Det var svært ikke at smile højt ;)

I dag drog pigerne i familien Hansen med toget mod København. For længe siden var der bestilt billetter til Nøddeknækkeren i Tivoli, en ballet kan jeg hermed fortælle, dét burde jeg måske også have oplyst yngste om…

Nå men vi ankom i god tid, fik prøvet (læs ‘betalt for at prøve noget i’) nogle boder og en enkelt karusel, spist pandekager og muffins og købt bolcher!
Vel inde i Koncertsalen - sidder på 1. række på balkonen - lige langt nok fra at kunne skelne ansigterne ud imellem hinanden (og vi kendte 2 børn der dansede med :/) men et fint sted at se det hele som helhed -ja så 5-10 minutter inde i programmet lyder det (heldigvis) stille fra Johanna: ‘Mor, hvornår begynder de at tale?’ (Ikke som til høstgudstjeneste i kirken for en del år siden og barnet råber højt midt inde i klokkeringningen ‘MOR, hvor er juletræet?!!’ Det siger noget om, hvor tit hun frekvenserede kirkeden dengang…)

Der var ingen, der talte - andet end Johanna - der endte på mit skød. Det var nu også hyggeligt!

I 2. akt - fnis - der begynder barnet at fnise højlydt. Hun kan slet ikke lade være - og jeg ved godt, hvad jeg ville fnise over der! Og jo jeg er på rette vej i tankerne. Der er kommet mænd i tricot frem… ‘MOAR, de ser altså lidt dumme ud i strømpebukser!’ Hun hvisker heldigvis - alt i mens hun fniser HØJLYDT! Jeg er bange for, hvad der følger - men der kommer ikke andet end strøtanker om underbukser…

Vi er vel hjemme nu. Nåede dog lige en runde mere i haven bagefter - manner - der var proppet med mennesker - pigerne var vist ligeglade - bare de fik popcorn og lov til at skyde med nogle bolde, så var de glade :)

Over and out - manden er gået i gang med at lave vaniliekransedej…

One Response to “Det var svært ikke at smile højt ;)”

 1. Karina Says:

  Tja :) Man skal høre sandheden fra børn og fulde folk.

  Jeg har det fint med mandlige balletdansere i tricot. Men jeg fniser altså også, når der i tv er reklamer for american football, for der har de også sådan nogle meget stramtsiddende bukser på! Og sammen med den kæmpe overkrop de får af alt deres sikkerhedsskjold, så ser deres røve altså bare ud som små drenges *hihi*

  Jeg havde en tysklærer i folkeskolens ældste klasser. Han gik i MEGET stramme læderbukser… ALT kunne ses! Det værste var at han var far til en pige fra klassen… Hun var så flov over ham, og det var lidt svært at grine over hans påklædning når hun var i nærheden, for det var sgu synd for hende! Jeg kan stadig se hans “forfra” og “bagfra” for mit indre blik. Det forsvinder nok aldrig. -Jeg kan ikke tale tysk mere… *LOL*

  Knus og fortsat god weeekend

  Karina

Leave a Reply