Archive for september, 2009

Griseløb

søndag, september 27th, 2009

cimg4693.JPG

I dag var dagen… Jeg var i godt humør - men bestemt ikke i bedste form. De 2 sidste uger har ikke budt på så mange km under fødderne…
Tror jeg lagde for hårdt ud, eller nej, det var vist ikke det, jeg havde for meget tøj på! Blev for varm! Frank og tøserne stod efter 2 km - det var tæt på vores hus - der smed jeg løbevesten på vejen til ham - men jeg var ved at koge på benene og dét kunne jeg ikke lige gøre så meget ved. Lange bukser er ikke til mig endnu - ihvertfald ikke når jeg “spurter” der-ud-af.
Tiden - 34,34 - 50 sekunder langsommere end til In-Kvindeløb - og det er sgu ok - taget i betragtning af at jeg gik 3 gange et lille stykke! Det var sgu ok alt taget i betragtning…

Erkendelse: Jeg er gammel!!!

fredag, september 25th, 2009

Og nej, det er ikke bare fordi, at det var i går, at det var Dagen, for hvad betyder endnu et tal i rækken?!!

Næ nej, jeg kan mærke “gammelheden” sætte ind, når mine tøser har vækket mig flere gange på én nat - Johanna, der kommer trissende, Amalie der mosler og snakker i søvne og også af og til kommer trissende - UDEN dyne - så den skal mutti hente… Og en mand der hører NADA!!!!
Efter sådan en nat kan jeg mærke, at jeg ikke er 18 mere… Faktisk er det mere end dobbelt op - men hvem hænger sig i detaljer…
I går nat var sådan en nat - hvilken morgen at vågne op til når det så lige også var min fødselsdag! Jeg var faktisk derude, hvor jeg var SÅ træt, at jeg var ved at hyle… Dagen blev nu god, for med godt med kaffe og med en masse praktiske ting at tage sig til sammen med børnene i børnehaven forsvandt trætheden og jeg var - næsten - som ny i morges, hvor jeg havde sovet 7 timer i stræk!

Hamskifte!

onsdag, september 23rd, 2009

Nogen herhjemme er ved at smide skindet… Og det er ikke mig ;)

I mandags fik Amalie gipsen af…
Hun klarede det rimeligt - var dog bange for saven der skulle save, for armen hun mente kunne falde af, når gipsen kom af, var bange fordi fasteren havde sagt at det ville gøre ondt at strække den ud! (og den er stadig ikke blevet strukket helt ud….), for armen der skulle lægges på røngtenbordet, for lægen der skulle rører ved armen bagefter…
2½ time tilbragte vi ialt på Hillerød - og det uden de 20 min vi kørte rundt for at finde en p-plads…

Tirsdag morgen kom damen i bad - for armen duftede bestemt ikke af roser - men mandag fik den fred og ro! Og når man nu alligevel ikke må deltage i dagens første 2 timer - idræt - så var et bad jo meget kærkomment der!
Og i bunden af badekarret lå der - da jeg kom hjem - nej ikke vand - men ham! Gammelt hud der falder af i flager. Sengen var også fyldt med dem - jeg gad vide, hvordan det ser ud, der hvor hun sidder i skolen… Lækkert, lækkert… Men af skal det jo! Selvom det er en anelse klamt!

Søndag igen..

søndag, september 20th, 2009

Ja, det er altså ikke, fordi at jeg er på ferie, at her er stilstand - gid det var så vel! Næ jeg har bare haft en travl uge… En alt for travl uge… Pakket med så mange møder både i og udenfor arbejdstiden at det var for meget - men det har helt sikkert også bragt gode ting med sig - møderne altså!
Fredag høstfest i børnehaven - og en velfortjent lille lur om eftermiddagen efter nogle lange dage.
Igår var Amalie og jeg i Lyngby for at sikre hende vinterstøvler - wau en udskrivning… Snart må jeg afsted med Johanna også! Efterfødselsdag for Amalie og jeg for min veninde og hendes familie - det er sgi så hyggeligt når vi endelig samles for ungerne leger så godt sammen.
Nu er jeg lige kommet hjem fra en lille løbetur - faktisk 2 - den første med Johanna på cykel ved siden af og lad os bare sige at den IKKE kan gå ind under kategorien løbetur… Den anden med Amalie på cykel ved siden af - så kommer pulsen godt op. Desværre begyndte det at klø på min højre hånd imellem 2 fingre og ved nærmere eftersyn sad der en lille tæge. Og den skulle bare ud - så hjem med os!
Nu er det badetid, madtid og så af sted til endnu en fødselsdag!

Når nu man er i gang…

søndag, september 13th, 2009

Ja, så napper jeg lige et mere

Katja, som bare kom gåede der midt imellem 7249 kvinder - hvor var det bare dejligt at se dig igen -  bød op til mere løb efter vi var kommet hjem! Og eftersom at det jo er lige her i nabolaget tog jeg imod!

Klar parat start…

søndag, september 13th, 2009

Startnr 6999 kom ind som nr 4253 med en tid på 33,45… Jeg er sgu ganske godt tilfreds!!!

Så er det i dag - og lidt fra i går!

søndag, september 13th, 2009

in.jpg

Så er det dagen!
Jeg er lidt spændt på, hvordan det føles - er det dét værd? Jeg mener, jeg skal dælme dylme afsted hjemmefra 10.20 for at nå at komme frem til til tiden. De første starter med at løbe kl. 13 - jeg er imellem de sidste 500, der bliver sendt af sted, så selvom der kun er 2 min imellem hver flok af 500, der sendes af sted, så varer det jo lidt. Så skal der hentes pose med gaver (nej jeg forventer IKKE at komme først i mål, men der er en gave pose til alle), hente t-shirt, måske finder jeg Katja? og så skal jeg vende næsen hjemad igen. Regner med at være hjemme 16-16.30 - se det er sgu da en lang dag for at løbe 5 km, hvilket herhjemme tager mig ca 37 min!

amalie-fodselsdag.jpg

Hende her blev fejret med pompt og pragt i går! Det var en dejlig dag - også for mig, for det var også min fødselsdag ;) 

Dagen før dagen…

torsdag, september 10th, 2009

foto-amalie-spiser-karrymad.jpg

Tænk engang - i morgen fylder damen her 8 år…

G-dag!

onsdag, september 2nd, 2009

johanna-gym.jpg

I går var den G-dag. Gymnastikdag. Stor dag! Som nogen har talt om længe. Og nogen ventede med længsel på at komme hjem fra børnehave for at komme videre til gymnastik. Og jeg kan sige så meget at det ikk’ var mig :) Og nogen har sovet med sine nye gymnastiksko på både før og inden ;)

Det blev en stor dag - også for mig! For de 2 nye gymnastiklærere ville gerne have det nye kuld for sig selv - og det kan jeg ikke fortænke dem i - og vi forældre blev derfor smidt ud efter 5 minutter. Og det var bare SÅ ok for Johanna. For hun var bare SÅ klar til gymnastik! Jeg tænker bare: “Et lille skridt for et menneske, men et stort for menneskeheden!”