Archive for februar, 2012

Skal man hoppe på den? Not…

onsdag, februar 15th, 2012

Vel ankommet til børnehaven uden at brække nogen lemmer undervejs - det holdt hårdt ikke at falde, for hold da op der er spejlglat derude - åbner jeg - efter at have grusset stien, smidt vasketøjet i tørretumbleren og lavet en kop kaffe (og nej stadig ingen børn - hvorfor var det lige, at jeg stod SÅ tidligt op?!!!) - computeren og i mailen ligger dette:

“Hello!

Jeg barrister William M. Daves fra London, United Kingdom, jeg er en advokat, en klient af mine døde i 2008, men han efterlod summen af ​​ni millioner, 500.000 British pounds sterling (£ 9,500,000.00) placeres i en bank , men desværre er han ikke angive sit arving (Next of Kin), før hans pludselige død.
Alle mine bestræbelser på at spore hans familiemedlemmer har vist sig forgæves, fordi han ikke skrive en vilje forud for sin død..

Den britiske arv lov tillader enhver bank at konfiskere den afdødes fond, incase fonden efterlades hævet over en periode på 19 måneder efter dødsfaldet af kontoen ejer. Imidlertid har banken kontaktet mig for at give arving af min afdøde klient, således at de vil frigive denne fond til person, men jeg er endnu ikke at anbefale nogen som arving. Dette er grunden til, at jeg har kontaktet dig, så jeg vil lovligt anbefale dig som arving, fordi du bærer samme efternavn med den afdøde.

Ifølge den britiske arveret, er det ansvar advokaten for at angive arving af den afdøde og jeg er den personlige advokat for den afdøde. Jeg har derfor den samlede retten til at anbefale nogen som arving, og banken vil frigive fonden til en sådan person.

Jeg har alle de juridiske dokumentation for at gennemføre denne transaktion med succes uden problemer med regeringen i Storbritannien og i dit land, denne transaktion er 100% risiko frit, vil jeg vejlede og lede dig på hvad du skal gøre på et givent tidspunkt, og når fonden overføres til din konto, jeg vil rejse til møde dig i dit land, så vi deler de midler i andelen af ​​40% for dig, vil 40% for mig, og 20% ​​blive doneret til velgørende organisationer.
Denne arv krav vil blive juridisk afsluttet, alt jeg har brug for fra dig, er din samlede samarbejde og ærlighed.

Hvis du er interesseret i at arbejde med mig venligt sende nedenstående oplysninger:

Dine fulde navn:
Din mobil eller mobilnumre:
Din telefon (Office og Home) Tal:
Din fax-nummer:
Dit erhverv:
Din alder:
Din nationalitet:
Jeg ser frem til dit hurtige svar.

Med venlig hilsen

Barrister William M. Daves ”

***

Er du interesseret i lidt hurtige penge? Jeg er ikke…

Om 6½ time er der dømt ferie - lige til tirsdag. Det skal blive godt! Johanna og jeg drager straks mod vest - til mine forældre for at hygge der en dag sammen med Amalie, som allerede har nydt godt af selvskabet siden i lørdags.

Fastelavn er mit navn

søndag, februar 12th, 2012

Torsdag aften var det Amalies tur. Alle på mellemtrinnet var inviteret til “Karneval” - og Amalie havde til moderens store fryd bestemt sig for at være spejder

spejder.jpg

Dagen efter var det indskolingens tur. Johanna havde valgt at være kat. STOR succes. Og dejlig nemt!
Amalie var kat sidste år til Halloween - ørerne var dog bortgået ved døden - men halen var stadig ok - så sorte bukser, sort bluse, ører af nogle gamle sorte sokker og lidt lyserødt filt på en hårbøjle - så var den i kassen.
Og hun havde det på fra solopgang til solnedgang!

kat.jpg

Jeg elsker genbrug