Vel hjemme igen

Ja vel hjemme igen - fandt Johanna badebassinet. Og når søsteren ikke er der (ferie hos mormor/morfar) kan man jo også selv bestemme hvordan og hvorledes ;)

sommer1.jpg

Ikke mindre end 4 baderinge hvor hun hoppede fra den ene til den anden - kommanderende at jeg skulle fotografere 2 til farmor/farfar og 2 til fasteren ;) Selvfølgelig et billede i hver ring.

Kæledyrene havde ikke lidt skade over at være overladt til faderen - og jeg tror endda, at han har snakket lidt med dem! Men ude havde de ikke været - hmm… Jeg har haft dem ude næsten hver dag i det gode vejr - men det kræver at man er meget opmærksom, for hulen da hvor de hurtigt forsvinder fra græsplænen og ind i et bed - og så er de næsten ikke til at finde igen :/

Så efter jeg der lørdag havde siddet på opmærksomme nåle imens vi spiste aftensmad - for jeg syntes, at det var synd at sætte dem ind - og forsøgte først med 2 baderinge som bur til hver sin skildpadde - hvilket jo ligesom ikke viste sig at være en god ide for de kom under - så lavde manden søndag formiddag dette udebur til dem!

sommer2.jpg

sommer3.jpg

Men hmm - begge skildpadder skulle lige snuse kanten rundt “for kan man mon komme ud af dette her?” - og nej det kan man ikke medmindre der er alt for ujævnt eller man graver tilstrækkeligt meget i plænen… For så bare at lægge sig til at sove… Og ligeså snart at jeg efter et par timer “satte dem på græs” så moslede de rundt over det hele! Og så skal man altså bare være opmærksom…

I dag nyder vi regnen - Frank og Johanna er kørt et eller andet sted hen i bilen - mon ikke det indbefatter en stor is selvom det regner ;) Vi ville have været til Fredensborg Slots have - men det er vist ikke den største fornøjelse i regnvejr - og mon ikke solen kommer frem en anden dag, så vi kan komme derop
 I stedet har jeg fået ryddet op i flere kroge - indbefattet Johannas værelse selvom hun er god til det selv - og skal senere på biblioteket for at hente et par krimier mere. Så sommeraftener kom bare an :)

One Response to “Vel hjemme igen”

  1. Frederikke Says:

    Nåeh… de fine skildpadder :)

Leave a Reply