Archive for oktober, 2012

For 10 år siden…

onsdag, oktober 31st, 2012

For 10 år siden var jeg så uendelig naiv… Gravid i 5. uge, men lignede en der var tæt på at føde. Indlagt 12 etager over hvor jeg arbejder nu pga. overstimulation (det var vist noget med plus 14-16 kg på 10 dage….).
Inden længe fik vi at vide, at der var 2, så 3, så 5, så 6 små fostre i maven… Naiviteten faldt lidt…

Snart er det 10 år siden, at jeg fødte Mathias og Simon… 10 år er en evighed - og alligvel ufattelig langt væk… Men ikke længere væk end at tankerne, følelserne, handlinger stadig sidder i mig og vender tilbage i denne tid… Oktober, november, december og januar er deres…. Det gør ikke ondt - men det gør mig lidt sorgmodig og trist….

Tænk engang - for 10 år siden var verden stadig rimelig lyserød….

Oktober, november, december, januar…

I en helt anden anledning…

onsdag, oktober 24th, 2012

… sad man bænket der hos hudlægen, da han pludselig spørger ind, om jeg af og til får knopper i ansigtet, som ikke er rigtige bumser. Hmm, nikker jeg.
Om jeg bliver rød i ansigtet, når jeg drikker vin, spiser chokolade, går fra kulde til varme etc. Hmm, nikker jeg.

/Portvinsnæse
Kartoffeltud
Ansigstrosen
Rosacea/

Tak siger man så. Får ultralyd for det hele - også det jeg oprindelig kom for - og en recept i hånden og en ny tid om 6 uger. Så var det sgu ikke helt løgn, at jeg synes, at jeg har haft tendens til meget røde kinder og næse af og til….

Det var så den nat…

onsdag, oktober 24th, 2012

Lidt over 3 hører jeg Amalie komme - hun har drømt. Ind i smørhullet med hende…
Hun vender og drejer og snøfter… Snotpapir…

Jeg går på toilettet…

Vender tilbage - barnet vender og drejer stadig. Og snøfter….

Efter lidt tid kapitulerer jeg, for da begynder manden også at vende og dreje i søvne og tager dyne og pude og går ind på Amalies værelse…

Hmm. Min mave rumler sjovt… Hmm…

Da kl. nærmer sig 5, står jeg op, vækkeuret ringer alligevel om en time - og min erfarring er, at jeg bliver mere end død resten af dagen, hvis jeg falder i søvn nu.

Nu sidder jeg med en kop te, der er en banan i min mave og lige om lidt springer jeg på crosstraineren. Så noget godt kom der da ud af det :)

HAPPY DAY!

Endelig weekend…

lørdag, oktober 13th, 2012

… men i samme sekund dét er sagt, så glæder jeg mig vildt til at skulle på arbejde igen!

Men denne weekend er helliget til bare at være sammen… Lave ingenting… Tøserne spiller WII, Frank læser avis i sengen, der lå jeg før med min bog, inden sulten overmandede mig… Nu overvejer jeg at sove ½ time… Det er vel weekend…

herlev.JPG

(Dårligt lys, alternative farver - men det er her jeg er :) )

Det er SÅ fedt mit nye arbejde :) Jeg får stort smil på læben, når jeg ser siluettet af Herlev sygehus om morgenen, når jeg kommer der på motorvejen (møder heldigvis før morgentrafikken starter og der endnu er p-pladser at få). Og bliver så glad i maven. Så det er det rigtige valg, som jeg har gjort.

Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke savner børnehaven. Den har været så stor en del af mit liv - og vil stadig være det (sidder nu som eksternt medlem i bestyrelsen). Mine dejlige kollegaer… De gode stunder med børnene… Men der er også meget, jeg ikke vil savne…
Men jeg har ikke haft så meget tid til at savne i denne uge - der har været SÅ meget at forholde mig til på mit nye job!!! Har fået fri hver dag før tid - og gik de første to dage lige hjem og sov!!!

Sagde jeg, at jeg glæder mig til at skulle på arbejde igen?