Bye bye elevtid…

3 helligdage
1 skoledag
17 feriedage (heraf Grundlovsdag og fredag efter Kristi Himmelfart)
2 samle-information-til-fagprøven-dage
10 skrive-fagprøvedage
1 eksamensdag
62 arbejdsdage
20 lørdage og
20 søndage
2 afspadseringsdage 

I fredags sagde jeg farvel. Jeg hader farvel, så det blev et ‘på gensyn’ - men jeg har lige så svært ved på gensyn… Jeg har haft FANTASTISKE 8 måneder på Hillerød, og jeg kommer til at SAVNE mine kollegaer - og jeg ved, at de kommer til at savne mig. Kan man ønske mere? Det kalder jeg jo et godt aftryk at sætte!

hillerod1.JPG

kort.JPG

img_7246.JPG

På onsdag får jeg et nyt skilt - og der står ikke elev mere på det. Og det grønne badge er fortid!
Men inden da. Ja da vil jeg nyde Mettetid. På 
Fagerholt. Tak Anni - glæder mig allerede.

Leave a Reply