Archive for maj, 2009

Tak Susanne…

torsdag, maj 28th, 2009

I dag har jeg - foruden at stå op 5.30, fordi yngste skud på stammen mente, at det var morgen der (på trods af at vi faktisk kunne sove én hel time længere end det…), været på kursus og 1½ time på arbejde for at få det til at hænge sammen der også - ja så har jeg været til afskedsreception.

For i sidste uge stod der nemlig i lokalsprøjten, at min “gamle” gynækolog Fru Susanne, som jo har været med til at lave Amalie, Mathias og Simon, har solgt sin praksis og dermed inviterede til afskedsreception. Og jeg vidste bare straks, at der skulle jeg hen.

For Susanne har betydet rigtig meget for mig (os). Ikke mindst fordi hun har været “mor” til Amalie og også med til at “starte Mathias og Simon op”, men også fordi hun har taget sig tid til at være der for os hele vejen igennem.

En 1. eller 2. juledag måtte vi hele vejen fra mine forældre til Virum til en skanning - fordi at nu var det lige præcist sådan, at mine follikler havde vokset sig store og klar til ægløsning - og som en selvfølge åbnede Susanne sin praksis for os midt i julen. Og godt for det - for det blev til Amalie…

Sommeren efter Amalies fødsel startede vi i behandling igen - og som en selvfølge troppede hun op hjemme hos os, da jeg fik meget svære smerter efter en vandskanning - hun kunne lige så godt have sagt, at jeg måtte søge vagtlæge…

Og ikke mindst var hun der efter at vi mistede Mathias og Simon. Så på billederne og lyttede til os…

Og da jeg engang mødte hende i Kvickly og fortalte, at vi var på vej efter Johanna, fik jeg et stort kram og et lykke til…

Derfor, ja derfor har jeg så meget at takke Susanne for. Og det måtte jeg fortælle (igen)…

Johanna var med - lidt betuttet, men da hun fandt skålen med chips og peanuts var hun frisk og frejdig :)

Alt videre held og lykke til dig Susanne!

PS: Det var iøvrigt Johanna, der på opslagstavlen blandt de andre hundredevis af billeder af babyer, spottede Amaliemusen. 7 dage gammel og i sin første bad! Billedet ligger også her på skrivebordet ved computeren, så hun har set det tusindvis af gange - og i løbet af 5 sekunder havde hun spottet Amalie. Godt spottet Johanna!

Pausefisk…

tirsdag, maj 26th, 2009

cimg3611-2.JPG

Svømme kan de ikke - men smukke er de!

Atter maj…

lørdag, maj 2nd, 2009

Ja det er atter blevet maj og det smukkeste syn i vores have er det japanske kirsebærtræ… Jeg tænker på det træ hele foråret - venter bare…. Og det er bare ikke til at vise hvor smukt det rigtigt er på billedet!

maj.jpg

I eftermiddags spillede vi rundboldt under det - eller retter på plænen ved det. Os tøser mod farmanden… Behøver jeg sige at farmanden vandt… Johanna fatter ikke lige helt så meget - når hun løb “runden” løb hun om terrassen og nogle buske - til stor morskb for Frank og jeg… Amalie vidste godt hvad det gik ud på - men eftersom at hun ikke løb på sin egen bold og mine ikke altid var lange nok til at nå hele vejen rundt såe… Ja så vandt farmanden…

Tumler med tanken…

lørdag, maj 2nd, 2009

… om at få lavet en brystreduktion! Faktisk er tanken meget lig med handling - næsten…

Allerede sidste sommer skrev jeg i min dagbog på Slankedoktor at jeg overvejede. Nu har en af mine veninder efter et stort vægttab taget beslutningen derom, og jeg må indrømme, at jeg efter dagens prøvelser, nu vil have en tid hos lægen for at få en henvisning til hospitalet.

Egentlig er jeg ok med mine store bryster - og Johanna er meget glad for dem også ;) Men efter at jeg har tabt mig - fra en 80G til en 65G er det nærmest umuligt i DK at finde en bh, der passer… Omkredsen er simpelthen for smal i forhold til skålstørrelsen.

Under mit vægttab har jeg været glad for Change (billige og gode bh’er også til store barme) men som alle andre holder deres størrelser også op et sted. Og de standser altså ved 65H (som jeg godt ved er større en 65G, men eftersom at deres bh’er er små i størrelsen skal jeg bruge en 65I der)

Femiliet, Hunkemöller, Triumf - ja selv Magasin har intet i min størrelse. Nej løgn - Magasin havde én bh, der passede i skålen, men formen var helt forkert - og jeg gider altså ikke rende rundt med “spids-bryster”…

Dagen i dag bragte mig derfor til Lace i København. Lace er en netbutik med flere fysiske butikker rundt om i landet - og med en del bh’er i netop min størrelse.

Og der var faktisk flere jeg kunne passe - men de sad bare rigtig dårligt. Mine bryster er blevet lange - ja sådan er det efter at have ammet og efter at have tabt 18 kg - og for at holde dem på plads skal der bestemt ikke være blonder på skålen for det holder ikke noget som helst - hos mig ihvertfald…

Hmm - ud af 10 bh’er jeg prøvede - købte jeg 2 - det var dem der sad bedst. Hjemme tog jeg først den ene på, gik rundt med den ½ times tid - og tog den af og lagde den i posen igen… Den sad bare ikke godt alligevel. Jeg gider ikke have 4 bryster… NIX… Bh nr 2 - den er ok. Og prismærket er taget af. I princippet kunne jeg jo bare købe 10 af den - men det er altså for kedeligt.

Nu er der bestilt 3 fra deres hjemmeside - der er større udvalg - men jeg tvivler på at de sidder ordenligt… Og hvad så???!!!

Faktisk var jeg ret “nede” i eftermiddags - havde vitterlig sat min lid til den butik…

På mandag ringer jeg til lægen for at få en tid - det skader ihvertfald ikke…