Skrevet i kategorien 'smil :)'

Fru lægesekretær :)

tirsdag, september 16th, 2014

foto-1.JPG

Vejret var godt…

foto-2.JPG

Lokalet stod klar…

foto-3.JPG

Baby var ifølge lærer og censor velskrevet, og trods dårlig søvn - eller vel bare meget meget tidlig vågen den sidste uges tid - var jeg åbenbart velforberedt! Og fejrer her mit 12-tal i Asti :)

Små glimt

søndag, marts 16th, 2014

De sidste 2 uger har jeg været på skole. Og de næste 3 uger med…
Jeg er ikke god til skole, vil så meget hellere ‘lave noget konstruktivt’ og ser ikke altid formålet med det, som vi laver! Men hvad - 3 uger mere og forsøger at have ja-hatten på!

Og det er da dejligt at kunne aflevere Johanna i skolen og så selv nå at cykle de 8,5 km, der er til skolen. For møder først kl. 9. Nyder virkelig mine morgencykleture, og hvad jeg ser på vejen.
Havde egentlig tænkt at finde et motiv hver dag og lægge på bloggen, men så var det lige at det hele gik koldt og jeg med med…

Men lidt morgenglimt fra de sidste uger:
a1.JPG

Sidste år grinede jeg også lidt af dette skilt. Det blev desværre fjernet (midt i april), inden jeg nåede at tage et billede af det!

a3.JPG

a4.JPG

a51.JPG

a6.JPG

Der har bare været så mange smukke - og kolde morgener!

a2.JPG

Og koldt ja! Endelig - men det er lidt svært at se - endelig giver dette skilt mening! For der er faktisk is på. Et lille bitte tyndt lag, og hvis man var amerikaner på afveje, kunne det jo godt tænkes, at kommunen blev sagsøgt, hvis man gik igennem ;)

Happy day derude til dig. Må i gang - lektier venter!

Mod lyset

fredag, februar 14th, 2014

skov1.JPG

skov2.JPG

Det går så meget mod lysere tider nu….

Det er små ting, der kan gøre mig glad…

lørdag, januar 19th, 2013

Små, smukke ting… Små, smukke - og desværre ofte lidt dyre ting… (Altså ikke at det nødvendigvis behøver at være dyrt - bare smukt - men det hænger ofte sammen….) Noget der glæder mig i hverdagen…
Som denne keyhanger fra Octopus…

keyhanger.jpg

Den skal bruges på arbejde. Ikke til nøgler men til mit kort (for jeg er endnu ikke så vigtig, at jeg har nøgle). Men kort har jeg. Og af og til har jeg ikke tøj på, hvori kortet kan sidde!
Og så er jeg jo den, der ikke går rundt med nylon om halsen. Og da slet ikke nylon hvor der er reklame. Og jeg gider heller ikke en brun kedelige keyhanger i læder.
Skal det være, skal det være…
FARVE! Lidt spragl!
Glæder mig allerede til tirsdag, hvor den skal luftes…

En skam at jeg ikke kan holde ud af have støvler på en hel dag, for min nye keyhanger vil se mega godt ud til mine nye støvler :)

stovle.jpg

Tak for kaffe siger jeg bare ;)

lørdag, januar 19th, 2013

I går havde Johanna legegruppe. Der skulle have været 6 livlige 1. klassebørn, det blev reduceret til 4 grundet sygdom. Men livlige var de. Og dejlige. Og jeg blev lammetæsket i Vildkat. 4 børn mod mig…

Nu vel, det var ikke det, jeg ville fortælle…

Da de bliver hentet, er der en lillesøster med. Ca. 3 år vil jeg tro. I fin kjole og prinsessediadem. Hun kommentere selv, hvor fint det er - og jeg kan jo kun istemme at det er smukt.

Nå, jeg står op af dørkarmen ind til stuen - i kjole - og lige pludselig siger ungen der stadig glor mig an: ‘Hvad har DU i maven?’

PAF. ØH??? Og siger ‘Kaffe du, kaffe!’

Og jeg der lige har tabt 3½ kg efter decembers strabasser og rent faktisk selv synes, at min mave er ved at være pæn igen.

Tak for kaffe siger jeg bare…

Det var svært ikke at smile højt ;)

lørdag, december 15th, 2012

I dag drog pigerne i familien Hansen med toget mod København. For længe siden var der bestilt billetter til Nøddeknækkeren i Tivoli, en ballet kan jeg hermed fortælle, dét burde jeg måske også have oplyst yngste om…

Nå men vi ankom i god tid, fik prøvet (læs ‘betalt for at prøve noget i’) nogle boder og en enkelt karusel, spist pandekager og muffins og købt bolcher!
Vel inde i Koncertsalen - sidder på 1. række på balkonen - lige langt nok fra at kunne skelne ansigterne ud imellem hinanden (og vi kendte 2 børn der dansede med :/) men et fint sted at se det hele som helhed -ja så 5-10 minutter inde i programmet lyder det (heldigvis) stille fra Johanna: ‘Mor, hvornår begynder de at tale?’ (Ikke som til høstgudstjeneste i kirken for en del år siden og barnet råber højt midt inde i klokkeringningen ‘MOR, hvor er juletræet?!!’ Det siger noget om, hvor tit hun frekvenserede kirkeden dengang…)

Der var ingen, der talte - andet end Johanna - der endte på mit skød. Det var nu også hyggeligt!

I 2. akt - fnis - der begynder barnet at fnise højlydt. Hun kan slet ikke lade være - og jeg ved godt, hvad jeg ville fnise over der! Og jo jeg er på rette vej i tankerne. Der er kommet mænd i tricot frem… ‘MOAR, de ser altså lidt dumme ud i strømpebukser!’ Hun hvisker heldigvis - alt i mens hun fniser HØJLYDT! Jeg er bange for, hvad der følger - men der kommer ikke andet end strøtanker om underbukser…

Vi er vel hjemme nu. Nåede dog lige en runde mere i haven bagefter - manner - der var proppet med mennesker - pigerne var vist ligeglade - bare de fik popcorn og lov til at skyde med nogle bolde, så var de glade :)

Over and out - manden er gået i gang med at lave vaniliekransedej…

Det gjorde mig glad…

onsdag, november 14th, 2012

Den anden dag fik jeg denne sms fra en mor i børnehaven:
‘I morges da vi spiste siger X pludselig: Mette har fået et job. Nu skal hun på arbejde hver dag, det er derfor hun ikke har tid til at komme og lege i børnehaven hver dag mere. Men engang imellem får hun fri af sin chef, så hun kan komme hen til os i børnehaen og hygge sig lidt, inden hun skal hjem til Frank, for han savner hende nemlig også, når hun ikke er der :)’

Jeg savner også dig lille X <3

♥ I dag er det Bamses fødselsdag ♥

fredag, juli 27th, 2012

bamse-3.jpg

Og selvom både Bamse og Johanna har haft feber hele dagen - ja så har det været en god fødselsdag med gaver, flag og hjemmebagte kanelsnegle :)

“ÅH MOAR”…

lørdag, marts 3rd, 2012

… har Johanna længe plaget om “må jeg ikke nok snart få en pizzabolle og en Conni Bæk fra kantinen?”
Hmm - førstnævte ved jeg ligesom godt, hvad er - men en Conni Bæk???

Det fandt jeg ud af i går - hvor hun lige pludselig lå inde under en busk og strålede som en lille sol, da hun havde hevet noget skrald frem. “MOAR! Det her er en Conni Bæk!”

corny.jpg

Tak så ved jeg det! Der er så bare lige det uheldige for hende - at det er no-go frokost i mine øjne. Men en dag kan vi vel gå omkring kantinen og købe en til lørdagsslik, hvor jeg nok mere mener, at den hører hjemme…

Et lille kik i en 6-årigs liv

lørdag, maj 21st, 2011