1. søndag i advent

1. søndag i advent’s morgen var en hel gave i sig selv - for vi sov længe her i huset!

01.30 blev jeg vækket af et kæmpe kanonslag udenfor - tænkte kort om det var gået ud over vores bil, besluttede mig for at det ville jeg finde ud af når det blev morgen, fik tisset af og daffede i seng igen.

Lidt over 5 kaldte Amalie. Det sker ikke så tit mere, jeg daffede derind og fandt en ny ble til hende (ja hun tisser om natten og ikke på toilettet) og fandt min seng igen.

5.50 kaldte Johanna - fik hende ind i vores seng og sagde godnat og sov godt - og håbede inderligt på at hun faldt i søvn igen, for jeg gad ikke lige stå op der! Og hun faldt i søvn igen!!!

7.20 kunne jeg høre Amalie komme ind - vi fandt stuen med dyner og morgentv og efter 10-15 min kom Johanna også. Det første hun sagde var “MOAR, Nissen har IKKE været der!!!”
Sokkerne kom op i går og det er nok også lidt svært at forstå at Nissen ikke er vågnet op til dåd endnu (men jeg har vist hørt ham pusle her til aften, så mon ikke der er nogen, der bliver glade i morgen tidlig?!!)

Men moarens adventsgave til tøserne var, at vi kørte til bageren efter morgenbrød. Det sker ikke så tit - men i dag skulle det være. På med flyverdragterne og afsted.
Vel hjemme igen fik vi dækket et dejligt morgenbord - med tændt adventskrans og kalenderlys (ja ja ja, det er ikke 1. dec endnu - men der var langt ned til det første tal…)
Bedst som vi sad og spiste, kom faderen og hyggede med os og der blev taget lidt billeder af morgenstemningen… Vurder selv…

advent1.jpg

advent2.jpg

Storesøster gider i hvertfald IKKE være med…

advent3.jpg

Og dog…

advent4.jpg

For første gang i mange år har vi en juledekoration - jeg er ikke så meget til de der granopsatser med guldglimmer og nisser og bær og mos med små dyr i…
Men i år slog jeg den sammen med vores adventskrans - der er lavet i et fad med ler, bedækket (som Amalie ville sige det) med gran og så lys og lidt pynt. Jeg havde noget pynt i gemmerne og havde købt lidt ekstra - Amalie var klar til at putte det hele på - meeeeeeeeeeen det syntes jeg ikke. Alt med måde…
Det er sgu lidt svært det der med børns skabertrang og min æstetik… De skal have lov til at udfolde sig - men må det ikke også godt se ud, så vi andre kan holde ud at se på det?!!
I går begyndte hun på en guirlande - sådan en mega-guirlande, som blev forkyndt skulle hænge på det endnu ikke indkøbte juletræ! Og med mega-guirlande mener jeg ikke bare en lang guirlande - næ nej - en guirlande lavet af a-4 papir der var klippet over én gang på det lange led. Så får man nogle PÆNT store (brede) stykker at arbejde med… Pt. hænger den på hendes værelse… Se det skal nok blive en dejlig december :)

One Response to “1. søndag i advent”

  1. Bryancen Says:

    valid cc buy online - buy cvv online, dumps shop

Leave a Reply