feber i snevejr. Og i soveværelset er der koldt og ingen larm fra de store piger - som pt. spille børnematador. Jeg bliver tilkaldt af og til, fordi der er krise - men alt i alt går det meget godt...
I morgen kommer farmor og farfar et par dage - jeg håber Johanna er så frisk på onsdag, at jeg kan smutte et par timer til Lyngby alene!
     
     
     
Betænksomme storesøster...
 
Lørdag d. 10. februar 2007
Johanna skal jo snart starte i dagpleje og for at give hende en god start har jeg lavet et fotoalbum med billeder både fra hendes liv i Kina men ikke mindst med billeder af os herhjemme. I går kunne jeg hente det - og Johanna syntes straks at det bare var det bedste! Billederne af hende selv og os faldt i god jord - dem fra Kina var hun totalt ligeglad med, men jeg tror nu heller ikke at hun husker den tid. Men jeg tog dem med alligevel - fordi så får hun et naturligt forhold til Kina og livet der hen ad vejen.
Nuvel - i morges sad Amalie, Johanna og Frank og spiste morgenmad. Johanna blev færdig og jeg gav hende fotoalbummet og hun kastede sig straks over det. Lidt for meget for hun begyndte at bukke siderne - og Amalie udbrød: "Det må du ikke, for det skal du ha' med i din dagpleje, så du ikke bli'r væk fra dig selv - og os!" Både Frank og jeg var færdige af grin:) Men det lader da til at Amalie har lyttet lidt med, når jeg har fortalt, hvad det var jeg var i gang med at lave!!!
     
  I denne weekend har vi besøg af pigernes kusine der er 8 mrd. ældre end Amalie.
Johanna - der jo er skofetich - har straks kastet sig over hendes hjemmesko - tøfler - som hun har trisset rundt i i laaaaaaaaaaaaang tid!!! Og så Amalies kasket - er hun ikke yndig?!!
     
     
     
Fastelavn i børnehaven...
 
Fredag d. 9. februar 2007
     
  I dag er der fastelavnsfest i børnehaven, hvilket Amalie har glædet sig meget til.
Og sådan kom Amalie-tandfe til at se ud!
     
  Og Johanna - ja, hun har vist endelig lært at stå stille, når der skal fotograferes...
     
     
     
Så er det hverdag igen...
 
Tirsdag d. 6. februar 2007
I går var Amalie klar til at komme i børnehaven igen - faktisk var hun allerede smittefri søndag, så da hun gerne ville med mig i Lyngby Storcenter for at handle, så kom hun med. Og efter at have været både hist og pist, så endte vi ovenpå, hvor der er et legeareal - hvor Amalie moslede rundt med en del andre børn og jeg sad stille med en latte og bare NØD at være til!!!
     
  Sidste stop inden hjemturen var Build a Bear, hvor denne grønne fedragt blev indkøbt! Den passer øh - ikke helt til bamsen efter min mening, men nu er det jo - heldigvis ikke - min bamse!
     
  I går skulle jeg også lige tale i telefon med en VVS mand - hvilket Johanna ikke ville finde sig i, for hun har nemlig fundet ud af glæden ved at tale i telefon og blev MEGET vred, da jeg ikke ville give hende røret.
I stedet gav jeg hende én mariekiks - vendte ryggen til og så først bagefter at barnet havde ladet den ene ligge på gulvet, taget en stol og kravlet op på den for at nå æsken med mariekiks på bordet, for så at tage 4 på én gang! Det er det nye hit - at spise flere på en gang - og er du gal hvor det sviner...
     
     
     
Det går fremad...
 
Lørdag d. 3. februar 2007
... og vores nattesøvn er ved at komme tilbage. I nat var Amalie bare vågen én gang - natten før 5-6 gange, men det var heldigvis nemt - lige et pust med det kløestillende, der hvor det nu kløede og så sov hun igen. En gang satte huns ig op i sengen og nærmest skreg - "Jeg kan ikke se noget!" og jeg blev jo lige lidt bange - havde hun fået en skoldkop i øjet eller hva'??? Fik lyset tændt, der var intet at se, men hun så SÅ træt ud, så jeg sagde at hun ikke kunne se noget, fordi hendes øjne var så trætte og så lagde hun sig ned og sov!
Jeg er næsten sikker på at der ikke kom flere skoldkopper i går og indtil videre heller ikke i dag - så vi er på rette spor. Den, der er sværest at leve med er den på tungen, for det gør ondt når hun spiser! Johanna synes stadig at Amalie er hylende morsom - i dag fik Amalie et anfald over at Johanna grinede højlydt - men Amalie havde ligesom lige rart tungen ud for at jeg skulle se hendes skoldkop!

I går formiddags var vejret simpelthen så dejligt, så da Amalie havde tegnet en tegning til faster, kom vi alle i tøjet og fandt vejen til postkassen. Amalie på sin cykel og Johanna i klapvognen. Men dér gider Johanna ikke sidde længe, så da vi havde nået postkassen kom hun op og gik resten af vejen hjem. Først var vi på skolens legeplads ½ times tid - Amalie klatrede rundt, Johanna nød bare at være ude.
     
  Vel hjemme igen blev pigerne udenfor imens jeg gik ind og smurte madder.
Amalie lavede en fuglerede på platformen ved rutchebanen - først troede jeg at hun skulle lege fugl, men næ nej, det var en RIGTIG fuglerede!!!
Det er ldit svært at se på billedet, men der ligger mange grene - tror man skal være en elefant for at det ikke er for groft!
     
  Johanna fandt sin scooter og kørte rundt på! Åh hvor hun bare elsker at være ude!
     
     
     
Så kom de endelig - skoldkopperne...
 
Torsdag d. 1. februar 2007
     
  Som nr. 12 eller 13 ud af 23 børn i børnehaven brød skoldkopperne også ud hos Amalie i mandags. Først var der én lille rød knop på maven, så var der 4, morgenen efter opgav vi at tælle efter vi var nået de 80 - og nu er der maaaaaaaaaange flere.
Hun er hårdt ramt - de er alle steder. I håret - eller vel i hovedbunden, bag ørerne, en enkelt på det ene øjenlåg og én på tungen (den er IKKE rar, for det gør ondt når hun spiser), imellem fingrene, i tissekonen - "Moar, jeg rører lige i den, så klør det ikke så meget!" (hun vasker tit hænder i denne tid...) - og på resten af kroppen. Der er både nogle med skorper, nogle med væske og nogle, der bare er helt nye røde... Og man er meeeeeeeeeeeeget ynkelig...
     
Dét med at være ynkelig, syntes Johanna er rigtig morsomt. Jeg tror, at det er Amalies stemmeleje der gør det. I hver fald så skraldgriner hun mange gange om dagen, når Amalie snakker - og Amalie bliver SÅ vred. Så forsøger vi at vende den - for det meste begynder hun så også inde under den sure mine at grine, andre gange bryder hun ud i gråd, fordi det er så synd for hende. Og det er også synd - men det holder vel snart op!
I øvrigt er det også synd for os andre, for Amalie er meget vågen om natten. I aftes lagde jeg mig på en madras i stuen, kl. 3 kom Frank ind - meget træt og skulle hente kiks i køkkenet "hun er sulten"... De havde næsten ikke sovet, hver gang han havde lukket sine øjne, havde hun sagt, "du må ikke lukke dem..." Hmm, vi byttede sengeplads. Meget hurtigt gik det op for mig, at der var ingen sovning i Amalie og vi fik Frank ind i soveværelset og anbragt os på madrasser foran tv'et - os så så vi - eller Amalie fordi jeg forsøgte at sove - Pippi! Da den var færdig efter en times tid, ja så hvis der ikke var det ene, så var der det andet i vejen. Lidt i halv fem måtte jeg skrue bissen på - "NU er det sovetid!!! hvis jeg skal passe dig og Johanna i morgen og jeg ikke skal være sur hele dagen, så skal vi begge sove NU!!!" Og der gik 2 minutter, så sov hun!
Kl. 8 vågnede jeg op - der var helt stille og det var lyst!!! Hvad lavede Johanna og Frank mon? Da jeg åbnede døren fra stuen til gangen, kunne jeg høre Johanna snakke fra sit værelse - jeg gik ind og tog hende op fra sengen - gad vide hvor længe hun havde ligget der?
Amalie nappede sin næsten en time mere - på madrassen i stuen med larm fra os andre, men sover man så sover man og kl. 10 var vi parate til at tage imod sagsbehandleren fra Statsforvaltningen, der skulle komme og lave sidste "interview" til rapporten til Kina.

Så lige nu går min tid meget med sygt barn - jeg håber at Johanna også får skoldkopper i denne omgang - det vil være meget nemmere at få det overstået nu, hvor jeg alligevel er hjemme - men jeg håber dog også, at vi lige når at får en enkelt eller to nætter med FULD nattesøvn og at hun ikke bliver helt så voldsomt angrebet!

I dag ringede jeg igen til dagplejen - der er gået en hel uge uden at jeg har hørt fra dem og jeg må indrømme, at jeg begyndte at få lidt ondt i maven over ikke at have fået papir på Johannas dagplejeplads. Hun undskyldte meget og fortalte, at vi får pladsen pr. 1. marts - hvilket passer mig perfekt. Hvis Johanna får skoldkopper, så er hun heller ikke klar før - håber hun er klar til den tid... Det skal hun være...

Lidt billeder fra ugen, der gik...
     
  25. januar
Johanna er så glad for sin Misser. Og for bamse Annas bluse som nemt kan bruges som hue...
     
  26. januar
Johanna er begyndt på denne opstilling af stolene. Hun skubber alle stole så de står i én lang række og så kravler hun op på den bagerste og kravler igennem dem alle!