ARGH!!!!!!!!!!!!!!!!

Den anden dag sad Johanna ved computeren og lavede et eller andet - hmm - ihvertfald er vores favoritliste væk - som i VÆK - PIST BORTE… Pis… Jeg havde ikke bare mange - men rigtig mange forskellige links til alt muligt. Ikke at de var overflødige - for af og til har jeg ryddet ud i dem - for jeg bryder mig jo i bund og grund ikke om uorden og kaos… Men derfra og så til at der er helt øde - dér er langt!!!

5 Responses to “ARGH!!!!!!!!!!!!!!!!”

 1. Lisbet Says:

  der må være en fortryd knap et eller andet sted ! Men kender det godt - har for nylig fået ny PC og er i gang med at bygge favoritterne op på den :-)
  God weekend

 2. Susanne Says:

  Min søde mand koblede min fancy telefon til nettet for noget tid siden.
  Pist borte var min kalender. Jeg måtte ringe til et par steder, hvor jeg vidste jeg havde aftaler, men ikke liiiige kunne huske tidspunktet. Jeg elsker teknik, når det bare er i orden :-)

 3. mettes Says:

  Det er ikke sådan med alt det elektronik.
  Manden fandt først favoritterne ét sted - da jeg så skulle bruge dem var de væk - men nu skulle de vist være på plads. Åh der er så meget jeg ikke forstår - og ej heller gider at sætte mig ind i!

 4. MrsBaloui Says:

  PYH! At I fandt dem igen. For det var nok ikke lige sådan, at du havde tænkt dig at rydde op…

 5. Anja Says:

  Hihi… ligesom min søde mand koblede min ny telefon til computeren. VIPS væk var flere gode veninders telefonnumre, deriblandt desværre Mettes! :( Ja, det er noget med mænd og teknik, ikke? Måske jeg bare skulle gøre det selv næste gang :D (nu har jeg lige bestilt en ANDEN fancy telefon, hihi)

Leave a Reply