Skrevet i kategorien 'skole'

Og det pæne tøj blev fundet frem :)

torsdag, november 20th, 2014

img_2269.JPG

Det var altså lidt vild. Og lidt uvirkeligt. Og det er det stadig. Tænk engang - af de fagprøver, der blev sendt ind, er vores Sjællands bedste fagprøve for lægesekretærelever!
Og i dag fik vi at vide hvorfor. Vi stolte og glade. Og vi fik blomster og klap og kram - og en check til deling. Når skattefar har været der, så er de vist brugt - nye sko til arbejdet, en frokost med søster - tak fordi du ville komme og være med - og chokolader til afdelingen i morgen. Men never mind - det er tanken der tæller. Og det er sgu stort!

Nogen skal snart ha pænt tøj på…

onsdag, november 12th, 2014

… for nogen har vundet årets fagprøvepris for lægesekretærelever sammen med sin fagprøvemakker. Og jeg siger ikke hvem…

Fru lægesekretær :)

tirsdag, september 16th, 2014

foto-1.JPG

Vejret var godt…

foto-2.JPG

Lokalet stod klar…

foto-3.JPG

Baby var ifølge lærer og censor velskrevet, og trods dårlig søvn - eller vel bare meget meget tidlig vågen den sidste uges tid - var jeg åbenbart velforberedt! Og fejrer her mit 12-tal i Asti :)

Små glimt

søndag, marts 16th, 2014

De sidste 2 uger har jeg været på skole. Og de næste 3 uger med…
Jeg er ikke god til skole, vil så meget hellere ‘lave noget konstruktivt’ og ser ikke altid formålet med det, som vi laver! Men hvad - 3 uger mere og forsøger at have ja-hatten på!

Og det er da dejligt at kunne aflevere Johanna i skolen og så selv nå at cykle de 8,5 km, der er til skolen. For møder først kl. 9. Nyder virkelig mine morgencykleture, og hvad jeg ser på vejen.
Havde egentlig tænkt at finde et motiv hver dag og lægge på bloggen, men så var det lige at det hele gik koldt og jeg med med…

Men lidt morgenglimt fra de sidste uger:
a1.JPG

Sidste år grinede jeg også lidt af dette skilt. Det blev desværre fjernet (midt i april), inden jeg nåede at tage et billede af det!

a3.JPG

a4.JPG

a51.JPG

a6.JPG

Der har bare været så mange smukke - og kolde morgener!

a2.JPG

Og koldt ja! Endelig - men det er lidt svært at se - endelig giver dette skilt mening! For der er faktisk is på. Et lille bitte tyndt lag, og hvis man var amerikaner på afveje, kunne det jo godt tænkes, at kommunen blev sagsøgt, hvis man gik igennem ;)

Happy day derude til dig. Må i gang - lektier venter!

Count down…

lørdag, juni 22nd, 2013

Åh jeg tæller… Fredag kl. elleve nul nul DUT har jeg ferie!!!
For første gang i - øh 15 år (siden jeg blev færdig som pædagog) - dog ‘kun’ 3 uger - men det er sgu ok. For så napper jeg en uge x 2 på + det løse på et andet tidspunkt :)

Lige nu er jeg på skole. Det trækker ikke tænder ud som sidste gang - det gælder vist for de fleste af os - vi ved, hvad der forventes… Og der har ikke været helt så meget at læse denne gang - eller også har jeg glemt at læse?!!

Men lige nu - lige nu - ser jeg bare SÅ meget frem til ferie - og den næste uge med skriftlig kommunikation den kommer nok til at blive laaaaaaang…

PS: Behøver jeg sige, at jeg NYDER mit nye bad :)

Man kan bestå en prøve på mange måder…

onsdag, april 10th, 2013

1) man kan vide resultatet med 100% sikkerhed

2) man kan vide, hvad resultatet ihvertfald IKKE er og dermed bruge udelukkelsesmetoden

3) man kan sige ‘ælle-bælle-mig-fortælle’

Jeg brugte alle 3 ovenstående punkter i går - sgu ikke videre stolt over pkt. 2 + 3 som rent faktisk var en del - i testen i går i ‘Blod og lymfer’ og kom igennem med et godt resultat.
Ikke snyd - men rent held!