Archive for juni, 2011

Så gik der næsten 3 år…

fredag, juni 24th, 2011

For godt 3 år siden lagde jeg dette billede op på siden:

bh-3.jpg

Johanna på sin første børnehavedag!

I dag har næsten været den sidste - i alt fald holdt vi sommerfest i pompt og pragt og barnet fik endelig vist “hemmeligheden” frem (et teaterstykke som de 5 børn, der går ud nu, har lavet) og de fik blomsterkranse og tegnemapper og fotoalbum.
Mandag holder vi fri - og eftersom vi holder ferielukket i juli måned, da så er der bare 3 dage tilbage i barnets børnehaveliv… Dét bliver meget, meget underligt at slippe sidste barn på den måde. Jo tak grå hår er kommet løbende de sidste par år, men at yngste skal i skole - nu begynder jeg så småt at føle mig gammel. Eller ihvertfald anderledes.

sommerfest.jpg

Her er yngste så med sin blomsterkrans - hun gad ikke rigtig foreviges, men det skulle hun…
3 år ældre - minus ble og sut men med en masse dejlige ting i rygsækken fra sin dejlige dejlige børnehave!

Om hun er klar til skolelivet? Både og. Jeg tror, at det bliver rigtig rigtig hårdt for hende at starte. For selvom hun kender lidt til skolen, så er det SÅ anderledes og meget større end livet i børnehaven. Og hun er ikke god til nye ting. Til ting hun ikke har styr på og slet slet ikke til ting, som hun ikke er forberedt på. Det skal hun selvfølgelig lærer - men men men - det bliver rigtig rigtig hårdt tror jeg…

Det skal blive godt med en sommerferie til at sige farvel til det gamle og goddag til det nye - hver dag har hun i den sidste uge klippet en dag af sit klippekort - det er laaaaaaaaaaangt endnu - for der er længe til skolestart. I mellemtiden holder vi øje med først sommerfesten, der var i dag og næste milepæl, der bliver bondegårdsferie om lidt over en uge! Jeg GLÆDER mig - og det ved jeg, at der er to tøser i familien, der også gør!

Et lille indblik i en hårdt prøvet kvindes motionsliv del 2!

onsdag, juni 22nd, 2011

Se jeg havde vist for meget om ørerne sidst for jeg fik slet ikke fortalt den rigtig sjove del angående yoga! Fnis :)

Vi ligger der - nogle sikket vældig afstressede - andre - incl undertegnede - absolut ikke - på ryggen - med benene strakt lige ud over hovedet - det vil sige numsen temmelig højt i vejret og instruktøren siger “Og så slipper du alt det der har tynget dig i løbet af dagen!”

Forestil dig lige at være mig… Det eneste, som jeg tænker på - og ikke kan slippe, er at holde på den kæmpe prut, der virkelig gerne vil ud - for jeg ved bare, at den IKKE er lydløs!

Et lille indblik i en hårdt prøvet kvindes motionsliv!

søndag, juni 19th, 2011

Når man ikke må løbe, steppe, hoppe, deltage i mave/balle/lår timer eller bruge sin powerhoop hva’ må man så???

Jo da - man må gå til pilates og ryg/mave timer - way… Så du bølgen - jeg gjorde ikke… Nuvel - pilates er jeg egentlig blevet ret glad for med tiden og selvom det ser let ud - så er det faktisk temmelig hårdt!
Mave/ryg timerne er også gode - selvom jeg var ved at gå den første gang, for det foregår på bold og jeg er ikke så glad for den der kæmpe bold! Men med tiden er min søsyge aftaget og så går det hele jo meget nemmere…

Nå så… Det blev pinse - og pilates var taget af programmet og mave/ryg var taget af programmet og der var så nogle bold timer. Hvor svært kan det så lige være tænker man? Eller rettere jeg læste det bare som mave/ryg - for en bold er vel en bold og på den laver man mave/ryg. NOT!!!
Det var temmelig avaceret for lille mig der har ondt i min lænd og også skal tænke på at der er øvelser jeg ikke må lave. Nå men det gik sådan ok. Lige indtil at damen siger “du der din teknik er ikke den rigtige!” Hvad mener damer? Jeg kommer sgu da op på bolden og bliver der - næsten. Meningen var: 2 hænder på bold, et knæ på bold, to knæ på bold - slippe hænder, rette ryggen. Jeg nåede faktisk dertil med min taktik - der indebar at knæene var længede ude på bolden end de skulle være - de skulle være i midten - men nå så. Damen kom og hjalp - fino fino. Prøver selv og sådan 3 sekunder senere siger det BAM SLAM og Mette ligger der på gulvet. Fald fra en 65 cm bold lige ned i et hårdt trægulv. Først var jeg skidebange for min lænd - ligger helt helt stille - den føles ok. Finder så ud af at mine albuer gør mega ondt. Jeg er faldet med albuerne lige i gulvet. AVS. Ud og få is på. Damen kommer - kom ind igen og vær med hvis du har lyst! Hmm - jeg har sgu mere lyst til at tage hjem for jeg er temmelig rystet! Vel inde igen en ny øvelse - av for dælan mit håndled og min “trædepude” på håndroden er øm øm øm… No way jeg vil være med til det - og heldigvis er det så næsten sluttetid.

Næste dag er håndroden hævet - og et par dage efter finder jeg ud af at mine albuer - eller rettere huden omkring albuerne er sort/blå - manner en farve. Her lidt over en uge efter er de stadig lidt ømme - men intet er hævet og alt føles ok.

Men jeg må indrømme, at de der avancerede boldtimer - de er dælme ikke mig - og jeg har STOR respekt for bolden i mave/ryg timerne… Puha… Ikke flere fald til mig!

***

På programmet står der også yoga. Det havde jeg aldrig prøvet før i fredags - og jeg tror heller ikke, at jeg prøver det igen :) Tænkte at efter en lang dag i børnehaven måtte en yoga afstress time da være perfekt at starte med. NOT!!!

Læreren startede da heldigvis også med at sige at jeg måtte gøre det jeg kunne - og det var ikke meget for det var alt for hårdt for min lænd. Hold da helt fest det var ikke for begyndere (omend at der stod i programmet at det var for alle) Jeg har ledt efter beskrivelse af øvelser på nettet en tid nu - og har fundet lidt her - nederste 2 billeder var nogle af øvelserne (hvor der også står at det er for mere øvede). Skal lige sige at det ikke er i dette studie jeg går bare for en god ordens skyld.

Nuvel - det var sjovt at prøve - men det er ikke lige mig. Det er simpelthen for stillestående - og avanceret!

***

Gad vide hvad jeg skal prøve næste gang ;)