Archive for april, 2008

Undskyld stavgængere…

søndag, april 27th, 2008

stavgangsbog.jpg

Jeg har altid syntes - og syntes det vel egentlig stadig - stavgang ser altså lidt komisk ud! Men eftersom at jeg selv er blevet en af slagsen, så hermed en undskyldning til jer gamle stavgængere for alle de gange jeg har fniset lidt af jer!

Men det er altså noget, der vil noget…

Jeg skal være tante!!!

søndag, april 27th, 2008

 I sidste weekend fik jeg den bedste SMS længe - min svigerinde skal være moar :)

Det bliver så dejligt for hende - og for farmor og farfar, der nu også bliver mormor og morfar! Og selvfølgelig også for os andre! Men allermest for hende! 

etiopien-kort.gif

Termin - der er langt endnu, for faster Dorte er blevet godkendt som adoptant og hendes barn skal højst sandsynligt kommer fra Etiopien! Men vi glæder os!!!

Godnat og sov godt!

søndag, april 27th, 2008

26april-godnat.jpg

De er ski da dejlige…

Det har været en lang uge…

Mandag fri
Johanna og jeg var i Lyngby og indkøbe nye bh’er til mig om formiddagen, så “del hele” kan sidde noget bedre!
Johanna var rigtig god inde i butikken - tøffede rundt i mellem stativerne og kom af og til ind til mig og spurgte “passer den fint mor?” Der var rigtig GOD betjening og jeg var rigtig glad, da jeg gik derfra - omend det rigtig gik op for mig at jeg har fået elevatorpatter!!! Tænk engang at gå ned i omkreds men OP i skål str (og jeg skriver ikke noget om hvilken skål!!!) fordi mine bryster har fået en anden facon pga. mit vægttab!

Tirsdag.
Arbejde 9-16 og p-møde bagefter til kl. 19.15!
Frank skulle på kursus, så farmor og farfar var tilkaldt og de hentede begge piger.

Onsdag.
På kursus i København fra 8.30-13.30. Først skulle det have varet til kl. 18!!!, så blev det til kl. 16, ugen før kom der en mail at det sluttede kl. 15 - men vi gik 13.30 - og havde de taget sig sammen, så ville det have varet til frokost! Jeg HADER, når kurser er så ustrukturerede! Spild af min tid, spild af deres tid!
Jeg gad ikke lige tage tilbage på arbejde, og hjemme var jeg nok heller ikke lige så velkommen, da farfar og farmor jo var med pigerne. Så det blev en strøgtur - i håbet om at finde en sommerjakke! Jeg fandt en - men den var for lille i XL - hvilket gjorde mig rigtig gal, for XL er forlængst blevet for STORT i alle alm. størrelser!!! Jeg havde set den et andet sted først på Strøget, men nu var jeg næsten nået Nørreport og jeg orkede ikke - gratis motion eller ej - at gå tilbage. Så ingen sommerjakke endnu til mig.
Om aftenen tog jeg svigermor med på gåtur, hvor hun lærte mig at gå med mine nyindkøbte stave!

Torsdag.
Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaang dag. Arb. 7.30-20!!! (Bestryrelsesmøde - ved ikke hvorfor, men vores møder i børnehaven falder ALTID sammen…) Havde lige en pause om eftermiddagen, hvor  jeg gik en tur i Dyrehaven med min stave!!!

Fredag.
Næsten almindelig dag - var kun én time længere på arbejde pga. vi havde bedsteforældreeftermiddag! Det var ganske hygegligt, men jeg var noget flad da jeg kom hjem…

Oveni er jeg blevet noget så forknølet, så det har også lige kostet lidt på energisiden :(

Johanna holdte fri fra dagplejen torsdag og fredag (og kommer jo så heller ikke afsted i den næste tid pga. strejke her i Rudersdal. Heldigt for os kan hun komme med mig i børnehaven - har bare lige måtte aflyse et par møder…)
Men Johanna holdte fri sammen med farmor og farfar - torsdag morgen var hun bestemt ikke glad! Hun har det IKKE godt med, at tingene ikke er som de plejer, og hun var meget ked af inden vi skulle ud af døren. Hun havde haft en god dag - men vi har godt kunne mærke på hende her i weekenden, at tingene har været anderledes. Som hendes dagplejemor sagde engang “hun skalkeskjuler”! Hun viser nemlig ikke altid sine følelser når de er der, men gemmer dem til senere - og det koster så en holdetur af og til at få bragt balance i hendes system igen!
Amalie fik også “fri” torsdag, for hun måtte en tur til lægen. Hun vågnede med en hævet læbe, der meget hurtig så ud som noget der tilhørte Dolly Parton! Heldigvis var farmor og farfar der og alle 4 daffede de til lægen - hvor hævelsen så næsten var væk! Hun (lægen) mente, at det var insektbid og det kan fint passe - for hun var også overbidt på armen :(

Så gik der tid med det…

mandag, april 21st, 2008

Lørdag aften væltede Amalie på sin cykel - som hun nu endelig ellers lige har fået styr på her den sidste månedes tid - og bankede knæet lige ned i fliserne. AVS :(

Træthed senere på aftenen gjorde det ikke bedre, og hun fil noget koldt på da det var allerværst - og jeg vurdere at det “bare” var slaget!

Søndag nat vågnede hun og klagede over ondt i knæet, søndag morgen klagede hun over ondt i knæet - men var dog ude at lege og løbe rundt senere på formiddagen, men kom så ind og klagede over ondt i knæet igen?!

Hmm, kikkede på det endnu engang… Blåt, måske lidt - meget lidt - hævet lige der hvor det var slået og meget ømt. Ringede til vagtlægen - der gerne ville kikke på hende, men henviste mig til skadestuen, da der var 3-4 timers ventetid hos vagtlægen - dét har vi da aldrig oplevet før!!!

Nu var hun jo ikke ved at kradse af, så frokost blev indtaget - dog hurtigt - for jeg tænkte allerede på ventetiden og den mødregruppe der lå 2½ time forude sammen med Johanna. Knækbrød, frugt og vand - og en lillepose slik og en minichokoldade - i tasken og så afsted!

Vel derude var der fyldt godt op - og vi fik at vide at der var ca et par timers ventetid! Det blev så lidt over 2½, før vi kom til - og det tog et sted imellem 5 og 10 minutter så var vi ude igen! Hun mente også bestemt at det var slaget, men hvis det ikke blev bedre indenfor de nærmeste dage, skulle vi komme igen til røngten.

Egentlig var det ikke helt spild at vente - for hvad ved jeg om knæ og om hvilke skader der kan komme af slag på fliser - men jeg kunne nu godt have brugt tiden mere konstruktivt herhjemme…

Lettere forsinket kom jeg i mødregruppe. Heldigvis var det i nabolaget, så Frank mødte os der med Johanna på cyklen og tog Amalie med tilbage - det er vist hendes allersidste tur i børnesadlen, for den er hun da alt for lang benet til!

Jeg kan vist godt tillade mig at være stolt…

fredag, april 18th, 2008

18april-mad.jpg

Her er sådan ca. 9,1 kg mad! Det er det samme antal kg, som jeg har tabt på snart 9 uger - så jeg kan vist godt tillade mig at være stolt af mig selv!!!

Og ikke at forglemme hende her…

fredag, april 18th, 2008

14april_amalie.jpg

Ja, ikke at forglemme hende den dejlige her - den forsmåede storesøster ifølge hende selv ;)
Hun har været lidt muggen over Johannas gaver - det være sig fra dukkehusmøbler, guitar til perlerne - alle ting som hun bestemt gerne ville haft og også har ønsket sig i lang tid!
Heldigvis har hun en god opsparing, og i morgen tager hun og jeg i Toys’arus og finder en guitar! Den bliver nok ikke lyserød - men en guitar bliver det - og hvis hun er rigtig heldig er der måske også perler - til den ikke så helt lille perlesamling hun har i forvejen ;)

Nu vil jeg tage min cykel, kører fra sovende barn og mand i haven - den forsmåede storesøster er ude at lege, - til postkassen med et par breve, og videre ud til Mathias og Simon. Jeg kan mærke, at det er længe siden sidst…

Fortsat god St. Bededag til dig! 

Koncentreret…

onsdag, april 16th, 2008

16-april.jpg

Selvom dagplejebørnene og dagplejemoren ikke kom til fødselsdag i mandags, så var der alligevel en gave, der ventede på Johanna tirsdag morgen, da hun kom i dagpleje.
Perler! Til Amalies store misundelse… Og der er blevet “perlet” - og Johanna er faktisk ret god til det! En halskæde og 2 armbånd på 2 dage, det er da ok!

Guitarspilleren Johanna

mandag, april 14th, 2008

Hip hip hurra - 3 år idag!!!

mandag, april 14th, 2008

14-april-1.jpg

Så oprandt dagen hvor Johanna fyldte 3. Hun var langt væk i drømmeland, da vi vækkede hende og hun gad bestemt ikke vågne…

14-april-2.jpg

Og dog - damen kom hurtigt op at sidde, da ordet gaver blev nævnt!

14-april-3.jpg

Dagens bedste gave - guitaren fra faster! 

14-april-4.jpg

Og flaget blev hejst af farmand og fødselar!

Dukkehus(e)

mandag, april 14th, 2008

Mor2006 efterlyste billeder af Johannas dukkehus som farfar har lavet - det kommer her - med indbo som er købt!

j-dukkehus.jpg

j-bil.jpg

Og en lille campingvogn blev det også til… Amalie var meget misundelig på størrelse og farver….

a-dukkehus.jpg

Det her er Amalies dukkehus, som hun fik for 3½ år siden. Her i vinter fik det tapet og maling!

a-bil.jpg

Og Amalies bil!