Turen går til…

… Sverige. På mandag. Tøsepigerne, mormor og jeg. Langt nordpå - eller i hvertfald lidt over 4 timer hvis det sker i ét hug - men det er der nok ingen chance for at det sker ;) Målet er Vimmerby -> Astrid Lindgrens Verden eller rettere Pippiland, som det hedder hos os.

Hytten (ved Pippiland) har været bestilt længe (2 nætter) og i dag har jeg (mormor ved det endnu ikke) bestilt endnu en overnatning på vandrehjemmet i Lönneberg - er nået til at jeg nok ikke orker at kører hjem efter en lang varm dag på gå ben - og hvorfor ikke tage det roligt - det er jo ferie ;)

Vi har været der før - altså i Pippiland. I sommeren før vi fik Johanna. Amalie var helt i Pippis vold. Hun var så meget i eventyrland dengang at hun troede på at Pippi VAR Pippi - og kunne ikke forstå at Emil var mindre end Ida ;)

amalie_og_pippi.jpg

Nu ved hun bedre - og Johanna ved det også. At det bare er skuespillere. Det er også ok - sådan er det jo. Julemanden tror hun (Amalie) stadig på - og påskeharen - “men tandfeen ER altså dig mor - ikk?!!”
Jeg synes, at det er fedt, at de er i eventyrland - de skal nok nå at blive voksne…Sidst var morfar og farmand med - sådan bliver det ikke denne gang. Vi sov også laaaaaaangt væk - på vandrehjem i Mariannelund - små 25 min i bil fra Vimmerby - det var langt at køre når man er træt, så jeg valgte hytten tæt ved - sådan lige en spytklat fra Pippiland.

Det skal nok blive godt.

7 Responses to “Turen går til…”

 1. Frederikke Says:

  Åh, hvor lyder det fedt. Rigtig god fornøjelse.
  Hvorfor tager du egentlig så meget alene af sted med ungerne? Er det pga. Frank og parfumeallergien?

 2. Lone Says:

  Det lyder som en dejlig sommer, især det med bondegårdsferien, tror jeg vil undersøge mulighederne der ;-)

 3. mettes Says:

  * Frederikke - lige præcist :( Bondegården ville han heller ikke kunne været kommet til under alle omstændigheder pga. hans astma overfor dyr - men jo andre steder at overnatte er udelukket. Andet end pt hos farfar/farmor hvor der er duftfrit.

 4. Belinda Says:

  Hej Mette
  Når du får tid, så har jeg tagget dig på min blog ;)

 5. Susanne Says:

  I får oplevet lidt af hvert - dig og tøserne. Det lyder rigtig rart. Men øv, at i ikke kan have jeres far med.

 6. Stine Says:

  Det lyder dejligt :) Tror du det er noget for drenge på 8 år? og ja, hvor gamle skal piger være for at få noget ud af det? :o)

 7. mettes Says:

  * Stine - øh drenge… Hmm… Der var masser af dem - og selvfølgelig kan de også få noget ud af det. Men når det er sagt - så har det for begge mine tøser været MAGISK LAND første gang de var der. Dvs. da Amalie var godt 4 og Johanna nu er 5. Amalie - nej hun er ikke for stor - ser det som et stort teater nu - hvor Johanna stadig tror at det er virkelighed - og alligevel godt ved at det ikke helt er alligevel. Det er ligesom at møde pædagogen fra børnehaven nede i Netto (ok lige præcist for os gælder den så ikke ;) )

Leave a Reply