Archive for december, 2012

Happy New Year

mandag, december 31st, 2012

Ja jeg er og bliver en ABBA-fan :)

Rigtig godt nytår til alle jer derude. Tak for året der gik.
Det blev et stille blog-år. Der var lige et latin kursus, en HGs og en jobsamtale i vejen, som jeg ikke kunne tale om før tid var… Og et kobberbryllup imellem… Og en tårevædet afsked fra ‘min’ børnehave… Det var den, og det vil den altid være… Snøft…
Og en fantastisk start på et nyt kapitel i mit liv. Lægesekretærelev… Jeg er havnet (igen) på rette plads, det er helt sikkert og jeg glæder mig til onsdag morgen, hvor ferien er slut og jeg skal på vej igen…

2013 - jeg glæder mig til hvad du end bringer :)

<3 HAPPY NEW YEAR <3

Hvad sker der for mig?!!

mandag, december 17th, 2012

Ja, hvad er det lige, at der går galt for mig?!!

De sidste par somre har jeg haft en påtrængende ide om at skulle have pelagonier - mormor blomster - fordi jeg har syntes mere og mere om dem! Jo mere bleglyserød jo bedre! Og godt nok kun i haven - men ind på matriklen er de kommet…

Og jeg er begyndt at synes om julestjerner - dem er jeg dog ikke begyndt at købe endnu - for der er rigeligt af andet pynt her i juletiden og der skal sgu alligevel ikke gå helt Gertrud Sand i den…

Og dog fru Sand - for for at det ikke er løgn, så har vi fået juledug på bordet - eller ihvertfald tæt på! Den anden dag i Ghetto måtte jeg lige sige ‘Mette NU tager du dig altså sammen!’ Der lå de flotteste røde juleduge - i polyestervelour - og jeg der H-A-D-E-R den slags stof. Sikkert nemt - men det er bare ikke mig. Og så var jeg ved at købe den!!!

Men mit kære ældstebarn har sukket højt efter ‘Moar, hvorfor har vi ikke en juledug?’ og i skabets gemmer lå der en længere en af slagsen - bare sådan en mørkerød en med guldstjerner på - som jeg engang har fået af min fru mor. Nu er den blevet klippet og syet til, så den passer til vores sofabord, og den ligger nu og slænger sig i vaskemaskinen, for den dufter lidt af Gl. Tolstrup. Men i morgen, i morgen er den klar til at komme på bordet!

Til gengæld er jeg IKKE klar til hverken sølvtråd eller englevat på juletræet - dét er altså stadig for meget!!

Der er vist nogle…

mandag, december 17th, 2012

…. der bliver glade på Afd. S103 i morgen :)

kager1.jpg

Vejen til en læges hjerte går igennem maven… (Det gælder vist også for de flestes sekretæreres…)
Skal ikke have hele kredit selv - afkom hjalp til - og manden hjalp yngste! Men så måtte de også både smage og nogle kommer i kassen herhjemme :)

Opskriften fandt jeg her. De smager godt - men tro dog at jeg næste gang vil prøve at bruge brun farin i stedet for flormelis.

Det var svært ikke at smile højt ;)

lørdag, december 15th, 2012

I dag drog pigerne i familien Hansen med toget mod København. For længe siden var der bestilt billetter til Nøddeknækkeren i Tivoli, en ballet kan jeg hermed fortælle, dét burde jeg måske også have oplyst yngste om…

Nå men vi ankom i god tid, fik prøvet (læs ‘betalt for at prøve noget i’) nogle boder og en enkelt karusel, spist pandekager og muffins og købt bolcher!
Vel inde i Koncertsalen - sidder på 1. række på balkonen - lige langt nok fra at kunne skelne ansigterne ud imellem hinanden (og vi kendte 2 børn der dansede med :/) men et fint sted at se det hele som helhed -ja så 5-10 minutter inde i programmet lyder det (heldigvis) stille fra Johanna: ‘Mor, hvornår begynder de at tale?’ (Ikke som til høstgudstjeneste i kirken for en del år siden og barnet råber højt midt inde i klokkeringningen ‘MOR, hvor er juletræet?!!’ Det siger noget om, hvor tit hun frekvenserede kirkeden dengang…)

Der var ingen, der talte - andet end Johanna - der endte på mit skød. Det var nu også hyggeligt!

I 2. akt - fnis - der begynder barnet at fnise højlydt. Hun kan slet ikke lade være - og jeg ved godt, hvad jeg ville fnise over der! Og jo jeg er på rette vej i tankerne. Der er kommet mænd i tricot frem… ‘MOAR, de ser altså lidt dumme ud i strømpebukser!’ Hun hvisker heldigvis - alt i mens hun fniser HØJLYDT! Jeg er bange for, hvad der følger - men der kommer ikke andet end strøtanker om underbukser…

Vi er vel hjemme nu. Nåede dog lige en runde mere i haven bagefter - manner - der var proppet med mennesker - pigerne var vist ligeglade - bare de fik popcorn og lov til at skyde med nogle bolde, så var de glade :)

Over and out - manden er gået i gang med at lave vaniliekransedej…

Hvorfor skal det være så skide svært?!!

mandag, december 10th, 2012

Ja, nu taler jeg ikke om mit arbejde - for det er jeg - synes jeg selv - rigtig god til :)

I lidt over en uge har jeg været i skranken på sengeafsnittet - der er man lige en del mere ‘på’ end  på lægegangen, hvor jeg har siddet til nu. Jeg siger ikke, at der ikke er noget at lave der - for dét er der - men der er hele tiden ‘noget’ på sengeafsnittet. Fedt. Det er lige mig.
Første dag var jeg TOTALT bombet - men som dagene er gået og jeg er begyndt at kende rutinerne, så er jeg faldet godt til, og kan klare en hel del selv.
Som i morges. Første sekretær, der skulle have mødt ind, havde sygt barn, så kom jeg - og den næste først 45 min senere. Men jeg - jeg gik i gang - fik åbnet diverse maskiner og kom i gang med det jeg kunne finde ud af!
Og sådan gik det hele dagen - kæft jeg var god :)

Men nu vel - det er jo ikke det, der er svært! Svært er det med den der skide vægt!
Hvorfor er der ikke et ‘midt-imellem’ for mig??? Hvorfor skal det være enten eller???!!! Enten skal jeg være ‘frelst’ og spise efter planen - nyder jeg bare lidt, så bliver det til synd og så er det løb kørt!!!
Og det er ufattelig hurtigt, at der står både 2-3-4-5 kg mere på vægten end ønsket. Heldigvis glider de også sådan rimelig hurtigt af igen - men alligevel.
Det er og bliver min kamp her i livet - den skide vægt…

Decemberstemning…

mandag, december 10th, 2012

foto.JPG

I sne står urt og busk i skjul;
det er så koldt derude;
dog synger der en lille fugl
på kvist ved frosne rude.

Smukt er det - men det er altså ikke særlig praktiskt. Og jeg er jo pragmatisk! Og det helt ud i fingerspidserne…
Sne er bedst i weekender og i ferier - mine ferier vel at mærke - med mindre at vi skal køre langt. Og det skal vi ikke i julen - vi skal nemlig være hjemme, så sne: ‘Hold lige op og kom igen om 11 dage!’

Men det er nu sjældent, at sneen har gidet høre på mig… Ligesom solen og regnen og blæsten…