Efterlysning - sort børnetøj???

I Amalies klasse er de lige begyndt at øve sig på et teaterstykke, som de skal vise her om et par uger. I dag kom der instruktioner med hjem om at vi skal øve replikker med dem - tænk vi har lavet de første lektier i dag!!! - og at der skal medbringes sort tøj til alle børn.

Og så er det jeg tænker SORT TØJ??!!! Kan man få sort pigetøj i str. 116? Jeg har aldrig ledt efter sort tøj - og det har bestemt ikke hængt imellem det lyserøde som præger specielt Amalies garderobe pænt meget.
Nogen der har bud på hvor der kan købes sort tøj - gerne bare stømpebukser og en bluse?

10 Responses to “Efterlysning - sort børnetøj???”

 1. mor2006 Says:

  Der er faktisk en del sort tøj til børn for tiden. Bukser eller tights kan du sikkert finde i H&M. De har sikekrt også nogen bluser, men helt sort uden tryk kan måske være lidt svært at finde.
  Der er jo også den kreative mulighed: gå i Matas og køb noget sort farve, tag noget tøj af bomuld og smid det i maskinen med farven og vupti, så har du sort tøj :)

 2. Tanja Says:

  Hmm jeg mener at huske at jeg et sted i gemmerne har et par sorte børne strømpebukser..Jeg kan ikke lige huske hvor store de er.. men skal da gerne se om jeg kan finde dem og få kigget efter. ´Skulle str. passe, sender jeg dem gerne, for tror ikke Mathilda får brug fpr sorte strømpebukser,hun er også mest til tøzefarver :)

 3. Pernille Says:

  Køb en sort basis bluse af mærket “Italy Kids” og et par sorte strømpebukser i H & M eller Magasin. Blusen kan du finde på nettet, hvis du goggler Italy kids. Min datter er 7 1/2 og bruger str. 10.

 4. mettes Says:

  * Tanja, du må gerne kikke. Jeg betaler selvfølgelig. Jeg tager ud at handle lørdag - så giv lige et prej om de er fundet inden tak!

  * Og tak til I andre - sort - det er bare ikke lige os, men nu har jeg da et par hints om at det findes :)

 5. Tanja Says:

  Hej Mette.

  Har fundet dem, men de er desværre meget små.. tror ikke din Amalie kan være i en str 92 :/
  Du skulle nu ikke ha betalt noget.. de er nogle arve nogen, som jeg med næsten 100% sikkerhed aldrig får Mathilda i :))

  God jagt…hmmm har ingen ide om hvor man finder helt sort.. ville nok også ty til en gang farvning.

 6. mettes Says:

  * Tanja, godt nok er hun petit - men 92… Nej, det er nok ikke lige den rigtige str. Ellers tak :)

 7. kriss Says:

  Katvig har nogen fine helt ensfarvede, uden mønster bluser - men de er lidt små i størrelsen, så du skal nok ha en 122 ell 128 (de kryber også lidt). Bagefter kan den jo bruges under en sommer trøje - når det ikke er helt varmt til den slags endnu. http://www.prinsessebutikken.dk/product.asp?product=30386&sub=5&page=1 kan se de kun har en 134 tilbage, men jeg ville ikke vøre så bekymret, vask den og lav et ombuk på ærmet der er en forholdsvis lang “ribkant”- bukser/strømper ville jeg nok finde i H&M

 8. Tanja Says:

  Og på samme side som Kriss henviser til, kan du sørme også finde strømpebukserne :0)
  http://www.prinsessebutikken.dk/product.asp?product=32329&sub=0&page=4

 9. Frederikke Says:

  Du kan også selv farve det :)

 10. MrsBaloui Says:

  Kvickly har sorte pigejeans, var det noget?

Leave a Reply