Archive for december, 2007

Godt nytår

mandag, december 31st, 2007

nytar.gif

Der er ingen lang nytårstale fra mig - for der skal ryddes op, støvsuges og laves mad (lasangesovsen står nu allerede og snuer på komfuret), en støvklud måske bliver der også tid til!
Min veninde, hendes mand og 3 børn kommer senere så her bliver liv og glade dage i huset!
Men I ønskes alle et rigtig godt og lykkebringede nytår!

Det der med tags og kategorier…

mandag, december 31st, 2007

Jeg leger jo stadig - bruger kategorierne men har det lidt svært med Tags - hvad i hulen skal de bruges til??? Er der nogen der har et bud på forståeligt dansk?
Og RSS og Feed - det fatter jeg heller ikke en dyt af?!!

Juletræet med sin pynt…

mandag, december 31st, 2007

Juletræ 2007

Juletræet er stadig i stuen - med alt sin pynt! Måske bliver det stående til Hellig Tre Konger, eller også plyndre vi det i morgen…
Jeg har altid frygtet den dag, hvor mit juletræ ville blive invaderet af mine børns pynt - dét skete i år - og det har faktisk været ok!
Det startede juleaften, hvor Amalie begyndte at klippe lågerne af den julekalender, som hun havde lavet til mig, sætte bånd på og Johanna hængte dem så på træet…

2007-jul-pynt1

2007-jul-pynt3

2007-jul-pynt4

Det her har jeg nu selv hængt på, det lavede Amalie i børnehaven sidste år:

2007-jul-pynt2

Den første prut på potten…

søndag, december 30th, 2007

Johanna har i den sidste tid tisset på potten - bruger bestemt stadig ble men beder af og til om at komme på potten og det får hun så lov til. Langt de fleste gange er der tissegevinst!
Her til aften slog vi 2 fluer med ét smæk - hun sad på potten og jeg på toilettet. Begge kikkede vi i et af mormors gamle ugeblade:)
Først måtte vi kalde på Frank, der måtte komme og tømme potten med tis i håndvasken - for jeg sad jo ligesom fast der med mit blad;) Johanna ville gerne sidde igen på potten og pludselig kom der en stønnelyd fra hende - “skal du prutte?” spørger jeg. Hun ryster på hovedet men hopper op fra potten og en-to-tre kommer der i fart 2 kanonkugler ud af måsen og lander heldigvis i potten!
Lige pludselig er det at jeg kan huske meget tydeligt, hvorfor jeg hadede at Amalie lavede på potten - og FØJ DET STINKER!!!

Tillykke med os!

søndag, december 30th, 2007

I dag har Frank og jeg kendt hinanden i præcis 10 år! I princippet har vi kendt til hinanden en lille måned mere end det, men i dag er det 10 år siden, at vi mødtes første gang.
Frank hentede mig ved bustoppestedet ved IKEA i sin lille røde Ford, jeg fik en buket blomster og vi kørte mod Staden, hvor vi fik dejlig mad på en fin restaurent og bagefter gik vi i biograffen og så “The Game!”

I dag - 10 år efter - var jeg oppe første gang ved 2-tiden (set i forhold til at jeg faldt i søvn efter 12!!!) - der stod Amalie ved min side og sagde “Jeg vil sove her”. Kl 5.50 lød der et brøl fra Johanna i værelset ved siden af - dét var altså for tidligt for mig! Så ud af sengen, op med hende og ind til os, hvorefter hun sov lidt over en time mere…
En halv times tid efter klynkede Amalie - vokseværk - jeg sparkede til Frank, der måtte “gøre noget” nu, så han lagde sig med sin dyne på madrassen på gulvet sammen med Amalie og nussede ben. Jeg hørte godt Amalie sagde “du er ikke lig’så god som moar!” men det ignorede jeg fuldstændigt!!!
Da Amalie var faldet i søvn igen - ja da vågnede Johanna op og begyndte at mosle temmelig kraftigt rundt i sengen…

For 10 år siden havde jeg min helt egen halvandenmands seng i min helt egen lille lejlighed med min helt egen lille have - og kunne sove lige så længe jeg ville! Men ved I hvad - jeg vil ikke bytte for noget i verden!

mamma_mia1.jpg


Gave - jeg har fået noget helt uventet af min mand - en billet til Mamma Mia i Horsens i februar! Jeg så den her i år i København og var helt eforisk i ugerne efter - JEG GLÆDER MIG ALLEREDE!

I øvrigt…

lørdag, december 29th, 2007

Jeg roder stadig…
Overskriften skal gøres hvid - meeeeeeeeeennnnnnn det er ikke helt så let at finde lige netop dét sted…
Billedet skal tilpasses headeren så det ser pænt ud og der er også lige et par småting mere - men det kommer (vel)…

Er der nogle proffer indenfor WP såe er hjælp kærkommen:)

De lærer det vel med tiden…

lørdag, december 29th, 2007

I mit køkken står min nyerhvervede blender - stort ønske til jul - og jeg fik den sørme. Jeg siger ikke hvor mange andre ønsker, der stod på sedlen til mand og børn ;)
Vi har nu et par dage lavet dvs. smooties - det var derfor den var ønsket - i håbet om at de får noget mere grønt og frugt!
Men gider de spise/drikke det??? Jeg der troede at det gled ned som is (vi kalder det smootie-is). NOT! Hos Amalie kører det lidt lettere ind, men Johanna sidder bare og nipper til det og leger lidt med det…
Håber at det bliver bedre - og tanken om at putte en avokado i den har jeg lagt lidt bag mig, for dét er de nok ikke klar til endnu!

Udsalg!

lørdag, december 29th, 2007

Torsdag formiddag da udsalget startede, var jeg en tur i Elgiganten. 1½ uge før havde vi købt en opvaskemaskine fordi den gamle stoppede midt i det hele! Og nu var lige præcis den maskine på tilbud til 1000 kr mindre end det vi havde givet!
Jeg havde gået og pustet mig lidt op over det i julen og hele vejen derud tænkt på hvad jeg skulle sige, startede med at gå til kassen, hvor jeg med ro og værdighed spurgte ind til deres prisgaranti (som der ikke var reklamer for hverken i tilbudsavisen eller derude) Jo, jo - jeg skulle bare gå ned i afdelingen og så blev det klaret. 5 min senere gik jeg derfra med 1000 kr ekstra i pungen - dét var da dejligt!
Jeg havde ellers forudset at måtte købe en maskine på tilbud, få den udleveret, stille mig i kø igen og sige at jeg ikke havde brug for den alligevel - og vise dem den gamle kvittering! Kreativ er man vel - men det var ikke nødvendigt i denne omgang! 

Iøvrigt kan jeg undre mig over at udsalget starter så tidligt - næste år får folk gavekort i julegave så kan de handle på udsalg 3. juledag!

Velkommen!

lørdag, december 29th, 2007

Velkommen til mettes - min nye legeplads!
Min gamle side - vores piger - var blevet for trang, skrev tit og ofte om alt andet end mine piger, så derfor dette nye sted - hvor der er plads til ALT!
Jeg leger stadig - har endnu ikke fundet mig helt til rette - men det kommer!

Velkommen til!