Jul i november…

november.jpg

Øh hvad skete der egentlig lige der???

Jeg, der godt nok ellers altid har de fleste gaver i hus inden 1. december (og det gælder også i år), men som ellers siger ‘at julepynt kommer først op i den weekend, hvor det er 1. søndag i advent…’ (og dog er jeg nok blevet lidt blødere med årerne…)

Og ikke for noget, men for flere uger siden kom Johanna og spurgte efter julekrybben. Den kom frem fra sine gemmer, hun fik en god leg og jeg fik tid til at lave det, som jeg nu var i gang med :)

Nissen, som flyttede fra loftet og til køkkenet sidste år helt helt af sig selv ;) , fik grød i lørdags - og vupti havde den fundet trappe og dørpynt frem - og mandler som tak…

Der er kommet stjerner i entreen og på begge pigers værelser, Bamse hygger med nissepigen, og jeg har fået pudset både stage til kalenderlys OG adventslysene.
Førstnævnte, hvor englene har boet i mange år i december måned, har fået følgeskab af en masse fine perler, og er godkendt af ældste - men sidstnævnte - adventsstagen - dén er ældstebarnet og jeg uenige om. ‘Mor, der SKAL være gran!’ - og jeg er bare ikke lige så vild med de der granting… Men færdig er den helt sikkert ikke.
Øv at jeg ikke kan finde rensdyrene fra forrige år - så der må findes noget andet. Ikke sløjfer, ikke gran - noget kitch… Grønne nissemænd??? Skal stå til lilla (som altså ER adventsfarven i følge kirkeåret!) - nogle bud?!!

Sokkerne har fundet vej til dørerne - men Nissen har nu ikke gidet lægge noget i endnu…

Kalenderlyset - ja vi er altså også gået i gang med - ellers når vi jo aldrig ned til 1. december…

Glædelig førjul i november siger jeg bare…

One Response to “Jul i november…”

  1. Susanne Says:

    Og i lige måde Mette. Det er så hyggeligt.

Leave a Reply