Archive for oktober, 2011

Så gik der lige en måned mere…

søndag, oktober 23rd, 2011

De sidste mange uger har været fuldt pakket - mere end fuld tid på arbejdet - mod normalt 30 timer - og dét kan mærkes efter 4 uger af den slags…
Jeg var T-R-Æ-T - sådan som helt færdig. Mit liv hænger bare ikke sammen med en fuldtidsstilling - og det var heller ikke med min gode vilje - men mere min pli og arbejdsmoral der gjorde, at jeg tog de ekstra dage…

Nuvel - den sidste uge har været ren ferie. Var lige på arbejde onsdag - men det var nærmest ferie også - så det var ok. Johanna var med - og nød at være tilbage i vante rammer og legede med alle store som små.

Amalie har været nogle dage hos mormor og morfar - dét gider Johanna bestemt ikke - kun hvis moar bliver der også og sover - og det gjorde vi så en dag/nat. Og nød dagen efter skoven i dens efterårspragt - det blev der dog ingen billeder af - kun af mine to muser:

ferie.jpg

I dag - sidste dag før hverdagen rammer igen - skal jeg lige til pilates. Troede aldrig at jeg ville blive så gode venner med pilates men det ét faktisk godt for kroppen. Stille og roligt bliver den mere og mere stærk.
Og så er der vist noget med nogle græskar og nogle hemmeligheder, der omhandler julen, som vi skal have gang i. Det er godt at være i god tid - og det synes mine tøser heldigvis også :)