Jeg er så glad :)

img_1628.PNG

Tænk engang! I går eftermiddags, på terrassen! Det var SKØNT!!

Inden da en rundtur i haven:

img_1609.JPG

img_1606.JPG

De her smagte godt :)

img_1601.JPG

Holder utrolig meget af sensommer! Holder vist af alle årstider. Hver sin charme!

***

Det har været en FANTASTISK uge! Se hvad jeg har fået :)

foto.JPG

Læg lige mærke til titlen :)
Er nu i kjole og hvidt på arbejde, med næsten eget kontor - men har INTET imod at dele med Mariann <3 - mit navn står på døren - og blev taget imod med glæde som om at jeg havde været en evighed væk. Men det har jeg vist også været!
Er stille og roligt kommet i gang, gjort mit bord til mit, fået computer og koder til at fungere - nej løgn - ét program driller stadig - det må jeg få hjælp til i morgen. HURRA for HELP DESK! Ved ikke lige helt hvad det er med computere, koder og programmer i RegionH. Hver gang man starter et nyt sted, er der altid noget der driller. Programmer der ikke findes, koder der ikke vil tages imod, suuuuuk. Spild af tid!

Men alt i alt er jeg faldet godt til på Gentofte igen. Og jeg havde næsten ikke tid til at tage hjem i fredags - og jeg glæder mig allerede VILDT til at skulle afsted igen i morgen :) I’m home!

Men når det er sagt, så savner jeg samtidig mine kollegaer på Hillerød… Men jeg kan ikke få det hele…

3 Responses to “Jeg er så glad :)”

 1. Ilse Says:

  Hvor er det dog dejligt at læse, Mette. Og sejt gået af dig,sådan at skifte karriere. Nej, man kan ikke få det hele, men hvor er det dejligt at have så meget godt at vælge imellem!

 2. Anja Says:

  Skønt at læse Mette.. hvor er jeg bare glad, glad på dine vegne! Hvor er det bare en virkelig happy ending på dit læseri, søde! :D Super modtagelse du har fået!! Thumbs up, girl!!!

 3. Susanne Says:

  Du har gjort det godt Mette. Hatten af :-)
  Dagene er også nydt her. Når man når en vis alder, så kan små ting som solstråler og blomster varme helt ind i det inderste. Kram til dig.

Leave a Reply