Archive for maj, 2010

Det dufter i min stue…

søndag, maj 30th, 2010

duft1.jpg

… og det af dejlig syren. Og det kun fordi at jeg var på arbejde i går. Børnehavens have gik fra “skrot til slot” - eller dvs. jeg kunne egentlig godt lide den før også - med alle de små kroge og det store mudderhul. Nu er den anderledes og det skal nok også blive godt! I hvertfald om et par uger når græsset må betrædes! Se selv.

foer21.jpg

foer11.jpg

foer31.jpg

6 timer senere…

foer4.jpg

foer5.jpg

foer6.jpg

foer7.jpg

foer8.jpg

Nå ja og syrerne - de kom med hjem fordi der lige var en del af et syrentræ der måtte lade livet for at få plads til legehuset!

Beautiful Blogger :)

tirsdag, maj 25th, 2010

I dag - nej faktisk i går - tænkte Anja på mig! Tak Anja, det er altså dejligt at vide at trods vi alt for sjældent ses, så tænker du også på mig af og til :)

anja_award.jpg

Men med sådan et dejigt skulderklap hører der også lidt til:

Reglerne for denne award er som følger:

Kopier awarden ind på din blog, for at vise du har modtaget den - det er ligesom gjort!

Tak og link den der har givet dig den - også gjort!

Link til 7 andre og spred lidt glæde ved det - kommer her:

Rikke 

Frederikke

Sofie

Susanne

Kristina

Belinda

Mrsbaloui

Og til slut: Fortæl 7 ting om dig selv…

Øh…

øh…

øh…

1) “smed” for 2 år siden 18 kg - og taget 5 på igen indenfor det sidste halve år :(  (men de skal sgu væk igen skal de…)

2) elsker at gå nøgen rundt i mit hus hver morgen efter bad ;)

3) synes af og til at jeg er en rigtig rigtig dårlig mor fordi jeg skælder for meget ud

4) har svært ved at forestille mig hvordan livet med tvillingedrenge kunne have været…

5) tror både på tandfeen, påskeharen og julemanden ;) (eller det gør mine børn ihvertfald)

6) elsker mand og børn - men nyder også alenetid

7) er alt for sjældent sammen med mine veninder

Ja og så er det ligesom også gjort!

Sov godt derude i det danske land!

Tidlig pinsesøndag morgen…

søndag, maj 23rd, 2010

Johanna valgte at stå op 6.05 her pinsesøndag morgen… Hmm… Heldigvis er hun nået dertil, hvor hun selv trisser ind i stuen, tænder for morgentv og kan sidde der op til en times tid førend der lyder “MOAR, JEG ER SULTEN!” Og så måtte moaren op ;)

Nå men, man får da lidt ud af dagen. Vasketøjet, der endnu var klamt i går aftes, kunne lægges sammen, billeder fra nær og fjern smækkes på computeren - og en lille morgentur i haven, hvor dette syn ventede:

sondag1.jpg

BLOMSTERSNEVEJR!!!

De stakkels blomster får aldrig lov til at sidde i mere end max en uge - så begynder det at blæse og de falder ned… Men smukt er det så længe det varer :)

sondag2.jpg

Og så det sidste billede af stuen - nu med bøger i reolen, barn i sofaen (der ser Dora udforskeren) og vasketøj på bordet! Der mangler stadig nogle billeder på væggen. En flyttekasse står FYLDT med der der var før, men det hele skal ikke op, så der skal lige tænkes. I går fik jeg bestilt en lampe til mit arbejdsbord - ved at købe den i Belgien sparer jeg 500 kr :) Når den er kommet på plads, kan det sidste komme på væggen i den ende.
Ellers er stuen vist ved at være på plads. Det sidste er Franks opgave - han er ved at udskifte alle kontakterne fra grå til hvide - det bliver SÅ flot - men haven har utroligt nok lokket mere i går end stuen - og det er jo ikke til at forstå ;)

sondag3.jpg

sondag4.jpg

sondag5.jpg

sondag6.jpg

Og så er det vist tid til morgenmad… Rigtig god pinse til jer alle :)

Kirsebærtræet blomstre…

mandag, maj 17th, 2010

male7.jpg

… om end det endnu ikke helt er i fuld flor.
Vinduet er kommet i - og det er SÅ dejligt at ligge på sofaen og bare kikke ud ;)

male8.jpg

Den sidste væg er malet - så nu mangler vi “bare” at få det sidste på plads! Det skal nok komme - med tiden…

♥ TAK TIL LOTTE OG FARMAND ♥

fredag, maj 14th, 2010

male4.jpg

Da kl. var 8.15 gik jeg i gang. Frisk og veloplagt - og MEGET glad for at have brugt noget af aftenen på at sætte malertape op!
Omtrendt en time senere var jeg færdig med den første væg!!!!!!! Halvvejs overvejede jeg, om jeg skulle sætte mig ned for at tude eller bare klø på… Jeg kløede på - tænkte “hvor svært kan det være at holde gejsten og ikke mindst armen oppe 4 vægge * 3 maling = sådan ca 10-12 timers arbejde for lille mig?!!” Og viste jo at min veninde ville komme med tiden…

Tiden gik …

male5.jpg

Sådan ca her ringede min moar (det er nu IKKE derfor - skulle bare lige sætte min autograf og der var ikke plads til Mette :) ) og tilbød at farmand også kom. Takkede pænt nej. Ringede tilbage kort efter og takkede JA TAK!!!

Da jeg var nået hele vejen rundt - det tog sådan ca 3½ time - dukkede veninden op! Hun fik penslen, jeg fik mad i skrutten og så kløede vi begge på.
Kort efter dukkede farmand op og 10 timer efter 1. penselstrøg var stuen malet 3 gange.

male6.jpg

Nu er pitabrødet fra pizzamanden spist, alt malertapen i skraldespanden sammen med div afdækningspapir, der er støvsuget og vasket gulv. Vinduer og døre står på vid gab - her er en smule koldt men dunsten skal luftes ud, så manden kan flytte ind igen i morgen aften!

Snart - meget snart - er det sengetid! Og i morgen skal der vaskes og ryddes op - og måske et lille smut til Lyngby for at finde et par nye ting - med en hvid stue kan tilbehøret jo godt have lidt farve ;)

Søndag eller mandag svinges svampen - dét glæder jeg mig MEGET til at se hvordan det bliver!

Malertape for alle pengene…

torsdag, maj 13th, 2010

Mand og børn er arkiveret hos farfar og farmor. Imens svinger jeg malerbøtten - eller ihverfald en pensel og en rulle. For vinduet er kommet på plads - se da lige her: 

male2.jpg

male3.jpg

Indenfor ser det knapt så færdigt ud :/ Manden har fræset ud i væggen og indsat kanelkasser - så der er seriøst dømt til maling. Det er vel også på tide - selvom det kun er 10 år siden sidst! Jeg kommer til at savne min rød-orange væg - men tiden er inde til noget nyt. Egghvid er allerede kommet i køkkenet (ja det har jeg lige brugt de sidste par timer på) og vores gang og skal også pryde stuen. Dog skal væggen med det nye vindue laseres med en boudoux - jeg er meget spændt på det endelig resultat.

Her til aften har brugt et par ruller malertape ved dører og vinduer og paneler og… Og NU er det bare SÅ meget sengetid inden det store malerslag i morgen. Heldigvis har jeg en sød veninde der kommer og hjælper.

Inden jeg smutter i seng får du også lige et kik i den anden ende af stuen - lidt rodet og uoverskueligt - men dog er der styr på det!

male1.jpg