Archive for januar, 2010

♥ 7 år ♥

onsdag, januar 20th, 2010

fodaftryk_simon-mindre.gif  fodaftrryk_mathias-mindre.gif

Inde på bordet har jeg sat flaget frem for i morgen er der 2 små drenge, som skal fejres. 7 år er det siden at de kom til verden. Tænk, de ville have gået i 0. klasse nu… Tiden går…

Tillykke I 2 små deroppe i Himlen - mon I får de fiskefrikadeller, som jeres ældste søster mente, I gerne ville have? (nok mest fordi HUN ikke gider morgendagens menu…)

Elsker jer helt op til Stjernerne og tilbage igen…

Små øjeblikke

tirsdag, januar 19th, 2010

ÅH hvor jeg ønsker at det bliver mig!!!

Marianne bortgiver 30 minutters fotosession og PLEASE - mig, mig, mig…

♥ Walking down Memory Lane ♥

lørdag, januar 16th, 2010

2010-1.jpg

Mandag d. 16. januar 2006.
Amalie har fundet kalenderen frem…

2010-2.jpg

… og klippet Johannadag af! Endelig er DAGEN kommet!!!

2010-3.jpg

Ventetiden bruges på at få pakket tasken med
gaver til børnehjemmet - 2 sæt tøj.

2010-4.jpg

En stolt snart storesøster venter - og venter - og venter…

2010-5.jpg

Endelig, endelig har vi fået hinanden…

2010-6.jpg

Johanna har vist aldrig set briller før :)

2010-7.jpg

Smiler til storesøster imens der gnaskes på mors finger
- vi skulle vist lige finde ud af tandsættet der ;)

2010-8.jpg

“Hjemme” på hotellet - uhm hvor er du bare dejlig!

2010-9.jpg

Det var IKKE gået i dag - men dengang tog Amalie
det i stiv arm, at Johanna var lidt “krassen”

2010-10.jpg

Se da lige en sød søster jeg har fået!

 ♥♥♥

Ja det er 4 år siden - som tiden går!
Tak Johanna fordi vi måtte blive en familie med lige netop dig!

Så er det bare rigtig meget weekend…

fredag, januar 15th, 2010

Hver 7. uge plejer at være et sandt smertehelvede… Denne uge har været uge 7 - og den har været rimelig!
Sagen er at jeg spiser 2 pakker p-piller - altså ikke på én gang men én pille om dagen - og så en uges pause. Og den uge er hæslig. For når jeg får menses, så får jeg hovedpine der sætter sig til spændinger i nakke/skuldre, som så fører til endnu mere hovedpine. Og de sidste par gange har der også fulgt en migræne med…
Underligt - jeg har aldrig lidt sådan og det siges ellers at sådanne mensesgener, mildnes med alderen. NOT!!!
Jeg har forsøgt en del i  håbet om at komme hovedpinen til livs - for den er voldsom og vare længe og spændinger de er næsten ikke til at holde ud :/
Massage af den ene og anden slags - alm. massage hos en fysioterapeut - den tager spændingerne men hjælper ikke på den kraftige hovedpine.
Flere besøg hos en osteopat, som vitterlig kunne sit kram. Jeg var og er dybt imponeret over nogle ting, han kunne sige om min krop og dens tilstand! Men det var en dyr fornøjelse :/ Selvfølgelig skal man investere i sig selv meeen…
I mandags var jeg så heldig at have fået en tilbudt en omgang masssage hos et hold 2. års studerende. Jeg havde ikke spurgt specielt meget ind til hvad det var for en slags massage - bare tænkt ”DEJLIGT” specielt fordi det er uge 7 og så kan jeg aflyse min tid hos fys’en, som jeg skulle have været til hos samme dag. Så jeg blev lidt overrasket over de håndkastslag jeg fik ned over mine skuldre først! (Det var nok ikke håndkastslag - men manner det gjorde navs og min krop vågnede!!!) En meget anderledes massage - men også dejligt - og det har helt sikkert lettet min krop en del for smerter - og dog ikke helt.
Tirsdag vågnede jeg med hovedpine… ARG NEJ ALTSÅ! Startede med 2 ipren… Hmm, kvalmen kom = der kommer STOR hovedpine - måske migræne :/ Tiltag nr jeg ved ikke i rækken for at få disse hovedpiner VÆK blev introduceret - mine nye vidundermigrænepiller!!! Én pille - og pist væk var min hovedpine. Manner - 7. tirsdag plejer at være HÆSLIG - og har en del gange endt med at jeg har måtte tage hjem og kaste mig grædende i dynerne. Og denne 7. tirsdag kunne jeg gå en tur i skoven med de store børn i børnehaven uden problemer!
Resten af ugen har stået på 2 ipren hver morgen - spændinge og en lille hovedpine har luret og erfaringen er bare at det skal tages i opløbet! Og det har det kunnet! Jeg er imponeret - og må nok på et eller andet tidspunkt prøve håndkastslagsmassagen igen! Selvom den heller ikke er helt billig…

Nu er det så fredag aften - og jeg er træt. Træt efter en ok uge der endte med Hellig Tre Kongersfest i børnehaven. Rigtig hyggeligt. Træt efter en uge hvor alt indtagelse er blevet vejet og tastet ind - for NU SKAL DET SGU VÆRE! De sidste skide fucking lorte kg skal af! Også de ekstra der er kommet snigende over efteråret og vinteren…
De første 1½ kg er røget på 10 dage - og det har ikke engang holdt hårdt. Andet end at det er lidt besværligt at veje alt (næsten) sin mad… I går var det lidt sejt da de andre spiste pandekager og jeg holdt mig til min chilli con carne - men det gav pote i morges på vægten!!!
Og ikke mindst dejlig træt efter en uge hvor jeg har fået rørt mig en hel del mere end jeg plejer. Min crosstrainer har stået og fået støv på sig i den sidste tid - mange måneder faktisk :/ Nu er den blevet rørt min 30 min hver aften. Og lige netop dén motion på dét tidspunkt gør, at jeg ikke er (lækker)sulten om aftenen. Bare tørstig!

I morgen er det Johanna dag - 4 år! Manner som tiden går! 4 år… 

En lille tegner

søndag, januar 10th, 2010

johanna-tegning.jpg

Johanna har aldrig været den store tegner - eller lad mig sige det sådan - hun har brugt krudtet andre steder :) Men af og til kommer der noget fra hende, som gør mig rigtig glad. Som denne fine sol fra i dag. Ok - hun fylder snart 5 og langt de fleste 5-årige tegner mere udførligt med flere deltaljer - Johanna tegner som en 3-4 årig - og hvad så? Det skal nok komme… Jeg er bare så glad for min soltegning, der har fået plads på første parket på køleskabet!

Overstået!

tirsdag, januar 5th, 2010

Ja endelig overstået! Hverdagen kan nu begynde…

Jeg synes, at det har været en laaaaaaang juleferie - syg mand, syge børn, børn der havde svært ved at lege sammen - og en navigation uden om andre syge mennesker for at vi ikke skulle smittes igen.
Amalie skulle have været på besøg hos en veninde inden nytår, men først var Amalie syg og så blev hun selv syg og så fik moren hovedpine og vi inviterede veninden hjem til os - med overnatning - og om natten kastede veninden så op! Næste formiddag kørte vi hende hjem, fik lige en kop kaffe - og fik dagen efter at vide at faren havde lagt sig med feber:/ Og vi stod ligesom for at skulle møde på Hillerød mandag d. 4 kl. lort til operation! Friske!

Jeg må indrømme at jeg har bævret lidt hele juleferien for at det gik i vasken - jeg har ikke været syg af noget som helst i lang tid (7-9-13), hvor både mand og børn og kollegaer og børn i børnehaven har været nedlagt af flere ting i flere omgange - og jeg gruede meget for at noget skulle ramme mig. For det var bare mig, der kunne tage med Amalie på hospitalet pga. Franks duft- og kemikalieoverfølsomhed. Er I klar over, hvor mange dufte/lugte, der er på et hospital?! MANGE!

Nå men vi kom til Hillerød - friske og veloplagte trods det tidlige tidspunkt - og Amalie kom til som den første. Hvilket også betød, at hun var klar igen om eftermiddagen til at komme hjem - så tasken, der var blevet pakket “i fald af overnatning” kunne pakkes ud igen derhjemme.

Operationen gik godt. Omend jeg syntes, at den varede længe - der gik næsten 1 time og 3 kvarter fra jeg sagde godnat til de kaldte på mig!
Den grønne stang har vi fået med hjem - trods afkommet ikke ville have den men jeg insisterede - hvilket hun nu er glad for, for den skal vises i klassen efter aftale med klasselæren.
For ja vi var lige et smut forbi skolen i formiddags for at sige hej. Amalie følte sig så godt tilpas, at hun gerne ville blive lidt, så aftalen blev at jeg skulle hente hende, når de andre skulle spise frokost.
Det var en meget træt Amalie, som jeg hentede! Tænk at én time og ét kvarter kan gøre en SÅ træt. Lige hjem til et stykke mad - og små 2 timer på sofaen hvoraf det meste har været søvn. Nu er tv’et tændt…

Johanna har også holdt fri i dag. Hun havde ikke haft den bedste dag i børnehaven i går - i hvertfald ikke om formiddagen for hun tænkte vist meget på om jeg kom hjem til aften. Det havde vi jo talt om, at det viste vi ikke. Og hvis det er noget, som Johanna IKKE kan lide, så er det uvidenhed! Og slet ikke når det handler om moaren!
Men efter jeg havde sendt en sms til min kollega, at vi kom hjem - og Johanna havde fået det at vide - gik dagen meget bedre.

I morgen er det hverdag igen - for os alle! Amalie skal i skole - men kan nemt hentes af Frank, hvis hun føler sig for træt i løbet af dagen. Heldigvis skal hun føst møde kl. 9 - det står knapt så godt til med Johanna og jeg, der skal åbne børnehaven 7.30…

Rigtig god hverdag ønskes I alle - jeg glæder mig!

Så kom det nye år…

fredag, januar 1st, 2010

Ja stille og roligt tog vi imod det nye år.
Johanna sov fredeligt og havde gjort det allerede et par timer, Amalie havde holdt sig kørerende til 23.30, hvor vi måtte holde hende vågen fra - nu var hun jo ligesom nået næsten dertil, Frank sad og gloede tv og jeg - ja jeg lå med kvalme og svimmelhed på den anden sofa!
Og NEJ det var ikke druk og ikke for meget mad. Det var Amalies nintendo :/ Og det er ikke engang løgn… Hun har fået et Mario Kart spil (hvor man styrer en racerbil) - de sad vi og spillede - og lige pludselig vendte det hele sig bare i mig… FØJ siger jeg bare… Tænk engang at kunne blive kørersyg af at spille et nintendo spil…
Sådan ca. 00.05 lå vi alle i vores senge - og sov dejligt godt videre ind i det nye år :)

Og hvor underligt det end lyder, så glæder jeg mig lidt til hverdag. Johanna trænger rigtig meget til at lege igennem med nogle jævnaldrende - og jeg trænger nok også bare til at komme ud - sådan mere end en at handle eller en gåtur i skoven!
Hverdag er det dog jo først på onsdag igen - for mandag står den på operation af Amalies arm på Hillerød. Hun har det ok med det - mener dog at hun skal ligge i sengen hele søndagen for at samle kræfter…

Nytårsønsker… Det er utopi…

Mindre utopi er mit nytårsfortsæt - det kræver bare vilje af stål!

GODT NYTÅR DERUDE!