Archive for september, 2010

Moar…

onsdag, september 29th, 2010

… sikke nogle store muskler du har der” forkyndte yngste i morges!
Jeg spankulerede rundt i hele hytten temmelig meget ala Adam & Eva for jeg havde lige været i bad - og ungen sad der og gloede på mig.
“Hmm, hvad mener du skat?” ”Jo du har store muskler dér” svarede hun og pegede - på min røv… “Det er min numse søde” måtte jeg så sige… “Moar, så har du en stor numse!”

TAK skat jeg elsker også dig… 

ARGH!!!!!!!!!!!!!!!!

torsdag, september 16th, 2010

Den anden dag sad Johanna ved computeren og lavede et eller andet - hmm - ihvertfald er vores favoritliste væk - som i VÆK - PIST BORTE… Pis… Jeg havde ikke bare mange - men rigtig mange forskellige links til alt muligt. Ikke at de var overflødige - for af og til har jeg ryddet ud i dem - for jeg bryder mig jo i bund og grund ikke om uorden og kaos… Men derfra og så til at der er helt øde - dér er langt!!!

Hende her…

tirsdag, september 14th, 2010

… fortjener altså at komme på forsiden - inden flere dage bider sig selv i halen…

amalie1.jpg

5.40 kom hun ind til os i lørdags… Jeg fik mumlet noget ala “Tillykke, kom og læg dig ned og VÆR STILLE. Din søster skal IKKE vågne nu!”
Kl. 6.20 ville hun ind i stuen - men inden hun nåede døren i soveværelset, var Johanna vågnet og vi fandt gaver og kamera frem.

amalie2.jpg

Om eftermiddagen kom familien på besøg. Så der var selvfølgelig lagkage!
Her ses barnet efter hun har pustet lys ud - iført spejderuniform (den havde hun i forvejen) men eftersom at hun fik bælte og andre spejderting, så skulle det lige afprøves ;)

Min store lille pige. 9 år…

Dagene flyver af sted…

søndag, september 5th, 2010

Det er vist længe siden, at der har været sådan en hul imellem mine indlæg men ak ja - dagene har fløjet af sted og mine kræfter og ikke mindst tid, har jeg lagt andetsted!

Ikke mindst er jeg meget aktiv på Slankedoktor igen. For det fungere altså bare bedst for mig med støtte fra mine venner der.
Indtil videre er der røget 6 kg på 6 uger - det er faktisk ret godt gået synes jeg selv. Klap klap på skulderen til mig!
Der skal 3 mere af - gerne 5 - men målet er i første omgang 3 kg - så er vægten som sidste sommer og jeg glæder mig til at kunne passe mine combybukser igen :)
Og det har ikke været så slemt - det er bare det der sukkermonster der skal aflives - eller holdes nede - og det bliver det hvis jeg følger min kostplan der er fyldt med grove grøntsager og masser af protein.
Og så er der vanens magt… Der har været nogle aftener, hvor jeg bare har haft kæmpe lyst til tage pigernes kasse med lørdagsslik og bare æde der-ud-af… Hvad er det lige der sker??? Hygge - vanens magt… Men nej jeg har IKKE gjort det!

Er startet op med at løbe igen - for det er jo dejligt at løbe, når jeg først kommer i gang. 3-4 gange om ugen - og er oppe på 4 km i rap nu - springer snart til 5 - jeg skal bare lige tage mig sammen ;) Meeeen det varer nok ikke længe, førend jeg må finde et andet tidspunkt at løbe på - nogle morgener står jeg nemlig op ved 5-tiden for at kunne nå at vågne,spise lidt, løbe, bade, spise færdigt, få Johanna klar også - for at møde 7.30! I fredags var det altså bare KOLDT og dunkelt… Ikke så underligt når termometret i bilen stod på 6 grader, da vi kørte til børnehaven.

Og så er det jo ikke så underligt at jeg er træt tidligt om aftenen, når jeg står så tidligt op.

Derudover forsøger jeg at nå 1-2 gange i motionscenteret om ugen. Desværre har de til alles store utilfredshed taget min elskede søndagsstep af programmet :( Og det er der lørdag morgen er en del sværere - og så passede søndag kl. 9 bare genialt til mig… ØV!

Arbejdet har også fyldt en del. Indkøring af de nye børn, tanker om hvordan vi får tiltrukket flere børn for vi mangler desværre nogle stykker har også fyldt. Næste søndag har vi derfor åbent hus, hvor vi håber at der kommer en masse dejlige børn med deres dejlige forældre og finder ud af at netop vi kan tilbyde en hel masse dejligt!

Så kender du nogen, der mangler en børnehaveplads til deres barn så kom hid! Vi ligger i Hjortekær - meget nemt også fra Østrebro - sådan ca 10 min i bil!

Og så er der jo alt det løse…

Fredag aften fandt vi ud af at det ene lys hos skildpadderne var gået i stykker - ak stakkels skildpadder. De frøs… Godt det ikke var sidste weekend, hvor de var alene 2½ døgn… Så til Lyngby i går formiddags for at løbe ny lampe og pære og Frank fik snedkeret noget sammen, så nu kan de holde varmen igen… Det er ikke sådan at være husdyrejere…

Pt er jeg ved at planlægge Amalies og min fælles fødselsdagsmenu på lørdag. Det skal lige gennemtænkes hvad der skal laves til 24 mennesker… Men jeg er godt på vej :) Også med gaverne der bare skal pakkes ind! Yes!

Mere planlægning kræver tøsefødselsdagen onsdagen efter… Hvis alle kommer er der 14 piger incl Johanna… Påtænker ikke specielt meget underholdning - men må nok hellere have et eller andet i baglommen i så fald…