Skrevet i kategorien 'dagligdagen'

Oktober gik, november kom…

søndag, november 2nd, 2014

Oktober kom med sine efterårsfarver og løv der begyndte at falde… Vores japanske kirsebærtræ er mindst lige så smuk i efterårspragt som i forårsflor!

1.JPG

Kolde smukke morgener…

2.JPG

Johannas farlige græskar

31.JPG

5.JPG

4.jpg

Imens bladene lige så stille er dalet og vi er gået fra sommertid til vintertid, har den ene dag bare taget den anden arbejdsmæssigt.
Tænk jeg har allerede været Fru Lægesekretær Hansen i over 1 måned nu!!!
Det er spændende. Der er udfordringer. Og omstruktureringer. Og jeg klør på med krum hals. (Ok - havde liiiiige en liiiiille bitte nedtur over den der omstrukturering - men jeg var også viiiildt snottet og havde sovet dårligt og for fanden - jeg er bare en, der godt kan li at tingene som regel er, som de plejer at være. Men sov på det nogle nætter og som snotten forlod min krop og jeg fik overskud - ja så kløede jeg på igen - det skal nok blive godt)
Og når jeg hver dag glæder mig til at gå på job, så må det jo være godt ikke sandt :)

Jeg er så glad :)

søndag, oktober 5th, 2014

img_1628.PNG

Tænk engang! I går eftermiddags, på terrassen! Det var SKØNT!!

Inden da en rundtur i haven:

img_1609.JPG

img_1606.JPG

De her smagte godt :)

img_1601.JPG

Holder utrolig meget af sensommer! Holder vist af alle årstider. Hver sin charme!

***

Det har været en FANTASTISK uge! Se hvad jeg har fået :)

foto.JPG

Læg lige mærke til titlen :)
Er nu i kjole og hvidt på arbejde, med næsten eget kontor - men har INTET imod at dele med Mariann <3 - mit navn står på døren - og blev taget imod med glæde som om at jeg havde været en evighed væk. Men det har jeg vist også været!
Er stille og roligt kommet i gang, gjort mit bord til mit, fået computer og koder til at fungere - nej løgn - ét program driller stadig - det må jeg få hjælp til i morgen. HURRA for HELP DESK! Ved ikke lige helt hvad det er med computere, koder og programmer i RegionH. Hver gang man starter et nyt sted, er der altid noget der driller. Programmer der ikke findes, koder der ikke vil tages imod, suuuuuk. Spild af tid!

Men alt i alt er jeg faldet godt til på Gentofte igen. Og jeg havde næsten ikke tid til at tage hjem i fredags - og jeg glæder mig allerede VILDT til at skulle afsted igen i morgen :) I’m home!

Men når det er sagt, så savner jeg samtidig mine kollegaer på Hillerød… Men jeg kan ikke få det hele…

Det var ikke bare juli, der gik…

mandag, august 25th, 2014

… alt for hurtigt, det var også næsten hele august!!! Og næsten hele min elevtid!!!

Siden sidste nedtælling:
3 helligdage
1 skoledag
17 feriedage (heraf Grundlovsdag og fredag efter Kristi Himmelfart)
2 samle-information-til-fagprøven-dage

10 4 skrive-fagprøvedage
1 eksamensdag
64 21 arbejdsdage
20 5 lørdage og
20 5 søndage

Tror nu nok, at de 21 arbejdsdage bliver delt til 19 arbejdsdage og 2 feriedage! Tænker at 2 fridage inden nyt job vil være en god både en god afslutning og en god start.
Men inden da… Fagprøve… Har egentlig slet ikke tid til at sidde her, men det er sgu godt med lidt overspringshandlinger af og til ;)

Små glimt

søndag, marts 16th, 2014

De sidste 2 uger har jeg været på skole. Og de næste 3 uger med…
Jeg er ikke god til skole, vil så meget hellere ‘lave noget konstruktivt’ og ser ikke altid formålet med det, som vi laver! Men hvad - 3 uger mere og forsøger at have ja-hatten på!

Og det er da dejligt at kunne aflevere Johanna i skolen og så selv nå at cykle de 8,5 km, der er til skolen. For møder først kl. 9. Nyder virkelig mine morgencykleture, og hvad jeg ser på vejen.
Havde egentlig tænkt at finde et motiv hver dag og lægge på bloggen, men så var det lige at det hele gik koldt og jeg med med…

Men lidt morgenglimt fra de sidste uger:
a1.JPG

Sidste år grinede jeg også lidt af dette skilt. Det blev desværre fjernet (midt i april), inden jeg nåede at tage et billede af det!

a3.JPG

a4.JPG

a51.JPG

a6.JPG

Der har bare været så mange smukke - og kolde morgener!

a2.JPG

Og koldt ja! Endelig - men det er lidt svært at se - endelig giver dette skilt mening! For der er faktisk is på. Et lille bitte tyndt lag, og hvis man var amerikaner på afveje, kunne det jo godt tænkes, at kommunen blev sagsøgt, hvis man gik igennem ;)

Happy day derude til dig. Må i gang - lektier venter!

Morgendis

tirsdag, februar 18th, 2014

morgendis.JPG

Der skal tænkes positivt og der ledes derfor efter de positive sider af at tage det offentlige og dermed bruge 40 minutter ekstra på transport!
Motion til bussen, motion fra bus og til tog (der skal ofte løbes, da bus er forsinket og toget skal nåes) og gåtur fra stationen til hospitalet. Her kan jeg vælge enten at gå i gaderne eller tage turen op igennem/langs skoven - jeg gør det sidste - nyder stilheden og morgendiset.

I morgen har jeg (heldigvis) bilen igen…

Så smuk en himmel

søndag, februar 2nd, 2014

1.JPG

3.JPG

2.JPG

Nogen gange skal der ikke meget til for at gøre mig glad…

19. december

torsdag, december 19th, 2013

19dec.jpg

Den anden dag fik jeg hyggeligt visit på mit arbejde af en nær bekendt - og fik både chokolade og taget billede :)
Det kom i dag pr. mail. Tak Sigrid!

Nuværende bad :)

søndag, april 21st, 2013

img_3770.JPG

Vi har da heldigvis et ‘gæstetoilet’. Ikke stort, men det er der!
Siddende på toilettet set man her bad og håndvask. Skru bruser på armaturet, sid evt på skamlen og vupti bad :) Meget vandbesparende!!!
Men meget meget bedre end skurvogn!!!

Men må så lige sige, at den murer, der engang har lagt dette gulv, IKKE har gjort sit arbejde ordenligt! Gulvet hælder væk fra afløbet….

Nu må det da snart holde op!!!

søndag, april 21st, 2013

lockout.JPG

JEG ER TRÆT AF LOCKOUT

Yngste savner sin skole, sine lærere - ‘Mor kan de ikke li’ mig mere’. Amalie nyder at lave ingenting - men bliver sgu sløv af det… Kæft hun er et dovendyr…
‘Vi’ er 4 forældrepar (skriver ‘vi’ fordi jeg bare planlægger men ikke er inde i selve kampen, går jo selv i skole), der er gået sammen om at undervise 4 (6) børn. 4 piger fra 1. klasse og 2 fra 5. (søskende). På skift og så godt man nu kan hver formiddag - og kl. 12.55 bliver de afleveret et par timer i SFO!
Nogle laver matematik, andre dansk, geografi, en mor gør madlavning :) Fantastisk.
Men jeg ser nu frem til normale tilstande igen! Det gør alle vist - undtagen Amalie ;)

Morgenrutiner…

tirsdag, februar 26th, 2013

Jeg indrømmer gerne, at jeg er et udpræget vanemenneske… Jeg holder af rutiner. Jeg holder af at vide, hvad der skal ske… Ikke at jeg ikke holder af overraskelser slet ikke, men rutiner og hverdag det er vist mest mig!

Da jeg arbejdede i børnehaven, mødte jeg på forskellige tidspunkter. Jeg holdt mest af at åbne. Møde i det stille mørke hus. Indtage dagen. Som den første at møde barnet og det dets forældre, der hvor de nu var netop den morgen. Være med til at præge dagen fra start af.
Jeg var bestemt ikke god til at møde ‘primetime’ - midt i alt vivaret… De dage var ikke helt mine på samme måde…

Med skiftende arbejdstider var der også skiftende morgenrutiner hjemme. Nogle dage stod jeg for morgenræset med ’op og i gang og mad og aflevering’ - andre dage tog jeg afsted midt i det hele - ihvertfald det sidste år, hvor jeg ikke skulle have børn med til hverken dagpleje eller børnehave.

De sidste 5 måneder er jeg taget af sted de fleste morgener med at vække mand og ældste. Johanna, hun står op før en vis herre får sko på, så hun er klar og parat til skole, når jeg kører ved 7-tiden.

I morges var så anderledes… Og en forsmag på de 5 perioder, hvor jeg skal på skole (første gang i hele april). Jeg skulle på kursus… Og først møde kl. 9. Og derfor vågnede Johanna før mig!

Og jeg er blevet enig med mig selv om, at til den tid, der står jeg tidligt op! For at nå at nyde min morgente i fred og ro - og ikke have et barn, der hopper sådan gummiboldsagtigt ved min side, når jeg sidder og ‘finder mig selv’ og læser nyheder og hører lidt musik…
I morges måtte jeg stille sige: ‘Johanna søde, gå ind og hop ved siden af!’ imens jeg lige fik tiltusket mig 5 min til at blive mig i…