Skrevet i kategorien 'blog & computer'

Farvel og tak

torsdag, februar 19th, 2015

Efter mange år med delte tanker og oplevelser i blogland logger jeg af for sidste gang.

Jeg er blevet ældre, mine børn er blevet ældre, Iphone er kommet til og derfra er det mega besværligt at skrive blogindlæg, WordPress skal opdateres igen (kører stadig på den gamle gamle version og den driller mere og mere så skal opdateres. Havde min skrivelyst været en tvang, så fik jeg den nok opdateret - men det er den ikke lige nu.

Så takker af og siger pænt farvel for denne gang.

Men jeg er ikke helt væk. Find mig på insta ‘mettes1971′ og vi mødes igen - og denne gang kan jeg så også se lidt af din verden :)

Små glimt

søndag, marts 16th, 2014

De sidste 2 uger har jeg været på skole. Og de næste 3 uger med…
Jeg er ikke god til skole, vil så meget hellere ‘lave noget konstruktivt’ og ser ikke altid formålet med det, som vi laver! Men hvad - 3 uger mere og forsøger at have ja-hatten på!

Og det er da dejligt at kunne aflevere Johanna i skolen og så selv nå at cykle de 8,5 km, der er til skolen. For møder først kl. 9. Nyder virkelig mine morgencykleture, og hvad jeg ser på vejen.
Havde egentlig tænkt at finde et motiv hver dag og lægge på bloggen, men så var det lige at det hele gik koldt og jeg med med…

Men lidt morgenglimt fra de sidste uger:
a1.JPG

Sidste år grinede jeg også lidt af dette skilt. Det blev desværre fjernet (midt i april), inden jeg nåede at tage et billede af det!

a3.JPG

a4.JPG

a51.JPG

a6.JPG

Der har bare været så mange smukke - og kolde morgener!

a2.JPG

Og koldt ja! Endelig - men det er lidt svært at se - endelig giver dette skilt mening! For der er faktisk is på. Et lille bitte tyndt lag, og hvis man var amerikaner på afveje, kunne det jo godt tænkes, at kommunen blev sagsøgt, hvis man gik igennem ;)

Happy day derude til dig. Må i gang - lektier venter!

Mumfs

søndag, marts 16th, 2014

Længe siden sidst… Der har lige været lidt udfordringer på vejen…

 • En harddisk der gik kold. Ny hardisk (og en masse imellem for at få fat på det, der var væk)
 • Et billederedigeringsprogram, der var væk forever, åh det var nemt at bruge
 • Et nyt (Pisaca) der var - ARGH!!!!  Helt ærligt - det skal være nemt
 • Videre til næste (GIMP) - virker, og rimelig simpelt men skulle lige lære det at kende
 • Uploade billeder på WordPress - men de ville ikke komme ind i indlægget???
 • Skiftede fra Windows Explorer til Crome og så virkede det
 • Jeg er træt…

Men ville jo egentlig fortælle om i går!
Der var pizza på menuen. Jeg får tit suppe, når familien får pizza, for jeg forsøger at holde mig fra mel, kartofler, pasta, ris til aftensmaden. Dermed er pizza ligesom no-go!
Men har for lang tid siden hørt om blomkålspizza og tænkte ‘NU! Nu må jeg prøve!’

Der er mange opskrifter på nettet - og har næsten fulgt denne her

l15.jpg

300 g blomkål
82 g ost (noget Gauda tror jeg)
1 æg

I den oprindelige opskrift skulle der også loppefrøskaller i for at binde sammen, men det har jeg ikke i huset og havde også læst mig til, at den ikke kan spises varm med fingerne alligevel, så tog chancen og undlod.

l21.JPG

Jeg har ikke en rigtig foodprocessor, men det virkede fint at rive blomkål og ost på min maskine OG ha’ kniven i bunden også.
Derefter blandede jeg ægget i - og noget oregano - tror hvidløg også havde været godt. Overvejede et æg mere, men holdt mig til det ene.

l8.JPG

Spredte dejen ud på bagepapir.

l7.JPG

Den fik da ihvertfald 20 min på 200 grader inden jeg tog den ud.

l6.JPG

Pizzasovs og hvad hjertet nu begærer: Her hakket, svitset oksekød, champignon, peberfrugt, lidt soltørrede tomater i olielage og lidt ost. Der er jo også ost i bunden!

l4.JPG

Tror den fik 10-12 min. med fyldet på.

l3.JPG

Lidt rucola - og mmmmm den smagte MUMF!
Den knaser ikke som en alm. pizza gør, og den skal spises med kniv og gaffel, da den er blød. Men den hang sammen uden loppefrøskaller og så smagte den godt og er en KÆMPEGODT alternativ!

Selv manden og yngste syntes den var ok, ældste mente, at bunden smagte af karse??? Men hun har også meget fine smagsløg ;)

l51.JPG

Var derfor glad for, at jeg lige også havde lavet en helt almindelig pizza til dem ;) (og helt almindelig er den jo så ikke, for halvdelen af melet er rugmel og har da endnu ikke set et pizzaria med rugmelspizzaer.

Det er ikke sidste gang, at jeg laver blomkålspizza - for den smagte faktisk så godt, at jeg spiste lidt for meget - men med næste god samvittighed ;)

l10.JPG

Der kom lige en julegave på tværs

torsdag, december 29th, 2011

Ja det var netop det der skete - der kom en julegave på tværs ;) Den der mekanik ting fra manden. Den der IPhone… Den er godt nok en tidsrøver. Godt at det er ferie og der er tid.

Og tak til den der skabte Wordfeud :) Skulle nogen komme forbi hedder jeg mettes1971

Jule Blogchallenge

torsdag, december 1st, 2011

blogchallenge.jpg

Hos Belinda så jeg den anden dag denne challenge, som er startet Christina (som jeg ikke kender, men det er jo i bund og grund også totalt lige gyldigt)
Jeg hopper på vognen og videre ind i stuen for at finde kameraet frem :)

ARGH!!!!!!!!!!!!!!!!

torsdag, september 16th, 2010

Den anden dag sad Johanna ved computeren og lavede et eller andet - hmm - ihvertfald er vores favoritliste væk - som i VÆK - PIST BORTE… Pis… Jeg havde ikke bare mange - men rigtig mange forskellige links til alt muligt. Ikke at de var overflødige - for af og til har jeg ryddet ud i dem - for jeg bryder mig jo i bund og grund ikke om uorden og kaos… Men derfra og så til at der er helt øde - dér er langt!!!

Dagene flyver af sted…

søndag, september 5th, 2010

Det er vist længe siden, at der har været sådan en hul imellem mine indlæg men ak ja - dagene har fløjet af sted og mine kræfter og ikke mindst tid, har jeg lagt andetsted!

Ikke mindst er jeg meget aktiv på Slankedoktor igen. For det fungere altså bare bedst for mig med støtte fra mine venner der.
Indtil videre er der røget 6 kg på 6 uger - det er faktisk ret godt gået synes jeg selv. Klap klap på skulderen til mig!
Der skal 3 mere af - gerne 5 - men målet er i første omgang 3 kg - så er vægten som sidste sommer og jeg glæder mig til at kunne passe mine combybukser igen :)
Og det har ikke været så slemt - det er bare det der sukkermonster der skal aflives - eller holdes nede - og det bliver det hvis jeg følger min kostplan der er fyldt med grove grøntsager og masser af protein.
Og så er der vanens magt… Der har været nogle aftener, hvor jeg bare har haft kæmpe lyst til tage pigernes kasse med lørdagsslik og bare æde der-ud-af… Hvad er det lige der sker??? Hygge - vanens magt… Men nej jeg har IKKE gjort det!

Er startet op med at løbe igen - for det er jo dejligt at løbe, når jeg først kommer i gang. 3-4 gange om ugen - og er oppe på 4 km i rap nu - springer snart til 5 - jeg skal bare lige tage mig sammen ;) Meeeen det varer nok ikke længe, førend jeg må finde et andet tidspunkt at løbe på - nogle morgener står jeg nemlig op ved 5-tiden for at kunne nå at vågne,spise lidt, løbe, bade, spise færdigt, få Johanna klar også - for at møde 7.30! I fredags var det altså bare KOLDT og dunkelt… Ikke så underligt når termometret i bilen stod på 6 grader, da vi kørte til børnehaven.

Og så er det jo ikke så underligt at jeg er træt tidligt om aftenen, når jeg står så tidligt op.

Derudover forsøger jeg at nå 1-2 gange i motionscenteret om ugen. Desværre har de til alles store utilfredshed taget min elskede søndagsstep af programmet :( Og det er der lørdag morgen er en del sværere - og så passede søndag kl. 9 bare genialt til mig… ØV!

Arbejdet har også fyldt en del. Indkøring af de nye børn, tanker om hvordan vi får tiltrukket flere børn for vi mangler desværre nogle stykker har også fyldt. Næste søndag har vi derfor åbent hus, hvor vi håber at der kommer en masse dejlige børn med deres dejlige forældre og finder ud af at netop vi kan tilbyde en hel masse dejligt!

Så kender du nogen, der mangler en børnehaveplads til deres barn så kom hid! Vi ligger i Hjortekær - meget nemt også fra Østrebro - sådan ca 10 min i bil!

Og så er der jo alt det løse…

Fredag aften fandt vi ud af at det ene lys hos skildpadderne var gået i stykker - ak stakkels skildpadder. De frøs… Godt det ikke var sidste weekend, hvor de var alene 2½ døgn… Så til Lyngby i går formiddags for at løbe ny lampe og pære og Frank fik snedkeret noget sammen, så nu kan de holde varmen igen… Det er ikke sådan at være husdyrejere…

Pt er jeg ved at planlægge Amalies og min fælles fødselsdagsmenu på lørdag. Det skal lige gennemtænkes hvad der skal laves til 24 mennesker… Men jeg er godt på vej :) Også med gaverne der bare skal pakkes ind! Yes!

Mere planlægning kræver tøsefødselsdagen onsdagen efter… Hvis alle kommer er der 14 piger incl Johanna… Påtænker ikke specielt meget underholdning - men må nok hellere have et eller andet i baglommen i så fald…

Beautiful Blogger :)

tirsdag, maj 25th, 2010

I dag - nej faktisk i går - tænkte Anja på mig! Tak Anja, det er altså dejligt at vide at trods vi alt for sjældent ses, så tænker du også på mig af og til :)

anja_award.jpg

Men med sådan et dejigt skulderklap hører der også lidt til:

Reglerne for denne award er som følger:

Kopier awarden ind på din blog, for at vise du har modtaget den - det er ligesom gjort!

Tak og link den der har givet dig den - også gjort!

Link til 7 andre og spred lidt glæde ved det - kommer her:

Rikke 

Frederikke

Sofie

Susanne

Kristina

Belinda

Mrsbaloui

Og til slut: Fortæl 7 ting om dig selv…

Øh…

øh…

øh…

1) “smed” for 2 år siden 18 kg - og taget 5 på igen indenfor det sidste halve år :(  (men de skal sgu væk igen skal de…)

2) elsker at gå nøgen rundt i mit hus hver morgen efter bad ;)

3) synes af og til at jeg er en rigtig rigtig dårlig mor fordi jeg skælder for meget ud

4) har svært ved at forestille mig hvordan livet med tvillingedrenge kunne have været…

5) tror både på tandfeen, påskeharen og julemanden ;) (eller det gør mine børn ihvertfald)

6) elsker mand og børn - men nyder også alenetid

7) er alt for sjældent sammen med mine veninder

Ja og så er det ligesom også gjort!

Sov godt derude i det danske land!

Hvad er det lige de får ud af det???

tirsdag, marts 23rd, 2010

Af og til tjekker jeg mit spamfilter. I dag lå der 5 spammede indlæg:

 1. He probably has “X” amount of dollars to spend in this exercise. Make sure he buys at least ten stocks.
 2. In truth, immediately i didn’t understand the essence. But after re-reading all at once became clear.
 3. ZTn7iI gzegcekahenn, [url=http://lbatijdicuoy.com/]lbatijdicuoy[/url], [link=http://qvhasgxlauhd.com/]qvhasgxlauhd[/link], http://zegaxgylxcgw.com/
 4. I liked it. So much useful material. I read with great interest.
 5. Valuable thoughts and advices. I read your topic with great interest.

Ja, jeg undrer mig…

*S*

lørdag, februar 6th, 2010

Pt er jeg udstationeret ved Daddy’s computer - Daddy sådan som i “The Old Man” - for tøserne og jeg er på weekend hos mine forældre.

Udover hygge har jeg indtil videre fået mig et par interessante og billige computergrin ;)

Allerførst når computeren startes op, ja så kører der et “forældreinstalationsprogram.” Det er nyt tiltag, siden at vi sidst var her. Jeg forstår så bare ikke, hvem det er han har sat det op for? Min mor eller ham selv ;) Mest sjovt er det for min mor kan ikke selv finde frem på nettet, så hun har ihvertfald ikke brug for det…

Her til morgen (ja ja jeg ved godt i skrivende stund er kl. 8.30 men jeg har haft GOD tid for yngste mente, at det var morgen 4.50…) vil jeg så lige tjekke nyt på mine favoritsider og op kommer der:

Norton Internet Security har blokeret adgangen til dette begrænsede sted.

——————————————————————————–

Sted: http://hende.dk/

Blokerede kategorier: Sex/Sexlege

Hvis du synes, at dette web-sted er forkert kategoriseret, kan du besøge Symantec Internet Security Center for at rapportere det.

Far du er sgu for sjov… Og sorry Frederikke - jeg kan først spamme din side i morgen :)