Oktober gik, november kom…

Oktober kom med sine efterårsfarver og løv der begyndte at falde… Vores japanske kirsebærtræ er mindst lige så smuk i efterårspragt som i forårsflor!

1.JPG

Kolde smukke morgener…

2.JPG

Johannas farlige græskar

31.JPG

5.JPG

4.jpg

Imens bladene lige så stille er dalet og vi er gået fra sommertid til vintertid, har den ene dag bare taget den anden arbejdsmæssigt.
Tænk jeg har allerede været Fru Lægesekretær Hansen i over 1 måned nu!!!
Det er spændende. Der er udfordringer. Og omstruktureringer. Og jeg klør på med krum hals. (Ok - havde liiiiige en liiiiille bitte nedtur over den der omstrukturering - men jeg var også viiiildt snottet og havde sovet dårligt og for fanden - jeg er bare en, der godt kan li at tingene som regel er, som de plejer at være. Men sov på det nogle nætter og som snotten forlod min krop og jeg fik overskud - ja så kløede jeg på igen - det skal nok blive godt)
Og når jeg hver dag glæder mig til at gå på job, så må det jo være godt ikke sandt :)

Leave a Reply