Archive for juni, 2013

En juni aften i haven…

lørdag, juni 29th, 2013

haven-i-juni.jpg

Tænk engang - det er sommerferie! Solen skinner efter en dag med regn. Jeg glæder mig til at spise årets kartoffelhøst (som er i én krukke). Vi spiser allerede så mange jordbær, så vi skal op og tisse om natten (øh jeg mener: så jeg skal op for at tisse mere end jeg plejer om natten). Der kommer sindsygt mange gulerødder - og ligeså brombær og hindbær. Og så er der bare mange mange flotte blomster!
Kan livet næsten være bedre! Øh jo - glemte jeg at fortælle at pigerne og jeg skal på bondegårdsferie i morgen ;)

Count down…

lørdag, juni 22nd, 2013

Åh jeg tæller… Fredag kl. elleve nul nul DUT har jeg ferie!!!
For første gang i - øh 15 år (siden jeg blev færdig som pædagog) - dog ‘kun’ 3 uger - men det er sgu ok. For så napper jeg en uge x 2 på + det løse på et andet tidspunkt :)

Lige nu er jeg på skole. Det trækker ikke tænder ud som sidste gang - det gælder vist for de fleste af os - vi ved, hvad der forventes… Og der har ikke været helt så meget at læse denne gang - eller også har jeg glemt at læse?!!

Men lige nu - lige nu - ser jeg bare SÅ meget frem til ferie - og den næste uge med skriftlig kommunikation den kommer nok til at blive laaaaaaang…

PS: Behøver jeg sige, at jeg NYDER mit nye bad :)

Lover - det er for sidste gang…

onsdag, juni 5th, 2013

Jeg lover - det er sidste gang, at jeg viser mit bad frem ;)

bad-slut1.jpg

Er det ikke blevet lækkert! Der mangler bare lige at få malet både vindueskarmen og gereichterne - og træværket udenfor hvor det gamle vindue sad.
Og en lampe virker ikke - venter på at der kommer en ny hjem, som vi kan hente.
Og en lille detalje som at finde en rund hvid ‘dut’ at stille sæben på - og ikke den ovale der er nu.
Men ellers - ellers er jeg godt tilfreds :)

7½ uge… + det løse inden… Og i dag er alt endelig kommet helt på plads - som i reolerne der måtte fra gangen og ind i stuen med alle børnebøger og legetøj mm.
Alt er kommet tilbage nu - og er det lige deeeejligt :)

YI HA - nyt bad uge 7!!!!!!

søndag, juni 2nd, 2013

Fredag da jeg kom hjem, så der fantastisk ud! Som i så fantastisk at det næsten er færdigt!!!

uge-7.jpg

Maleren var færdig onsdag - og torsdag rykkede VVS-manden ind. Frank fik sat skabet op torsdag aften, og fredag… HURRA!!! Der var kommet træk og slip!!!

Der mangler stadig lidt. Maler skal retur og male vinduesrammen, der først blev færdig fredag. VVS’erne kommer igen i morgen - der er noget med vores radiatorer han var i gang med udover toilettet - og godt for det, for håndvasken er ikke helt tæt og der kommer også vand ud ved håndklædevarmeren.
Og så er det ellers bare skabet, der skal have låger på - for her i weekenden fik jeg shoppet ting og sager, der er blevet sat op! Men der kommer først dokumentation når det er helt færdigt )

uge-7-b.jpg

Behøver jeg sige, at denne bruser er ALLE pengene værd!