Så gik tiden igen...
 
Onsdag d. 27. september 2006
Ja, så gik tiden igen! Den ene dag tager den anden og jeg fatter ikke altid, hvor timerne bliver af...
     
  I dag havde vi besøg af Anna og Helle.
På et tidspunkt satte Johanna sig i dukkevognen og Anna var ikke sen til at skubbe hende...
     
  Bagefter byttede de rundt - til begges store fornøjelse!

Amalie holdt også fridag - men hun er ikke så vild med at få taget billeder - så hun slap i dag:)
     
I går var vi til sang og musik. Vores lærer var dog syg igen - hele 3 ud af 5 gange det er da godt gået, men denne gang var der en vikar.
Johanna syntes det meste var sjovt, men på et tidspunkt til sidst - hele lektionen tager 5 kvarter incl. pause - kom hun også tog mig i hånden og sagde noget som jeg bestemt ikke kan gengive på skrift - men det betød at jeg skulle komme med. Jeg gik med - og turen endte ved døren - hun ville ud!
Johanna har mange gange i den sidste tid taget en af os i hånden, sagt en masse og så taget os med et eller andet sted - som oftes køkkenet for at få kiks eller til DVD'en - for hun ved godt, at der kommer TV ud af den:) Og damen bliver stadig meget sur, hvis jeg siger nej til det ene eller andet!
     
  Her under barnevognen nyder Johanna at kravle ind og ligge i kurven!
     
Johanna var også til læge i går - nu har hun i lang tid "rallet" og i de sidste dage var det helt sikkert blevet værre. Og godt vi kom af sted for hun har lungebetændelse - men ingen feber! Så nu er hun på penicillin - som heldigvis er meget nemmer at få i hende end i storesøsteren! Pu ha, en kamp dét har været HVER gang... Men Johanna slubre det bare i sig - i yoghurt (selvom hun ikke må få det endnu, men vi har droppet minus mælkekuren lidt før tid, dog får hun stadig rismælk at drikke)

Og ellers, ja så var det jo min fødselsdag i søndags! Tak for alle mails og hilsener i gæstebogen - de varmede!
Dagen startede tidligt - kl. var 5.30 da Johanna mente, at dagen var klar til at blive taget i brug... Kort tid efter gik Frank og hende ind i stuen og jeg fik lov til at snue videre!
7.30 blev jeg vækket af 2 meget friske piger og en dejlig mand, og så fik jeg gaver. 1 lækker creme og en bageform som jeg havde ønsket mig! Derefter drog de tre af sted til bageren og jeg fik lige tid til at vågne...
Kl. 10 sad Amalie og jeg i vores lokale kirke til høstgudstjeneste. Jeg tror faktisk at jeg startede med at tage Amalie med i kirke, da hun var på Johannas alder - men tro mig - det varer en tid endnu, førend jeg vil tage Johanna med, for hun kan ikke sidde stille længe ad gangen...
Kirken var pyntet fint op med halmballer, kornneg, blomster, frugt og grønt - og vi sang mange fine salmer. Midt i "Nu falmer skoven trindt om land..." kom minderne om Mathias og Simons begravelse bare over mig og jeg blev så trist. For dælen da, hvor er det bare stadig svært nogen gange... Jeg lod tårerne løbe - for jeg ved jo bare, at det for mig er det rigtige at få dem ud.
Bagefter var der en reception og imens Amalie spiste sig mæt i chokolade, talte jeg med en fra kirken. Jeg blev så paf, at jeg ikke kunne svare... Hun mindede mig på, at det var godt at mærke sine følelser, fordi det viser at at man lever, men at jeg har 2 dejlige piger og må komme over "dem" - for jeg skal videre... Så blev jeg da først ked af det. Tænkte på om det var mig, der var noget galt med - hvorfor kan tankerne om Mathias og Simon ikke bare blive væk, hvorfor skal de stadig gøre mig ked?!
Men på trods fik jeg en god dag - min veninde og børn kom på besøg - hendes mand var hjemme for at passe mindstemanden, der var syg, så det var ganske stille og roligt - så roligt som det kan være med 4 trætte børn til sidst:)
Senere fik jeg en fødselsdagsmail fra en veninde, som har mistet en lille pige på samme tid som vi mistede Mathias og Simon. Hun spurgte også, om jeg ikke kom ind til mødeaften i Landsforeningen til Støtte ved Spædbarnsdød - der hvor vi i sin tid for 3½ år siden lærte hinanden at kende - aftenen efter. Oplægget den aften var af Tom Kjær, som er sygehuspræst på Herlev. Frank og jeg talte med Tom inden vi fik lavet fosterreduktionen - dét var den hjælp vi kunne få af sygehusvæsnet for at komme igennem et valg som en fosterreduktion! I tiden der er gået har jeg brugt Tom en del - men det er snart længe siden, jeg sidst har snakket med ham (heldigvis). Hans oplæg/foredrag hed "At leve med et dødt spædbarn" og handler om det projekt, som han har lavet for nogle år siden. Han interviewede 16 par, som alle havde mistet et eller flere børn enten fornyeligt eller for længere tid siden - og jeg tænkte straks, at der måtte jeg ind!
Og jeg blev simpelthen så lettet - for tænk jeg er helt normal!!! På et tidspunkt nævnte han nemlig, at det at leve med et dødt spædbarn er noget vi har med os hele livet! Og så tudede jeg igen - af lettelse over at være normal og af sorg over at mine 2 små børn ligger på kirkegården... Men tænk - jeg er helt normal - og skal bare lære at leve med at det stadig er ok at blive ked af det! TAK TOM!!!
     
     
     
Lille morgenmonster...
 
Lørdag d. 23. september 2006
     
  Hvordan kan dette dejlige og charmerende barn dog finde på - i hele den forgange uge og mere til - at vågne præcis kl. 5.15 HVER morgen (i går var den dog 4 men hun faldt i søvn igen - til 5.15...)!!!
Det eneste jeg ønsker mig i fødselsdagsgave i morgen er at sove helt til kl. 7 - uden afbrydelser... Er det for meget at forlange?
Og nej - det hjælper IKKE at holde hende længere oppe - det ér prøvet!!!
     
     
     
Fy for den lede - og så absolut ikke om børn...
 
Torsdag d. 21. september 2006
For et par år siden fik vi udskiftet vores gamle gæstetoilet med et nyt vandbesparende - hvilket ikke i længden er særlig vandbesparende...
Sagen er at i det afløb til brønden kun kommer vand/lort/papir fra dette toilet og fordi det er vandbesparende, så er det ikke meget vand, der ryger igennem. Dog er der også til dette rør tilsluttet et nedløbsrør fra taget, men når det ikke regner, ja så kommer derjo altså ikke gratis vand der!
Så af og til er det sådan at jeg er ved at kaste op i lortestanken, når jeg hænger vasketøj op, idet brønden (samlingsstedet eller hvad det nu hedder) er lige der på min tørreplads. Stanken er ulækker i sig selv, men tro mig, det bliver MEGET værre...
De sidste par dage har jeg forsøgt at huske mig selv på, at Frank skulle flytte dækslet, som er for tungt til mig - det lygter nemlig mest om formiddagen, hvor solen står lige på og når tøjet tages ned om aftenen, så har jeg glemt alt om det! Men i dag huskede jeg det, fik tilrigget vandslangen og Frank fik åbnet dækslet!
Hmm, hvad er det? udbryder vi begge! Min første tanke er at der ligger en abort i min brønd - men nej, det var for stort! Siger højt så at det må være et bind (og tænker - HOLD KÆFT hvor det kan suge og blive stort!!!) indtil Frank udbryder "Føj, det er en rotte!!!"
YARK, der lå en død rotte - helt hvid - indhyllet i lort! Og den var dælme, dylme STOR og men en lang ulækker hale! Frank mente, at den var hvid, fordi den var var ved at gå i opløsning - føj, den var klam!
Det værste var, at selvom jeg spuler der på livet løs, så flytter den sig overhovedet ikke - kun lort og toiletpapir forsvinder. Kan med vandstrålen mærke at der ligger noget og bare ikke vil væk - men endelig glider den langsomt den RIGTIGE vej ud i den store kloak
Lidt efter kommer Amalie - jeg står stadig og gyser - og spuler lort og papir i lange baner. "Føj, hvor her lugter!" udbryder hun - men kikker alligevel velfornøjet ned i brønden! Den jeg er færdig tjekker hun lige om der er hul igennem - ved at trække et stykke papir ud i toilettet. "Moar," siger hun midt i det hele! "Ved du godt at der bor rotter i kloakken?" "Jo," det ved jeg jo godt, og fortæller så om den jeg lige har spulet væk! Hun bliver ret fornærmet over vi ikke kaldte på hende, så hun kunne se den og jeg må love at næste gang skal hun nok få den at se - og håber bare SÅ inderligt at der ikke kommer en næste gang!
Da jeg senere skal på toilettet, overvejer jeg drastisk, om jeg skal sidde på en spand for så at hælde det i toilettet bagefter - for så bliver jeg da ikke som vores nabo overrasket over en rotte på visit! FØJ!!!
     
     
     
Kan selv, vil selv...
 
Onsdag d. 20. september 2006
     
  Uha et temperament den unge dame lægger for dagen pt... Jeg får dælme helt sved på panden af og til...
I forgårs lærte hun selv at holde på glasset - og så skal der jo selvfølgelig drikkes hele tiden, når vi spiser - og ak og ve, når vi siger stop for drik og nu skal der spises...
     
Hun er også begyndt at smide sig på gulvet, hvis der er noget, der går hende imod og så bare vræle i vilden sky...
Og i børnehaven galer hun højlydt, når jeg trækker af med hende (bærer hende ud) om morgenen (har afleveret Amalie et par dage), for hun vil meget hellere sidde og vogte over kurven med farvekridt!
     
  Her er Amalie i gang med at synge skønsang ved aftensmaden...
Det skal vist lige forklares! I børnehaven får børnene nogle gange lov til at synge en sang, når der spises - dvs. et eller to børn stiller sig op foran døren og synger en sang, imens de andre er stille og høre på!
     
I eftermiddags var vi til 5-års undersøgelse Amalie, Johanna og jeg. Amalie klarede fint syns- og høreprøver og kunne også de motoriske ting, som lægen fik hende til at gøre. Alt imens var Johanna ved at skrive på lægens computer... Puha moren fik lige travlt...
Amalie er nu 105 cm og vejer 15,5 kg - dvs. hun er i den lave ende af skalaen - men den har hun så til gengæld fulgt siden hun var 3 måneder! Så vi er ganske tilfredse!
Amalie var dog ikke helt tilfreds med at skulle vaccineres - og jeg vidste det ikke, så jeg havde ikke kunne varsko hende... Det var stivkrampe denne gang - og hun græd lidt og så var det overstået! Dog havde hun så ondt af sig selv, at hun ikke ville med i Brugsen, så vi kørte lige hjem og åbnede pakken, der meget belejligt, lige var kommet fra faster indeholdende en CD og lidt slik! Meget forarget var hun dog over at faster ikke havde sendt mørk chokolade med til Johanna, for hun spiser jo ikke vingummi og måtte ikke få det lyse, der var med i pakken... Og dét fik fasteren også at vide, da de talte sammen senere i telefonen!

Og ellers siden sidst...
Lørdag mødtes vi med rejsegruppen i Ishøj hos et par der bor der. Det var vældig hyggeligt og første gang vi var 5 par + børn samlet siden (vi var 6 par af sted). Pigerne er virkelig vokset og flere gik rundt og sagde "Nå" og "Så" - jeg var færdig af grin!
     
  Her er vi på tur til søen efter frokost - for at få tøserne til at sove. Johanna gad bestemt ikke sove, fordi det hele var nyt og det var jo meget spændende - og man skulle jo nødigt gå glip af noget! Men moren her ved jo, hvor træt damen kan blive, så sove skulle hun og hun faldt da også i søvn, da jeg gik væk fra gruppen og snakken...
     
Søndag havde vi en velfortjent fridag alle 4 - Moaren og Johanna stod op 5.15... Eller rettere der vågnende Johanna (hvilket hun nu har gjort i snart en hel uge...) og så ligger hun bare og snakker i sin seng. Efter 20-30 minutter er det bare ikke så sjovt mere og så står en af os op med hende!
Da Frank så kom op ved 8-tiden kravlede jeg i søvn igen og lå der til 10.30 - uhm - dét havde jeg bare lige brug for!!!

Mandag var en helt almindelig dag - dog fyldt med gode minder, da det også var vores 7-års bryllupsdag! Tænk engang 7 år! Når jeg begynder at tænke på mine børns alder og hvor mange år, vi har været gift, så føler jeg mig gammel!!!

I går havde jeg glædet mig til at skulle til sang og musik - vi har jo kun været en gang, gangen efter blev det aflyst og i sidste uge valgte jeg at tage med min far på hospitalet! Og så ringer læreren og aflyser igen... Grrrrrrrrrrrrr... ØV altså...

I morgen holder Amalie en fridag! Den har hun ventet på hele ugen... I søndags fik hun selv lov til at vælge om hun ville holde fri onsdag eller torsdag og hun sagde straks torsdag! Ok, fint med mig! Men mandag morgen mente hun at hun var syg, det samme skete tirsdag og også i dag... Eller også så trængte hun bare til en fridag... Eller også så ville hun bare lige hjælpe med at passe Johanna... I morgen er så endelig dagen og vi skal vist bare hygge herhjemme!
     
     
     
Ugen, der næsten gik...
 
Torsdag d. 14. september 2006
     
  Johanna og jeg har for første gang i denne uge været alene hjemme hele dagen i dag - også i eftermiddags da Amalie skulle med en børnehaveveninde hjem - så vi havde god tid til at spise eftermiddagsmad. Ind røg ét stk. hel pære og et kvart æble!
Andre kan muligvis ikke forstå hvad hun siger, men jeg kan godt skelne imellem hende ord for pære og æble! Stor pige...
     
Amalies fødselsdag endte ikke helt som planlagt, da morfar fik en diskusprolaps i ryggen, da han om eftermiddagen løftede på Johanna. Vi var to mand høj om at bære den stakkels mand ind på en madras i stuen, fik fat på vores læge der sendte en recept til apoteket. Amalie var jo blevet lovet at vi skulle spise på restaurant og jeg forsøgte at lokke med, at vi jo kunne købe maden der, men spise den hjemme for at passe på morfar! NOPE!!!!!!!!! Men jeg kunne da bare blive hjemme, hvis nogen skulle det, mente den lille dame!
Enden blev at vi jo kun var 10 min. væk, så morfar havde to telefoner indenfor rækkevidde - og lidt fred for tøserne og så drog vi alle af sted sammen med mormor.
Tirsdag morgen måtte vi ringe til lægen igen, der denne gang indlagde ham på Gentofte. Vi ventede en evighed på ambulancen - det var jo ikke en akutkørsel, men en sygetransport! 2 stive timer tog det før den kom - og det vel at mærke EFTER at vores læge havde ringet og sagt, at nu ville den komme. Og inden da var der gået 1½ time med at finde ud af, hvilken afdeling han skulle ind på - og tænk så - så kom vi på skadestuen?!!
Frank kom hjem for at passe på Johanna, for jeg tog med på skadestuen, da mormor, min søster og største niece skulle indfri Amalies gavekort sammen med Amalie i "Build a Bear"
Efter 3 timer og 15 min kom der endelig en læge - der kunne sige at det var en diskusprolaps og efter konference med en læge på et andet hospital blev han sendt hjem med stærke smertestillende piller!
Men at komme hjem var ikke helt så let! Først ville de at min mor selv skulle køre ham - men han kunne jo ikke sidde op?!! Hmm, så kom en ambulance - men den ville ikke køre ham hjem til sig selv - kun tilbage til os - da den ikke kørte uden for amtet! Så der måtte pænt ventes på at der kom en ambulance fra Roskilde Amt...
     
  Amalie er her i gang med at kramme bamse Annas hjerte og sende det gode tanker...
     
  Og her er Anna og Amalie og en stor isdessert!
Anna er meget pink og opkaldt efter Helles Anna! Hun kan sige "I love you" og har både lyserød kjole, cowboynederdel, t-shirt, balletsko og beautiboks!
     
Inden Anna blev lavet, spiste de frokost på restaurant. Tæt på sad der en handicappet person, som talte "anderledes". Amalie spurgte, hvorfor hun talte sådan og fik svaret fra moster og mormor, at det var fordi at hun var syg - hvortil Amalie kommenterede om de ikke kunne finde et andet sted at sidde, for hun orkede hende ikke...
     
  I går holdt vi en velfortjent fridag tøserne og jeg! Amalie rendte rundt i nattøj indtil kl. 14.30 - og det kun fordi hun blev presset til at tage andet tøj på, da vi skulle på barselsvisit!
     
     
     
Tillykke min dejlige pige...
 
Mandag d. 11. september 2006
     
Amalie min dejlige pige - et stort tillykke til dig på din 5-års dag!
Tænk at der allerede er gået 5 år, siden at du kom ud til os! Du var så ønsket og ventet - men hold da op hvor jeg bare gerne ville have dig ud til sidst, for hvor havde jeg det skidt!
     
Jeg forstår ikke helt, hvor tiden er blevet af - 5 år - det er da en bid... På én gang er det lang tid og alligevel føles det så kort! Søde Amaliemus - du er min lille stjerne - bliv ved med at lyse! Jeg elsker dig...
     
  Dette er dagens bedste gave - en fe-stav fra Johanna til 10 kr!!! "Dét er jo lige den, som jeg har ønsket mig!!!" Hvem siger at gaver skal koste mange penge?!!
     
  Vores store og meget spændte pige med 5 års krone og kappe i børnehaven - klar til at holde fødselsdagsdag med eventyr, sang, fødselsdagshop og det hele!
     
  Johanna tog et par bidder af sin muffin - og åd så resten i én mundfuld! Her sidder hun hos mormor og gumler - og var noget SÅ tørstig bagefter...
     
     
     
2/3 fødselsdag...
 
Søndag d. 10. september 2006
Endnu en dejlig dag med gæster og lagkage... I dag var bare lidt anderledes, eftersom at jeg også fik gaver - for det er også snart min fødselsdag.
Både Amalie og jeg har fået mange dejlige ting - vi er begge helt tilfredse - og Amalie har endnu ikke klaget over, at hun ikke har fået den bilbane (flexitrak), som hun lige pludselig kom i tanke om, at hun ønskede sig i sidste uge! Og tro mig - hun får den heller ikke af os i morgen - det stakkels barn!!!
     
  Fem lys i lagkagen - det er en stor pige vi har nu...
     
  Alle gæster er gået - på nær mormor og morfar som bliver til onsdag - og Johanna og Amalie spiser lige den sidste slikpose. Johanna er en rigtig popcornspige - Amalie gik vist mere efter vingummierne...
     
Jeg har styr på i morgen - til børnehaven er bagt boller (de er lune endnu) og der er kommet glassur på muffins'ne.
Alle pakker er pakket ind, jeg skal vist bare lige have skrevet kortet - et med et femtal for det er Amalies store ønske at få sådan et!
Og Frank har lovet at køre efter morgenbrød - kan det blive bedre?!! Én ting, som jeg glæder mig til i morgen, det er når vi kommer hjem fra børnehaven og jeg bare skal sidde og nyde ikke at skulle en helt masse. Det er dejligt at have gæster, men det tager dælme også på kræfterne...
     
     
     
1/3 fødselsdag...
 
Lørdag d. 9. september 2006
Vi har holdt pigefødselsdag i dag - 9 stk. var inviteret, 1 meldte afbud, 1 dukkede aldrig op - resten ankom og deltog med glæde!
Vi har haft en rigtig dejlig dag - Amalie havde for læææææænge siden besluttet at der skulle leges "flaskehals" og den som den pejede på, skulle komme med sin gave, vi fik boller: "Mette, det er er bare de lækreste boller jeg nogensinde har smagt!" - ja, der gik helt sport i det for de små tøser at give mig ros for dem - hjemmelavet lagkage - uden mælk - som blev fortæret til mindste krumme, stopdans, skattejagt, leg i haven og en dejlig kop kaffe med forældrene, da de kom for at hente deres afkom!
     
  Johannas fødselsdagstog er fundet frem - med femtal og fem lys i!
     
  Flaget sættes...
     
  Faster - så giv mig dog det kamera!!!
     
  Efter gæster er gået er der tid til at få kikket og afprøvet nogle af gaverne - specielt denne mundharmonika er meget værdsat!
     
  Johanna har fundet resterne af en slikpose - og er krøbet i ly under bordet for at fortære den (popcorn)
     
I morgen går det løs igen - 2 lagkager står allerede på køl og 7 kyllinger venter på at komme i ovnen...
     
     
     
Hurra - det virker...
 
Onsdag d. 6. september 2006
Ja, HURRA - minus mælk ser ud til at give frugt - eller rettere lort!!! I nu 3 dage har Johanna skidt efter aftensmaden - i hele 3 dage i træk! Jeg vil ikke komme nærmere ind på konsistensen - men lort kommer der!
Det har endnu ikke været så besværligt at undgå mælk - og de sidste 2 dage er der kørt 250 ml rismælk ind som vælling, så smagen er hende ligegyldig! Søndag fik vi (Amalie og jeg - mest jeg) bagt kanelsnegle og chokolade muffins i lange baner - uden mælk i. Og selvom der ikke er brugt smør men becel i dejen til sneglene og "fri" til smørfyldet, så smager de rigtig godt! Chokolademuffinsne er til fødselsdagsfesten i børnehaven på mandag - men vi fik lige en smagsprøve og yummi...
     
  Johanna var i morges MEGET vred over, at Amalie rendte rundt med solbriller og hun ikke ville låne dem til Johanna. Her til aften måtte de gerne lånes og Johanna tog dem af hele tiden - og vi har skulle sætte dem på, for det kunne hun ikke selv...
Dejlig ser hun ud!
     
  Amalie sidder i sin dukkeklapvogn - og tiggede om at få taget billede, hvilket ikke sker så tit.
Hun GLÆDER sig til sin fødselsdag(e) - lørdag kommer 8-9 piger fra børnehaven, søndag hele familien og mandag, som er "dagen", skal vi til fødselsdag i børnehaven. Tirsdag og onsdag holder vi fri, for mormor og morfar bliver et par dage.
     
Sang og musik blev desværre aflyst i går - 45 min. før vi skulle ud af døren. Det var rigtig ærgerlig, for jeg havde glædet mig rigtig meget.
I stedet var vi en tur i Brugsen og fik en kop kaffe hos Helle.

Jeg har vist fod på alle fødselsdagene - til lørdag mangler jeg bare at lave selve skattekortet, men "jagten" er planlagt til mindste detalje. Og der er kun én jagt - intet inde-alternativ, da der er lovet godt vejr!
Der er også fod på alle gaver - mangler bare en lille ting til Johanna, men jeg ved godt, hvad det skal være.

I morgen formiddag skal Johanna og jeg en tur med bussen til Holte. Vi har en masse bøger og bånd fra biblioteket, der skal afleveres, vi skal hente en MASSE billeder i Kvickly, som jeg har bestilt på nettet og vi skal lige tjekke helsekosten for kiks uden mælk.
Og når Johanna sover, skal der gøres rent - det er det værste ved at få gæster... Herhjemme er det vist godt at der ikke er nogen, der lider af støvallergi - 7-9-13 - for det er ikke lige den beskæftigelse, jeg eller Frank går mest op i!

Og i morgen aften... Der skal jeg forkæles med en biograftur - eller rettere min veninde skal forkæles med en fødselsdagsbiograftur - men det "går jo heldigvis også ud over" mig!
     
     
     
At spise selv...
 
Lørdag d. 2. september 2006
     
  Johanna har i det sidste stykke tid været "lettere besværlig" med morgenmad. Før i tiden sad hun ved siden af Frank og spiste af hans havregryn sammen med Amalie - men det har været slut længe! Det er bare ikke til at vide, hvad den unge dame har lyst til - hvor jeg dog glæder mig til, at hun kan fortælle, hvad hun vil have...
Her til morgen ville hun for første gang selv - havregryn, cornflakes og rismælk med ske!
     
  Men det meste blev nu indtaget med klør fem... (og så skal der altså knapt så meget rismælk til)
     
Og ja - Johanna er kommet på en mælkefri diæt. Hun har haft meget hård mave længe og kun skidt hver 3 dag - og har virkelig presset for at få knolden ud! Og hård afføring kan være et tegn på mælkeallergi/intolerance.
Så efter lægens anvisning er hun nu på "kur" i en måned og så må vi så se, om det hjælper.
Jeg håber virkelig, at det bare er intolerance (det har jeg også selv) dvs. mælk i små doser er ok - er det allergi er det straks meget værre, for så må hun slet ikke få mælk resten af livet! Og så er det dælme besværligt!
Så nu skal der læses deklarationer i laaaaaaaaaaange baner - og der er bare mælk i mange ting! Men der er heldigvis også meget uden mælk i. Det største problem er vællingeflasken - hun fik for første gang i dag rismælk i! Hun spiste 100 ml - og lod de sidste 150 være - hvor hun i reglen tyller det hele ned på ingen tid...

Vi har alle 4 været i børnehaven i dag til arbejdslørdag. Jeg havde besluttet mig for at få noget for hånden på kontoret - regnskab og opdatering af hjemmesiden - for så skulle jeg ikke bruge min sparsomme fritid herhjemme på det denne gang. Så Frank fik ikke lavet det store, for han skulle se efter Johanna der var alle vegne!
     
  Her er Johanna på broen - der gik ikke længe førend hun SAD nede i vandet... Men moderen havde jo pakket skiftetøj, da jeg havde en svag anelse om at det kunne ske! (jeg har jo mit hyr med at holde hende væk fra selvsamme sø hver eftermiddag...)
     
  Hjemme igen!
Inde bag det ene bed har Frank lavet en sti til Amalie - den har Johanna fundet også! Amalie fulgte med for at passe på hende!