Archive for juni, 2009

Popcorn, skumfiduser og varmede jordbær…

tirsdag, juni 23rd, 2009

sankt-hans-amalie.jpg

sankt-hans-johanna1.jpg

Efter aftensmaden tændte vi vores eget lille bål i haven - dog uden heks - men tilgengæld med overflod af bålpoppede popcorn, skumfiduser over og uden ild og ikke mindst Amalies nye hit - varmede jordbær…
Popcorn og varmede jordbær, det er ok - men skumfiduser - yark - det bliver da vist aldrig min livret - hverken rå eller stegte…

Jeg savner de gode gamle dage…

lørdag, juni 20th, 2009

… hvor digitalbillederne endnu ikke var opfundet og man efter 24 eller 36 billeder, indleverede filmen til fremkaldelse, og smækkede de billeder i albumet, som der blev fundet værdige og resten i skraldespanden!

Jeg er HÅBLØST bagefter med vores fotoalbum - sådan ca 3½ år vil jeg tro… Og jeg VIL bare i gang snart med at få dem lavet - for jeg ved, at pigerne begge kan lide at sidde og kikke i dem!

Indtil Frank flyttede hjem med sit arbejde, lå der på mit arbejdsbord (der nu er hans) på kontoret billeder og Johannas lifebook side om side - og jeg var godt i gang med begge dele - men så blev det pakket ud i det ene hjørne og sidste sommer endte det hele i en stor kasse, der står under bordet nu… Og der står det jo meget godt…

Overvejer seriøst at få den gamle sofa ud i verden, smække et ekstra bord op inde i stuen for at få plads til album og billeder - og NIX PILLE for mindreårige… - for der skeri hvertfald intet som det er nu!

I næste uge har Digitalshoppen halv pris på deres billeder - måske jeg kan tage mig sammen til at få sendt nogle afsted til fremkaldelse - det er da en begyndelse… Selvom jeg næsten ikke orker at kikke 3 års billeder igennem - og vælge ud…

Status

fredag, juni 19th, 2009

Jeg har det godt - rigtig godt - i min “nye” krop! Status er minus 18 kg  - og jeg vil gerne tabe et par kg mere - men helst kun dem lige om mavsen… Det har jeg ville længe - og de sidder godt fast! Om de nogensinde ryger af? - jeg har ikke opgivet håvet endnu, men jeg tager mig tiden til det…

Det er rigtig rigtig dejligt bare at kunne gå ind i en hvilken som helst tøjbutik og hive en str 38/40 ned fra hylden - og passe den!!! Str 46 var ikke sjov… Komplimenter får jeg stadig en del af - senest i dag til sommerfesten i børnehaven - og jeg har lært at tage imod dem og bliver glad og ikke mindst stolt!!! (og have dem i baghovedet når der står en lækker kage foran mig… - men det virker nu ikke altid ;) )

Af og til hører jeg stadig “er du stadig på kur?” Og svaret er: “Næh, det er jeg ikke - og har aldrig været det!” Ihvertfald ikke i denne omgang… Jeg har lagt mit liv om - ihvertfald på madsiden og ikke mindst mine motionsvaner (der jo stort set var ikke-eksisterende). En kur - så tager man på igen - livsstilsomlægning -> så er der en stor chance for at man kan beholde sit nye tøj!!!

Jeg er rigtig stolt af, at jeg er begyndt at løbe. Havde vist aldrig troet at det var mig - og dog - sidste år på mine mange ture med stavene i hånden - som jo foregik i pæn høj fart - havde jeg ofte lyst til at sætte af og løbe afsted… Og nu gør jeg det!
Jeg har fået købt mig et par halvlange løbebukser og en løbejakke - begge er guld værd, for det har blæst en del! Det er også rimelig koldt, der ved 5.30-6-tiden, hvor jeg flere gange har været afsted!
Pt løber jeg i tidsintavaller - startende med 2 min gang, 2 min løb, 1 min gang, 2 min løb, 1 min gang… Jeg har fundet et godt program, som jeg følger - og skriver mine tider ned i skemaet - og har allerede forbedret mig på den samme rute! Klap, klap på skulderen Mette!!!

Pt overvejer jeg om jeg har brug for et pulsur… Har faktisk et indkøbt - men det kan ikke det som jeg vil have det til - bruge det som minutur - og det er det, som jeg pt har brug for! Så endnu løber jeg med minuturet i hånden - det kan også tage 2 tider på én gang - hele turen og så mine 1/2 minuts intaveller.

Bruger du pulsur eller er det bare opreklameret?!!

5 arbejdsdage og så er der dømt ferie…

fredag, juni 19th, 2009

klapstole.gif

 Ja der er lige 4 dage i næste uge og en i ugen efter, så står der 1. juli i kalenderen - og jeg har ferie i en hel måned!!!
Det er der nogen, der glæder sig til!!!

YES!!!!!!

tirsdag, juni 9th, 2009

Se jeg har gjort noget, som jeg troede at jeg aldrig skulle gøre!!! Løbet en tur!!! Faktisk hele 2 - og det gik ganske godt!

Søndag formiddag. Det var min tur til at sove længe - stod op 8.15 - noget mørbanket og bestemt ikke frisk… Morgentoilettet, morgenmad - og så var planen min ½ time på crosstraineren, men Amalie så noget morgentv, der bestemt ikke motiverede mig til at stå der og gå på stedet…
Hmm… Så stod jeg der i out-fittet - og gad ingenting…
Frank kom netop hjem fra skolen, hvor han havde stemt - jeg daffede derover, så var det da klaret om ikke andet, og måske var jeg frisk til noget motion, når jeg kom hjem…
Og så var det - ja da jeg kom ud fra at have stemt - stod jeg der i løbetøj og sko - og hvorfor ikke prøve?!!! 22 min med skiftevis løb og gang - godt 2,5 km - bedre end ingenting.

Men jeg skal da lige hilse og sige at der i går var nogle muskler i mine stakkels lår, der ikke har været brugt længe… AVS…

I dag efter arbejde - i regnvejr - ja da løb jeg igen. Jeg tog ikke tid - men distancen var omtrendt den samme - men med mere løb!

Måske er jeg alligevel en løbepige inders inde….

Uhm…

lørdag, juni 6th, 2009

baal.jpg

Se dét var noget der kunne bruges… Bål, popcorn, sæbebobler, leg, lækker aftensmad, is og blåbær, 9 madrasser og en masse soveposer/dyner, bamser, et par prutter og en enkelt kæmpe bøvs (sidstnævnte fra undertegnede) - lykken var gjort!
Selvom det er en lang dag (+ nat + morgen) så er det også rigtig, rigtig hyggeligt!!!