Archive for marts, 2012

Glæder mig :)

lørdag, marts 31st, 2012

I stuen står 3 tasker med nødvendigheder pakket - en til hver af pigerne og en til Frank. De skal nemlig på ferie! I morgen eftermiddag - efter at vi har hørt Amalie synge i kirke og vi også lige har været i teatret en hurtigt tur om eftermiddagen i København - så drager mand og børn afsted til Fyns land og kommer først tilbage onsdag aften. Faktisk kommer Amalie først tilbage lørdag men det er en helt anden historie.

Jeg derimod - skal passe mig selv herhjemme. Jeg G-L-Æ-D-E-R mig! Og det er jeg på ingen måde bleg for at råbe ud til hele verden! Jeg trænger i den grad til bare at være mig. Glæder mig til ro og fred og tid til ingenting og alting!
Jeg ved, at nogle undres over, at jeg med glæde koster min familie ud af huset i flere dage - jo tak jeg har selv valgt at blive gift og få børn - mine børn er temmelig meget ønskebørn - men derfor kan jeg godt trænge til et frirum.

Og så glæder jeg mig sikkert også på onsdag til at se dem igen… Måske… Ellers gør jeg det når jeg ser dem…

♥ 12½ ♥

mandag, marts 19th, 2012

kobber.jpg

Ja det var i går :) Og det var en rigtig, rigtig dejlig dag ja det var :)

Vi havde jo en ide om, “at der alligevel ville ske noget” der om morgenen, så vi havde inviteret til morgenmad kl. 8.00 dut.
Det blev en fantastisk dag. Familien, venner og vores naboer stod og slog på grydelåg og sang - vi fik en smuk æresport - bliver helt rørt - tænk den er lavet til os :)
Mange dejlige gaver og mange gode snakke.

Det var ikke kun os der fik gaver. Vi var blevet enige om at give pigerne en wii. Den har de fablet om længe - som i læææææææææænge… Den fik de tiden til at gå med hele eftermiddagen - så det gamle kobberbrudepar kunne få sig en lille en på øjet, da de sidste gæster var gået ;)

♥ TAK TIL JER DER GJORDE DET TIL EN DEJLIG DAG ♥

Stolt!

lørdag, marts 3rd, 2012

Jeg er mega pave stolt!

I flere år har jeg ikke troet, at det var muligt. Men det er det! Troede at min krop havde det bedst på omkring de 62 kg. Det havde den muligvis også i en periode. Men nu giver den slip igen - uden at det er et alt for kæmpe afsavn - er snart nede på 59 kg! Det betyder en BMI på 23!

Eneste minus er at mine bukser er for store - men det er sgu da også det eneste minus ved det!!!

“ÅH MOAR”…

lørdag, marts 3rd, 2012

… har Johanna længe plaget om “må jeg ikke nok snart få en pizzabolle og en Conni Bæk fra kantinen?”
Hmm - førstnævte ved jeg ligesom godt, hvad er - men en Conni Bæk???

Det fandt jeg ud af i går - hvor hun lige pludselig lå inde under en busk og strålede som en lille sol, da hun havde hevet noget skrald frem. “MOAR! Det her er en Conni Bæk!”

corny.jpg

Tak så ved jeg det! Der er så bare lige det uheldige for hende - at det er no-go frokost i mine øjne. Men en dag kan vi vel gå omkring kantinen og købe en til lørdagsslik, hvor jeg nok mere mener, at den hører hjemme…