Archive for november, 2009

Rigtig meget advent :)

søndag, november 29th, 2009

advent.jpg

Der var så mange bog i skoven her i efteråret, da jeg gik tur med børnehaven - og tanken kom at de kunne bruges til adventskrans. Der blev samlet i stor stil og i dag kom de til deres rette.
Tøserne hjalp til - og jeg er så småt ved at lære at der må gåes på kompromis, når de er med… Den blev nu meget fin - og lyset har brændt siden i eftermiddags - til æbleskiver og en kop kaffe :)

Tænk engang…

søndag, november 29th, 2009

Ja tænk engang… I de næste par dage venter jeg på, at posten skal komme med 3 pakker fra hid og did - og ved I så hvad?!!! Så er jeg færdig med at finde julegaver! Sådan som i helt færdig!!!
Det er simpelthen SÅ fedt at kunne træde ind i december og bare vide, at de er på plads! Og når der står noget på tapetet HVER dag i de næste 2 weekender, så er det faktisk rigtig dejligt at vide!

Nu skal vi bare finde tid til at bage vaniliekranse og lave konfekt - men det skal ikke gøres for tidligt for så æder jeg det bare :/

Hvad er det med de unger…

mandag, november 23rd, 2009

… eller rettere nok specielt den ældste?!!

Lørdag og søndag springer hun frisk og frejdig ud af sengen (for at drøne ind til sofa med dyne og se morgentv) - mange gang er kl 6.30 hvor hun vågner helt af sig selv!
Mandag til fredag er hun ikke til at drive ud af sengen. Hun bliver vækket kl. 7 - hvilket er ALT for tidligt og hun skal sove SÅ meget mere… Og så er der ALTID en små skavank, der gør at hun er lige ved at gå til:/ Når vi så er ved at være kommet over dét, så skal hun lige og lige og noget andet…

Af og til er jeg helt glad for at det oftest er farmand, der skal have hende af sted for det er sgu til at få fniller af…

PS: Og så husker jeg lige mig selv… Rødme…
Min mutti siddende i køkkenet med sin morgenkaffe, smøg, talende i walkie talkie. “Mette er du oppe?” “Ja ja” - mumler jeg i dynen…
5 min efter “Mette er du oppe?” “Ja ja” lyder det atter under dynen…
5 min efter igen lyder der skridt ned af gangen - tak gud for den lange gang - for mette fik tid til lige at hoppe ud af sengen og stå og sveje og sige “Ja ja jeg ER oppe!!!” :)

Hvad lommerne gemte…

mandag, november 23rd, 2009

cimg4845-kopi.JPG

Det er sgu da fantastisk, hvad sådan et par flyverdragtelommer kan gemme…

* et par vanter
* 1 delt valnød, flere mindre stykker valnød og en hasselmød
* kleenex - brugte og ubrugte i flæng
* en læbepomade
* et hårspænde
* en klemme
* lommeuld (incl små træstykker)
* og ikke mindre end 8 stykker kridt fra børnehaven…

Se hvad der kom med posten…

søndag, november 22nd, 2009

Denne uges bruger, er en rutineret skallebestyrer, der hjælper andre igennem vægttabet.

Ugens bruger i uge 47 er MetteHHansen

Begrundelsen for, hvorfor netop MetteHHansen skal være ugens bruger, lyder:

Jeg vil gerne nominere MetteHHansen til ugens vægt for hendes utrættelige og store arbejde med div. skaller, - især for af.med.de.sidste.kg.skallen. Hendes skemaer er letoverskuelige og hun håndterer skallebestyretjansen med stor tålmodighed og en god potion humor. Mette er både indpisker og inspirator. Hun deler glædeligt ud af sig selv og er hudløsærlig, - både når det går god, men så sandeligt også når det går skidt. Giv hende vægten, for hun har så sandeligt fortjent den!

Vi sender en vægt til MetteHHansen som tak for den store indsats, hun gør her på SlankeDoktor.dk.

Hmm, det må jeg vist ikke…

mandag, november 9th, 2009

Denne lå og ventede i min indbakke da jeg stod op:

Internet ukorrekte oversættelse: Svar hvis de er interesseret i min sætning af en ægteskabelige liv,
en alvorlig union, i udlandet med mig i Paris
Reply back if interested in my proposal of a marital life abroad with me in Paris, in your actual life, only Roberto (France)

Roberto - det lyder da smukt - men nu er jeg jo gift…  Derfor bringer jeg denne videre til andre interesserede ;)

ØV!

lørdag, november 7th, 2009

Efter et par ugers efterårsløbekrise kom jeg endelig i gang igen i forrige uge. Jeg synes bare, at det er så svært at finde tiden til det - for det er simpelthen for mørkt for mig kl. 5.20 på hverdage, hvor jeg ellers har løbet her efter sommerferien en del morgener i ugens løb. Og eftermiddage - ja der har bare været så meget og aftenløb, dét er bare ikke mig og det har det aldrig været.

Men det blev en kort fornøjelse. Efter tur nr 4 måtte jeg melde pas - min fod gør ondt. Ikke helt så vanvittigt ondt som sidst jeg havde seneskedehindebetændelse (på “overfoden”) men den er godt øm :(

Den næste uge er der dømt Voltaren og ingen motion - ØV!

Papegøjesnak…

lørdag, november 7th, 2009

Inde i stuen har begge afkom godt gang i en leg. Amalie er mor og Johanna er barn. Med i legen er de første legetøjskataloger, der er kommet her op til jul (kan man egentlig kalde det op til nu allerede nu?). De bliver velfornøjet studeret.
Jeg hører Johanna sige: “Den der ønsker jeg mig” “Og den der” “Og den der” Og den der” “Og den der” alt imens Amalie svarer “Det har vi slet ikke råd til!”

Det har hun vist hørt nogen sige før :)

2007-jul-pynt2

PS: Angående jul, så er alle gaver til den ene side af familien klar, for de skal snart ekspederes videre. Af de sidste (fleste for den sags skyld)  er en del i hus, andre undervejs og de sidste er der næsten kontrol med også (ønskesedler udbedes tak)!

I år skal det være - færdig inden 1. december!